Αγορά τηλεόρασης ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Giorgos Mitskas

New member
29 January 2014
5
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site !!!!:SFGSFGSF:
Ενδιαφέρομαι για την αγορά καινούργιας τηλεόρασης από 46'' μέχρι 50'',3D,smart TV(όχι και πολύ σημαντικό αλλά θα ήταν ένα συν στα χαρακτηριστικά) και με budget μέχρι 1300 Ευρώ.Κάνοντας την έρευνα αγοράς μου εδώ και ένα μήνα σε δεκάδες site για γνώμες και reviews η αλήθεια είναι ότι έχω καταμπερδευτεί.....κατανοώ ότι είναι προσωπική επιλογή-άποψη του καθενός αλλά με έχουν κάνει να μην έχω ούτε ένα μέτρο σύγκρισης.Όντας μη ειδικός στις τηλεοράσεις θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε με προτάσεις ή έστω και με κάποια στοιχεία που πρέπει να προσέξω.Επειδή ζω στη Σκοτία μπορεί και να υπάρχουν και κάποια μοντέλα εκτός αγοράς Ελλάδος.Επίσης ήμουν έτοιμος να αγοράσω αυτή αλλά μετά απ'όλα αυτά το μετάνιωσα.

http://www.pcworld.co.uk/gbuk/tv-dv...e50f6670-smart-3d-50-led-tv-21346293-pdt.html

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Πολυ καλη τιμη εχει και η σονυ 55αρα 905 στο καταστημα που εβαλες πιο πανω 1490 περιπου εδω παιζει πανω κατω στα 2000 και σχεδον η καλυτερη led lcd του 2013

Στο σαλόνι σε απόσταση 2,5 -3 μετρων,βλέπω πολλές ταινίες,αγώνες αλλά έχω και ps3....Επίσης πολυ σημαντικό θεωρώ πως είναι να μπορεί να αναπαράγει βίντεο όλων των τύπων από ενα σκληρό δίσκο για παράδειγμα χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέπεις καθε φορά..

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!

Πάρε την 50" Samsung F6400, που είναι σε καλή τιμή από ότι βλέπω σε PC World/Currys.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Πάρε την 50" Samsung F6400, που είναι σε καλή τιμή από ότι βλέπω σε PC World/Currys.

Δηλαδή είναι καλύτερη??Γιατί βλέπω ότι η μία έχει 600Ηz και η F6400 έχει 200Hz.....ή απλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την διαφορά στη τιμή??

Πολυ καλη τιμη εχει και η σονυ 55αρα 905 στο καταστημα που εβαλες πιο πανω 1490 περιπου εδω παιζει πανω κατω στα 2000 και σχεδον η καλυτερη led lcd του 2013

η τιμη ειναι σε λιρες οποτε σε ευρω ειναι περιπου 1800...

Δηλαδή είναι καλύτερη??Γιατί βλέπω ότι η μία έχει 600Ηz και η F6400 έχει 200Hz.....ή απλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την διαφορά στη τιμή??

Είναι και οι δύο στα 100 Hz από το panel, με ίδια ποιότητα εικόνας.