Αγορα τηλεορασης budge 600-800 e

panaa1

New member
24 March 2008
30
αποσταση τηλεορασης καναπε 2,20
ps3 σχεδον καθημερινα 1-2 ωρες
παρακολουθηση τηλεοπτικων καναλιων και δορυφορικα ,αρχεια απο usb stick και αν συνδεεται και με υπολογιστη ακομα καλυτερα ,αυτα γεν νομιζω να ζητω και πολλα :shot:

Λοιπόν, αν ξεχάσεις τη σύνδεση με υπολογιστή πας σε plasma. Η Panasonic U30 είναι μια αρκετά αξιόλογη φετινή επιλογή. Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να τη χρησιμοποιείς σαν monitor κοίτα από LCD τις LG D550 και Samsung C650 (η οποία έχει σχετικά ψηλό lag, στα 45 ms, αλλά ενδεχομένως να μη σε ενοχλεί και καθόλου αυτό το νούμερο). Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή, έιτε μέσω θύρας HDMI είτε μέσω D Sub ή με κάποιο άλλο τρόπο. Με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να βρεις ακόμα και επιλογές στις 50", αν κοιτάξεις σε plasma κατηγορία.

σε πλάσμα σε 42 ίντσες πρέπει να είναι και η s30 εντός budget σου. 880 έχει η g30 η 42άρα λογικά η street price της s30 θα είναι κάτω από 800. βέβαια είναι άγνωστο πότε θα έρθει. στο skroutz η τιμή της s30 είναι 1000 αλλά πρέπει να είναι τιμοκαταλόγου γιατί δεν μπορεί να είναι ακριβότερη από την g.

:aktion033:ωραια η C650 αλλα και G30 μου αρεσε που φανταζομαι θα εχει και ποιο καλη εικονα απ την C650,η G30 με αρχεια απο usb τι γινεται ξερουμε τη παιζει? αντε παλικαρια μου δωστε καμια προταση ακομα :smile:

kαι εγω νομιζω εκει θα καταληξω αφου επιβεβαιωνεις και εσυ, με αρχεια απο usb τι γινεται

:aktion033:ωραια η C650 αλλα και G30 μου αρεσε που φανταζομαι θα εχει και ποιο καλη εικονα απ την C650,η G30 με αρχεια απο usb τι γινεται ξερουμε τη παιζει? αντε παλικαρια μου δωστε καμια προταση ακομα :smile:

που είδες την g30??????

σε διαφορα sait :aetsch::aetsch::aetsch:
Και μην παρεξηγηθω καλοπροαιρετα τα smilies

Last edited: