Γιαννη εχει δικιο ο Βασίλης Α
Χαρακτηριστικό παραδειγμα το πέσιμο η απαράδεκτη συμπεριφορά και η κατηγόριες που δέχτηκα γιατι ειχα την φαεινή ιδεα να καταθεσω την άποψη μου για την VT20 της Panasonic
Εφτασα στο σημειο χτες να παρω από το χερι φιλο ( μελος αυτου του site) για να του δείξω την vt20 γιατι στην τελικη είναι να τρελαίνεσαι.
Φυσικα βλέποντας την υποδοχη που ειχα με το κείμενο μου πολύ δύσκολο τον βλεπω να μπαινει και αυτός στη διαδικασία… ( θα δουμε )
Τωρα σχετικα με τον φιλο που ψανχει για νεα τηλεόραση όπως λεει ευστοχα ο Βασίλης Α από την στιγμη που οι περισσότεροι που μπαινουν στο site δεν γνωρίζουν τι πρεπει να κανουν με τις plasma και ουτε είναι η ωρα να κάτσουν να μαθουν ,είναι μέγα λαθος να τους προτείνεται μια επιλογη που λογω προβλημάτων της τεχνολογίας ( και την άγνοια που εχουν οι περισσότεροι ως νεοι κατοχοι στο πως θα την χειριστούν) είναι πιθανον να τους φερει σύντομα με ελαττωματική τηλεόραση..
Το ίδιο πραγμα ειχα κανει και εγω σε φιλο επηρεασμένος αλλα και καθησυχασμένος από αρκετούς, ότι οι νεες plasma εχουν λύσει τα προβληματα τους σε σημαντικό βαθμο και με έφερε πριν από δυο χρονια να του προτείνω την αγορα μιας 50 αρας plasma LG..
Και ενώ από την αρχη φρόντισα να το ενημερώσω πως θα την χειριστεί, σημερα είναι καμένη από τηλεοπτικά Logos συν το γεγονός που με κράζει γιατι του πρότεινα Plasma ενώ εγω τελικα αργότερα πηρα LCD ( σιγα μην επερνα Plasma μετα από αυτά που έβλεπα και συνεχίζω να βλεπω μεχρι σημερα)
Δεν είναι έτσι, πχ ο γνωστός μου sfortis που πέρασε από LCD σε plasma (και είναι ευχαριστημένος) ακολούθησε όλη την "τελετουργία" χρήσης μίας plasma (στρώσιμο με ειδικά dvd και 200 ώρες σε ειδικές ρυθμίσεις κτλ κτλ κτλ). Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω κάτι τέτοιο (200 ώρες είναι 25 8ωρα, αν υποθέσουμε ότι κάποιος κάνει το στρώσιμο τη νύχτα), είτε σαν στρώσιμο είτε αργότερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα συμβεί αν κάνω τη χρήση που κάνω σήμερα, χωρίς καμία ειδική μεταχείριση, χωρίς στρώσιμο, χωρίς ειδική ρύθμιση με φωτόμετρα και άλλα κόλπα. Θα πάθει κάτι η τηλεόραση; Και αν πάθει, τι ισχύει από θέμα εγγύησης;
re παίδες,
δεν με ενδιαφέρει η μάχη πλάσμα ελσιντι... αλλά ποια τηλεόραση να διαλέξω!
Επειδή φαίνεται από τα γραφόμενα σου ότι δεν είσαι τύπος που θα προσέχει τη χρήση που θα κάνει στην τηλεόρασή του θα σε συμβούλευα μιας και θα κάνεις χρήση 55% ps3, xbox κλπ να μείνεις μακριά από plasma γιατί αργότερα θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει με το burn in. Τώρα για όσους λένε ότι θέλει πολύ κόπο να το πάθεις με τις νέες plasma, ας κάνουν ένα κόπο να μπουν στο νήμα με την καλύτερη Plasma που κυκλοφορεί, να δουν τί έπαθαν κάποια μέλη..Θα χάσεις σε ποιότητα εικόνας αλλά στη τελική δεν θα χρειαστείς να ανησυχήσεις για τις ιδιαιτερότητες των τηλεοράσεων plasma.
Ποιο burn in και κουραφεξαλα λετε ρε παιδια ..φιλος μου εχει Panasonic plasma του 2008 δεν θυμαμαι μοντελο αλλα δεν ειναι κ τπτ φοβερο και εχει τρελαθει να παιζει xbox360 και ποτε δεν εχει παθει κατι η τηλεοραση, μα ποτε ...μια χαρα ειναι plasma, μην ακους τι λενε καποιοι και δη οταν εχεις να κανεις κ με καινουριο μοντελο οπως την VT20 την οποια κ την αγορασα κ εγω ..μακρα η καλυτερη τηλεοραση .....γενικα τα καινουρια πανελ NeoPDP δεν γνωριζουν τι σημαινει burn in και ουσιαστικα ουτε στρωσιμο δεν χρειαζονται οπως φημολογειται γενικα ...μιλαμε για panel 13 ης γενιας και τετοια φαινομενα ανηκουν στο παρελθον ...
Η δική μου διευκρίνηση στο θέμα του burn-in δε νομίζω πως εντάσσεται στο πλαίσιο απαράδεκτης συμπεριφοράς/κατηγορίας, ώστε να πάρω την απάντηση που πήρα... :chinscratch:
![]()
Μαλλον δεν την εχουν δει ακομα πολλα ατομα...παίδες,
τίποτα για την Infinia LX9500 έχετε να πείτε?:*
τι σημαίνει το THX certified για οθόνη?
Ένα τοπικ δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρο στατιστικό στοιχείο από την στιγμη που υπάρχει συγκεκριμένη μερίδα μελων που το πλαισιώνουν…Είσαι 'παλιός' στο forum Ανδρέα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παραθέσω τα παραδείγματα και τις αναφορές από burn in τα 4 τελευταία χρόνια, υπάρχουν στο νήμα της Γενικής Συζήτησης (9 άτομα).
re παίδες,
δεν με ενδιαφέρει η μάχη πλάσμα ελσιντι... αλλά ποια τηλεόραση να διαλέξω!
Από την προπερσινή σειρά Samsung LCD Α656..... http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200804/20080408193824046_BN68-01412C-00L09-0310.pdf
... ...και σε όλα τα εγχειρίδια των περσινών μοντέλων που μπορείτε να τα βρείτε εδώ... ( http://www.samsung.com/gr/support/d...cd=02010100&menu=download&disp_nm=LE40B650T2W )
..πάλι στη σελίδα 2.
![]()
@czoun: Έχω την A656. Αυτά που αναφέρεις όντως τα γράφει (το warning), αλλά πουθενά στο manual της ή στο φυλλάδιο των όρων εγγύησης δε γράφει πως δεν ισχύει η εγγύηση αν κάνουμε τέτοια χρήση. Ομολογώ πως εξεπλάγην βλέποντας πως στην αμέσως επόμενη σειρά (B650) γράφει "Damages caused by the above effect are not covered by the Warranty." Στην καινούρια σειρά C8000 έχει πάλι μόνο το warning απ' ότι βλέπω.
Συνεπώς δεν προκύπτει (εκτός από την B650) ότι δεν ισχύει η εγγύηση αν πχ βλέπω 4:3
Υ.Γ.
Τα περι γραφικών που πέταξες σπόντα δεν θα τα σχολιασω γιατι απλα δεν εχω καμια διάθεση να πέσω σε αυτό το επίπεδο…
Παν μέτρον άριστον, σε αυτό συμφωνούμε και δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές, όσο γραφικό είναι να λέει κάποιος ότι μια plasma θα πάθει burn in οπωσδήποτε, άλλο τόσο γραφικό είναι να λέει ότι δεν θα πάθει με τίποτα, κάθε υποψήφιος αγοραστής ας διαβάσει αυτά που γράφουμε και ας κρίνει από μόνος του που θα επενδύσει τα λεφτά του
Στην καινούρια σειρά C8000 έχει πάλι μόνο το warning απ' ότι βλέπω.
Συνεπώς δεν προκύπτει (εκτός από την B650) ότι δεν ισχύει η εγγύηση αν πχ βλέπω 4:3
...όποιος ισχυρίζεται κάτι από αυτά τα δύο που έχω τονίσει παραπάνω, ναι κατά τη γνώμη μου είναι γραφικός, ισχυρίστηκες εσύ ένα εκ των παραπάνω??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.