Αγορά τηλεόρασης budget 4.000 Ευρώ

Αν δε πας σε πλάσμα τότε οπωσδήποτε εδώ led 9000.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=54659

Ακριβή ,ότι καλύτερο σε Led Samsung και πανέμορφη.

Ακόμα δε ήρθε.
Οχι απλα ομορφη...αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

τι να την κάνω αφού δεν έχει έρθει όμως η ΛΕΝΤ 9000

για αυτό ρωτάω θα βγουν τηλεοράσεις στους επόμενους 2 μήνες που θα είναι ΤΟΣΟ καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν τώρα ώστε να αξίζει να αναβάλω αγορά?
Δυστυχως φιλε μου θα βγουν, κ μετα απο αλλους 2 μηνες θα βγουν αλλες!
Η τεχνολογια ειναι κατι που δυσκολα ακολουθεις πιστα!

συμφωνώ ότι η τεχνολογία συνεχίζει.

το σημαντικό είναι πότε υπάρχει τεχνολογία όχι διαφοροποίησης(αλλαγές στην επιφάνεια) αλλά τεχνολογία κορμού(δηλαδή σημαντική αλλαγή)!

Φίλος με συγχωρείς τότε, μάλλον το burn in είναι μύθος φαίνεται.. :7SFGSFG:Λες και έχουμε να κερδίσουμε κάτι από το όλο θέμα. Με αυτά που είπες είναι να ξεκινήσω να λέω ότι οι lcd δεν είχαν ποτέ προβλήματα clouding και ομοιομορφίας....:twoguns:

Βρε δε σου λεω οτι δεν υφισταται μην το περνεις τοις μετρητοις ...Στην γενια που διανυουνε οι plasma δυσκολα παρουσιαζουν το φαινομενο burn in ,μα πολυ δυσκολα ...τα οσα λεγονται κ ακουγονται λοιπον ,ως επι το πλειστον ειναι απλως υποθεσεις κ παρερμηνειες για να γινεται :gossip:ντορος κ αφορμη για συζητηση στο forum κ ετσι να περναει η ωρα....

δηλαδή εγώ σαν χρήστης(μέσος) θα δω ή όχι burn in?

Αν το κινηγήσεις.... ναι θα δείς burn in. Όπως και με τις νεες LCD τηλεοράσεις. Γενικότερα σήμερα ανεξαρτήτως τεχνολογίας θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με την χρήση τους από ότι παλαιότερα.

Ξεκίνα λοιπόν στα μαγαζιά να δείς ιδίοις όμασι και να αποφασίσεις.

Αν το κινηγήσεις.... ναι θα δείς burn in. Όπως και με τις νεες LCD τηλεοράσεις. Γενικότερα σήμερα ανεξαρτήτως τεχνολογίας θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με την χρήση τους από ότι παλαιότερα.

Δλδ το ποσο προσεκτικοι πρεπει να ειμαστε εχει σχεση μονο με το "στρωσιμο"
η κ με τις ποσες ωρες θα τη δουλευουμε?
Δλδ οταν βαρανε 10ωρα πασχουν το ιδιο κ οι δυο?

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης budget 4.000 Ευρώ

Έχεις δίκιο στα μοντέλα του 2010 δεν το γράφει συνεχόμενα στην σελίδα 2 για την μη κάλυψη με εγγύηση....αλλά με διευκρίνηση στην σελίδα 17.... ;)

attachment.php

...οπότε μια ίδια μερίδα από 2008 και 2009.

Ομολογώ πως εκπλήσσομαι! Θα κοιτάξω το manual που έχω. Είμαι σίγουρος πως δεν είχε τέτοια αναφορά, αλλά αφού το βρήκες στα online manuals, προφανώς δε το είδα καλά. Εκτός κι αν στο μεταξύ άλλαξαν τα manual (μάλλον απίθανο). Θα το δω πάλι και θα ενημερώσω.

Δεν νομίζω ότι και οι δυο τεχνολογίες είναι το ίδιο ευαίσθητες στο burn in. Ας μην υπερβάλουμε. Ούτε ότι οι LCD είναι περισσότερο ευαίσθητες από ότι οι CRT για να χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Παίδες... Πρόβλημα...

πήγα σήμερα σε 2-3 μαγαζία και απογοητεύτηκα. Η LG infinia δεν έχει έρθει ακόμη ελλάδα(άγνωστη η κυκλοφορία). Η Panasonic δεν θα έρθε σε άνω των 50... Και επίσης η SONY LΧ δεν έχει κυκλοφορήσει τπτ.

Μόνο σάμσουνγκ υπάρχει!

στο ίτνερνετ την βρήκα την Ελτζι την ινφίνια... πάντως :)

Last edited:
Δεν νομίζω ότι και οι δυο τεχνολογίες είναι το ίδιο ευαίσθητες στο burn in. Ας μην υπερβάλουμε. Ούτε ότι οι LCD είναι περισσότερο ευαίσθητες από ότι οι CRT για να χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Φίλε μου θα ξαναδιάβαζα το thread και ιδίως τα ποστ του czoun. Είναι αποκαλυπτικά πιστεύω...όπως βλέπεις υπάρχει καθαρή προτροπή και για τις τηλεοράσεις LCD να αποφεύγονται οι στατικές εικόνες... Δεν θεωρώ υπερβολή το ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην χρήση. Εξάλου αν μια τηλεόραση πάθει burn in σε 3 ώρες και μια άλλη σε 6 το θέμα είναι ότι και η μια και η άλλη δύναται να το πάθουν, όπως και αν εκφράζεται σε κάθε τεχνολογία...

Παίδες... Πρόβλημα...

πήγα σήμερα σε 2-3 μαγαζία και απογοητεύτηκα. Η LG infinia δεν έχει έρθει ακόμη ελλάδα(άγνωστη η κυκλοφορία). Η Panasonic δεν θα έρθε σε άνω των 50... Και επίσης η SONY LΧ δεν έχει κυκλοφορήσει τπτ.

Μόνο σάμσουνγκ υπάρχει!

στο ίτνερνετ την βρήκα την Ελτζι την ινφίνια... πάντως :)

LG INFINIA θα την βρείς στον Κωτσόβολο δίπλα στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. Και μάλιστα θα βρείς και τις νέες plasma της εκεί. Αν είναι ο δρόμος σου πέρνα μια βόλτα....

μένω στο χωρίο της θεσσαλονίκης....

δεν τα έχει εδώ. Μήπως αναφέρεσαι στην 8500? εγώ ψάχνω την 9500 :(

επίσης γιατί όλα τα μοντέλα αργούν? το Μουντιάλ αρχίζει!

Φίλε μου θα ξαναδιάβαζα το thread και ιδίως τα ποστ του czoun. Είναι αποκαλυπτικά πιστεύω...όπως βλέπεις υπάρχει καθαρή προτροπή και για τις τηλεοράσεις LCD να αποφεύγονται οι στατικές εικόνες... Δεν θεωρώ υπερβολή το ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην χρήση. Εξάλου αν μια τηλεόραση πάθει burn in σε 3 ώρες και μια άλλη σε 6 το θέμα είναι ότι και η μια και η άλλη δύναται να το πάθουν, όπως και αν εκφράζεται σε κάθε τεχνολογία...

Δεν αμφισβητώ ότι το γράφουν στο manual. Στην πράξη τι ισχύει. Διαβάζοντας αρκετά post εδώ στο forum, οι περισσότεροι και ο czoun, προτείνουν LCD για χρήση στατικής εικόνας (monitor). Δεν νομίζω ότι η διαφορά για να το πάθεις είναι μόνο μερικές ώρες. Ούτος η άλλος το Burn In και το IR είναι τα διαχρονικά μειονεκτήματα των plasma. Σίγουρα έχουν κάνει αρκετά βήματα με τα καινούργια panel αλλά δεν έχουν φτάσει την αναισθησία των LCD.

Δεν αμφισβητώ ότι το γράφουν στο manual. Στην πράξη τι ισχύει. Διαβάζοντας αρκετά post εδώ στο forum, οι περισσότεροι και ο czoun, προτείνουν LCD για χρήση στατικής εικόνας (monitor). Δεν νομίζω ότι η διαφορά για να το πάθεις είναι μόνο μερικές ώρες. Ούτος η άλλος το Burn In και το IR είναι τα διαχρονικά μειονεκτήματα των plasma. Σίγουρα έχουν κάνει αρκετά βήματα με τα καινούργια panel αλλά δεν έχουν φτάσει την αναισθησία των LCD.

Οπως εχει αναφερθει ξανα....

τηλεοραση=πλασμα
monitor=LCD

Στην πράξη τι ισχύει. .

Είπες μεγάλη κουβέντα. Εγώ που παίζω κάτι ξεγυρισμένα τρίωρα prologue και ninja gaiden δεν έχω πρόβλημα στην plasma μου. Βέβαια αν κάνω freeze την εικόνα και την αφήσω τότε πάω γυρεύοντας... Αυτήν την προσοχή θέλω να τονίσω.

Δεν νομίζω ότι η διαφορά για να το πάθεις είναι μόνο μερικές ώρες.

Όχι αλλά δύναται να το πάθει και η μια και η άλλη τεχνολογία οπότε....

Σίγουρα έχουν κάνει αρκετά βήματα με τα καινούργια panel αλλά δεν έχουν φτάσει την αναισθησία των LCD.

Συμφωνώ σε αυτό αλλά στην κατηγορία τιμής του φίλου μας εδώ παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα και για μένα η ποιότητα τηςς εικόνας έχει κύριο ρόλο στην επιλογή. Και εδώ η plasma είναι πολύ μπροστά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην 3D απεικόνιση οι plasma δεν αντιμετωπίζουν σχεδόν κανένα πρόβλημα τηρουμένων των αναλογιών των LCD....

Είπες μεγάλη κουβέντα. Εγώ που παίζω κάτι ξεγυρισμένα τρίωρα prologue και ninja gaiden δεν έχω πρόβλημα στην plasma μου. Βέβαια αν κάνω freeze την εικόνα και την αφήσω τότε πάω γυρεύοντας... Αυτήν την προσοχή θέλω να τονίσω.

Όχι αλλά δύναται να το πάθει και η μια και η άλλη τεχνολογία οπότε....

Συμφωνώ σε αυτό αλλά στην κατηγορία τιμής του φίλου μας εδώ παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα και για μένα η ποιότητα τηςς εικόνας έχει κύριο ρόλο στην επιλογή. Και εδώ η plasma είναι πολύ μπροστά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην 3D απεικόνιση οι plasma δεν αντιμετωπίζουν σχεδόν κανένα πρόβλημα τηρουμένων των αναλογιών των LCD....

Δεν θα διαφωνήσω φίλε μου. Ούτε είμαι αυτός που θα πει ότι οι LCD είναι ανώτερες από τις πλάσμα. Απλά ένα από τα πλεονεκτήματα των LCD είναι αυτή η αναισθησία στο Burn In και κοντέψαμε να το καταρρίψουμε.
Υ.Γ. Φυσικά και θα χαρώ ιδιαίτερα όταν γίνει.

να το κάνω πιο λιανά

για ΠΣ3 ποία επιλογή προτείνετε? δεν με ενδιαφέρει η μάχη πλάσμα ελσιντί... με ενδιαφέρει το μοντέλο :)

Δεν θα διαφωνήσω φίλε μου. Ούτε είμαι αυτός που θα πει ότι οι LCD είναι ανώτερες από τις πλάσμα. Απλά ένα από τα πλεονεκτήματα των LCD είναι αυτή η αναισθησία στο Burn In και κοντέψαμε να το καταρρίψουμε.
Υ.Γ. Φυσικά και θα χαρώ ιδιαίτερα όταν γίνει.

:ernaehrung004: