Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης εως 1500 euro
Εχω 46" LCD (SONY W4000)
και βλεπω απο τα 2.30 μ.
και εχω δει πολυ τηλεοπτικο αναλογικο προγραμμα.
Δεν εχω μετανοιωσει ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ για τις ιντσες που πηρα,δεν εχω ενοχληθει καθολου απο "σπασιματα",ειδωλα,σκιες που οντως υπαρχουν και φαινονται στα αναλογικα καναλια,κακη ποιοτητα κλπ κλπ.,παρα μονο οταν ψαχνω την ατελεια!Το μεγεθος ειλικρινα μετραει πανω απ ολα
Ολα ειναι υποκειμενικα και ζυγιζονται με τα κριτηρια που εχει ο καθενας μας.
Το μεγεθος μετραει πανω απ`ολα αλλά δεν εχεις σπιτι 300τμ, με μεγαλο κηπο αλλά ενα διαμερισμα στα 80τμ, χωρις παρκινγκ, κτλ.
Την τηλεοραση ομως των 55 ιντσων την θελεις σε ενα καθιστικο των 10τμ (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλά οσοι αναφερουν 1.5 μετρο ή και 2.5 μετρα αποστασης απο την τηλεοραση).
Δεκα τετραγωνικα ειναι η τουαλετα σε ενα σπιτι των 300τμ...
Τι θελω να πω. Πως το μεγεθος μετραει αλλά οχι πανω απ`ολα. Για ολα υπαρχει μετρο.
Τελος παντων.
Παμε στην συγκεκριμενη TV.
Εχεις την KDL-46W4000 και αντεχεις να παρακολουθεις αναλογικο τηλεοπτικο προγραμμα;
Ειναι μοντελο 2008, οπως και ειπες, αρα δυο χρονια παρακολουθεις αναλογικο προγραμμα ειτε με κοκκο, ειτε με τεραστιο blur.
Γιατι αυτη η τηλεοραση ηταν σκετη αποτυχια στα φιλτρα για τα αναλογικα καναλια.
Σε HD ή γενικα σε εισοδο απο HDMI παιζει καλα, εως παρα πολυ καλα.
Εγω παντως δεν θα αντεχα ουτε λεπτο να παρακολουθησω σε αυτην ειδικα αναλογικα καναλια.
Ευχαριστω αλλά μεγεθυνση της ηδη κακης ποιοτητας δεν την θελω, ποσο μαλλον οταν η συγκεκριμενη παιρνει την κακη ποιοτητα και την δειχνει αυτουσια αλλά μεγενθυμενη στις 46 ιντσες (ή κανει τοσο μεγαλο blur αν ενεργοποιησεις τα φιλτρα που δεν ξεχωριζεις καν τα προσωπα).
Δεν βλεπω ομως τον λογο για να διαφωνησω, αφου οπως ειπα και στην αρχη ο καθενας μας εχει τις δικες του αναγκες, προτιμησεις, απαιτησεις, χρηση κτλ.
Για σενα ειναι καλη η KDL-46W4000 στα 2.5 μετρα, για μενα δεν ειναι. Απλα πραγματα και τελειωνει εδω.