Aγορά τηλεόρασης εως 2200 ευρω

Link

Senior Member
1 March 2011
561
Hyrule
Καλησπέρα τη βοήθεια σας παρακαλώ. Ότι λέει ο τίτλος.
Απόσταση θέασης 2-2.40 μέτρα. Αρκετά φωτεινός χώρος. Χρήση Οτε tv,games,pc,hd ταινίες,αθλητικά.(Πότε τηλεοπτικό)
Είμαι ανάμεσα σε 55f7000 55f8000 με ενδιαφέρει όσο γίνεται η καλύτερη επεξεργασία εικόνας και το μαύρο μιας και η παρακολουθηση ταινιών γίνεται σε απόλυτο σκοτάδι!
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ.

Ρίξε και μια ματιά στην Sony 55w905, μικρότερο lag για games, καλύτερα χρώματα, triluminos κτλ ψηφίστηκε καλύτερη τηλεόραση 2013. Σίγουρα η Samsung υπερτερεί σε smart content αλλά δεν χάνεις τίποτα να δεις και αυτήν.

Η SONY W905 σε ποιοτητα εικονας ειναι εμφανως καλυτερη νομιζω απο την f8000!Το μαυρο της δε ειναι μαυρο μαυρο.ΒΕβαια η samsung υπερτερουν σε smart περιεχομενο,τα ζυγιζεις και αποφασιζεις!Εμενα που με ενδιεφερε αποκλειστικα η ποιοτητα εικονας,προτιμησα την sony παντως...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Έχω ακούσει-διαβάσει για τη sony και είναι πράγματι κορυφαία αλλα δεν την έχω βρει πουθενά για να τη δω!
Άρα σαν επεξεργασία εικόνας και μαύρο ήμαστε σε f8000 και w905.Δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση έστω και από άλλη εταιρία?

Εφόσον έχεις φωτεινό χώρο δεν θα σου πρότεινα plasma. Βέβαια αν ψάχνεις μαύρο της plasma να το βρείς σε led τζάμπα ψάχνεις δεν υπάρχει σε καμία. Η καθεμιά τεχνολογία έχει τα υπέρ της και τα κατά της. Υπάρχει ανάλογο thread αν θέλεις να δείς το τι προσφέρει η κάθε τεχνολογία. Για τα λεφτά που δίνεις πας στα top μοντέλα κάθε εταιρείας. Θα σου πρότεινα να ψάξεις και να δείς την 55w905 πριν προβείς σε γρήγορη αγορά της 55f8000. Είναι αρκετά τα λεφτά που δίνεις και πλέον μια τηλεόραση την κρατάς αρκετά χρόνια και φαντάζομαι οτι θέλεις να αξίζει. Για μένα όποια και να πάρεις (για μένα είναι καλύτερη η w905) να ζητήσεις επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά είναι must πλέον, αν κλαφτείς και λίγο στον πωλητή ή στον υπεύθυνο (πες και καμιά μπαρούφα οτι σου το κάνουν δώρο σε άλλο κατάστημα) μπορεί να σου την κάνουν και δώρο, δεν πουλάνε κάθε μέρα τέτοιες τηλεοράσεις σε αυτά τα λεφτά και δεν αφήνουν να φύγουν εύκολα πελάτες με ζεστό χρήμα στην τσέπη.

http://www.skroutz.gr/s/3535134/Sharp-LC-60LE857.html
με τετραχρωμια ,60αρα με +300ευρω απο το ποσο που διαθετεις ,στο ΠΛΑΙΣΙΟ με 50 ατοκες (αναμενεται να πεσει συντομα ) η τριχρωμια σε 60αρα παλι
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Sharp-LED-60-LC60LE752.htm σε 50 ατοκες και μενουν και αρκετα χρηματα στην ακρη .
Υπαρχει και 50αρα αρκετα οικονομικοτερη παλι με 50 ατοκες
http://www.skroutz.gr/s/4212639/Sharp-LC-50LE751V.html
Θα ηταν φρονιμο να μην δωσεις πολλα λεφτα τωρα γιατι σε 2-3 χρονια χτυπας 4Κ ,(οταν υπαρχει βεβαια και διαθεσιμο υλικο και πεσουν και οι τιμες ...)

Εφόσον έχεις φωτεινό χώρο δεν θα σου πρότεινα plasma. Βέβαια αν ψάχνεις μαύρο της plasma να το βρείς σε led τζάμπα ψάχνεις δεν υπάρχει σε καμία. Η καθεμιά τεχνολογία έχει τα υπέρ της και τα κατά της. Υπάρχει ανάλογο thread αν θέλεις να δείς το τι προσφέρει η κάθε τεχνολογία.

Χ2

W905 και F8000 είναι δύο από τις κορυφαίες τηλεοράσεις σε εικόνα, βέβαια η Samsung έχει καλούδια όπως διπλό δέκτη , smart view , widi , evolution kit για μελλοντική αναβάθμιση και γενικά μόνο καφέ δεν ψήνει ενώ και σχεδιαστικά είναι κορυφαία (η Sony είναι απλά OK).

Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις. Είμαι πλέον ανάμεσα σε 55w905 και 55f8000 για να πω την αλήθεια η sharp για μένα είναι άγνωστη και τα λεφτά πολλά για να ρισκάρω.
Yperion πες μου σε παρακαλώ μιας και είσαι κάτοχος της 55f6500 πιστεύεις οτι η f8000 δικαιολογεί αυτήν την διαφορά τιμής με την 6500?Αξίζει?Μιλάω πάντα για την ποιότητα εικόνας μαύρου panel κτλ.Οχι για τα καλούδια που ανέφερες πριν. Η να το θέσω και αλλιώς θα διέθετες αυτή τη διαφορά η και πάλι θα επέλεγες την 6500?

Απάντηση: Re: Aγορά τηλεόρασης εως 2200 ευρω

http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/15738-sony-bravia-kdl-46w905a-review.html τσεκαρε αυτο το review τις sony w905 και κρινε μονος σου. Παντως απο θεμα επεξεργασιας και ποιοτητα εικονας η sony ειναι σιγουρα καλυτερη..μονο απο θεμα smart κτλ υπερεχει αρκετα η samsung πραγμα που απ'οτι καταλαβα δεν σε ενδιαφερει και πολυ και καλα κανεις. Η εικονα παιζει ρολο πανω απ'ολα κι επειδη ειμαι κατοχος της εδω και μια εβδομαδα στη προτεινω ανεπιφυλακτα.. οτι υλικο και να τις βαλεις βελτιωνει την εικονα παραπανω απ'οτι θα περιμενες. Κι οσο για το design και ποιοτητα κατασκευης για μενα ειναι κορυφη..

Η κύρια διαφορά σε εικόνα είναι στην επεξεργασία του τηλεοπτικού σήματος υπέρ της F8000 (άνω του μετρίου η μία και κορυφαία η άλλη), εγώ επειδή βλέπω μέσω ΟΤΕ TV και κατά 99% κανάλια σε HD (ΟΤΕ Sport HD κυρίως) δεν με απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρω βέβαια εσύ τι απαιτήσεις έχεις.

Άσχετο αλλά σήμερα είδα την Samsung 65F9000 στον Κωτσόβολο στο Smart Park, μακάρι να έχουμε υλικό 4K σύντομα και να πέσουν και οι τιμές γιατί σε ευκρίνεια η εικόνα σπάει κόκαλα. Έπαιζε demo με ένα γορίλα και ήταν σαν να τον βλέπεις μπροστά σου.

Μεγάλο το δίλλημα.Φίλε manolinio7 απο banding-clouding πως τα πάει η sony?Και επίσης αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει και για την 8000 δυστυχώς είναι λίγοι κάτοχοι εδώ στο φόρουμ.
To τηλεοπτικό δεν με ενδιαφέρει (δεν έχω καν επίγεια κεραία) μιλάω για την επεξεργασία που θα κάνει στα κανάλια του ΟΤΕ tv και hd και sd.Εκεί θα έχει διαφορές μεγάλες?

Last edited: