Αγορά τηλεόρασης έως 40" 3D του 2013

artcol

New member
27 January 2013
40
Kalamaria, Thessaloniki
Καλημέρα σε όλους !
Ενδιαφέρομαι για μια τηλεόραση ως 40" (γιατί η συμβία βάζει απαγορευτικό για μεγαλύτερη !).
Θα προτιμούσα από τα μοντέλα του 2013 και αν υποστηρίζει και 3D θα ήταν το καλύτερο - έτσι για να το έχουμε - ξέρω ότι πρακτικά είναι λίγο δύσκολη η αξιοποίησή του σ' αυτές τις ίντσες.
Ακόμη θα με βόλευε να έχει μαζί και τουλάχιστον 2 ζευγάρια 3D γυαλιά στην συσκευασία.
Το budjet μου είναι γύρω στα 650-750 .
Τι θα προτείνατε;
Περιμένουμε κάποια καινούρια μοντέλα σύντομα;

Ευχαριστώ εκ´των προτέρων.

δες την LG 42LA660S με παθητικο 3D στις 42". σε 40" δε βγαινει κατι σε LG απ'οτι ξερω.

Καλημέρα σε όλους !
Ενδιαφέρομαι για μια τηλεόραση ως 40" (γιατί η συμβία βάζει απαγορευτικό για μεγαλύτερη !).
Θα προτιμούσα από τα μοντέλα του 2013 και αν υποστηρίζει και 3D θα ήταν το καλύτερο - έτσι για να το έχουμε - ξέρω ότι πρακτικά είναι λίγο δύσκολη η αξιοποίησή του σ' αυτές τις ίντσες.
Ακόμη θα με βόλευε να έχει μαζί και τουλάχιστον 2 ζευγάρια 3D γυαλιά στην συσκευασία.
Το budjet μου είναι γύρω στα 650-750 .
Τι θα προτείνατε;
Περιμένουμε κάποια καινούρια μοντέλα σύντομα;

Ευχαριστώ εκ´των προτέρων.

Καινούργια μοντέλα περιμένουμε, παρ όλα αυτά οι αρχικές τιμές τους θα είναι ανεβασμένες...

Εγώ θα πρότεινα την 46eh6030 (μοντέλο 2012, 100hz, 3d και 46''), είναι εντός budget και 46'' (τη συστήνω καλύτερα απο τις 40''). Σε περίπτωση που επιμένεις σε 40'' υπάρχει και σε αυτό το μέγεθος (και σου μένουν αρκετά ρέστα).

Απο εκεί και πέρα αν θέλεις και πλατφόρμα smart TV υπάρχει η samsung ES6100, ενώ η καλύτερη (στα λεφτά σου) τηλεόραση 40'' είναι η sony HX750 (200hz, 3d, smart TV)!

Όπως βλέπεις προτείνω μοντέλα του 2012 λόγω "λογικής" τιμής καθότι πάντα τα νεότερα μοντέλα (πόσο μάλλον στην αρχή της κυκλοφορίας τους, όπως τώρα) είναι αρκετά ακριβότερα απο ότι θα έπρεπε. Επίσης να προσθέσω οτι είτε μοντέλα του 2012, είτε του 2013 λίγα (πολύ λίγα, και ΑΝ) αλλάζουν στην εικόνα.

Την επόμενη φορά που θα φτιάξει μακαρόνια δώσε της αυτό...

1931_6_7314.JPG

Και πες της ότι βάζεις απαγορευτικό για μεγάλες και αντιαισθητικές κατσαρόλες.

Αφήστε παιδιά - για κάποιο περίεργο λόγο το μέγεθος των τηλεοράσεων δεν μετράει για τις γυναίκες εν αντιθέσει με άλλα...

Οταν αγοραζεις αμαξι, η γυναικα σε ρωταει τι χρωμα ειναι, οτι τι μοντελο. απο 'κει να φανταστεις. Παντως αν θες να δεις για 42" 3D LED, κοιτα αυτο το μοντελο

Αν και συνηθως ,σε τετοιου ειδους ποστ, σε ρωτανε παντα σε τι αποσταση βλεπεις!

Την επόμενη φορά που θα φτιάξει μακαρόνια δώσε της αυτό...

1931_6_7314.JPG

Και πες της ότι βάζεις απαγορευτικό για μεγάλες και αντιαισθητικές κατσαρόλες.

:worshippy:

Αν και συνηθως ,σε τετοιου ειδους ποστ, σε ρωτανε παντα σε τι αποσταση βλεπεις!

Η απόσταση είναι πάνω από 2,5 μέτρα - αλλά είπαμε η συμβία ...
Καταλαβαίνω ότι σε μικρή τηλεόραση το 3D θα φαίνεται σαν κουκλοθέατρο αλλά με τις γυναίκες βγάλε άκρη.
Έδωσα μάχη για να την πείσω να πάρουμε 40άρα γιατί αρχικά είχε κολλήσει στις 32".
Τι να πείς...

2.5 μετρα και 32αρα?Εχει δει τα μεγεθη απο κοντα η ακουστα?Η 40αρα σε 1 βδομαδα θα της φαινετε μικρη,ειχα το ιδιο προβλημα με την 51 με τη δικια μου αλλα πλεον δε θα τη χαλουσε οπως λεει και παραπανω ιντσες.

φιλε μου σκεψου το καλα με τα χρηματα που θα δωσεις περνεις 50 ρα να την ευχαριστιεσαι !!
εγω στα 2.70μ εχω 50 ξεκινησα απο 42 και γλυκοκοιταζω 60 ρα μολις βρω ευκαιρια !!!

παρε μια 47" και πες της οτι ειναι 42. σιγα μην καταλαβει τη διαφορα. δεν εβγαινε σε 40 ιντσες πες της το συγκεκριμενο μοντελο. ειναι κριμα να παρεις 3D στις 40". ειναι μικρη. εδω η 47" και παλι ειναι ψηλομικρη. θελει 50" και ανω.

Ευχαριστώ πολύ σε όλους σας παιδιά για τις απαντήσεις.
Θα προσπαθήσω να πάω σε μεγαλύτερη.
Ποια θα προτείνατε στο ίδιο budget (650-750 ) με δυνατότητα 3D πάντα.

Τα ίδια έλεγε και η γυναίκα μου όταν πήρα την πρώτη pany 42u10 και την κρέμασα στο υπνοδωμάτιο στα 2,8 μ. ,αλλά μετά έλεγε ότι δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλη.Όταν δε αφού μετέφερα αυτή στο σαλόνι και πήρα την samsung 51e6500 και την κρέμασα στο υπνοδωμάτιο ,αμέσως αξιολόγησε ότι δεν ήταν η τεράστια που περίμενε και θα μπορούσα να βάλω και μεγαλύτερη πχ 55 ιν.Οπότε μη την ακούς με τίποτε και πάρε τουλάχιστον 50αρα.

Παιδιά καλημέρα λόγου χώρου κατέληξα ανάμεσα σε LG 42LA660S και Samsung UE40F6500 που λένε ότι έχουν 400 Hz και δύο. Ποια θα μου προτείνατε;

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης έως 40" 3D του 2013

Προτήμησε την 42 η σαραντάρα ,θα σου φανεί μικρή.

Αγόρασα πρόσφατα την LG 42LM670S,
έχει φανταστική εικόνα και είναι μέσα στa χρήματα που διαθέτεις.

Στο ίδιο δίλλημα ,ήμουν και εγώ.
Τελικά δικαιώθηκα με την επιλόγη.

θα πήγαινα φίλε μου αλλά το ντουλάπι είναι 90 εκ. άντε να κερδίσω και 5-6 εκ. αν την βάλω στο πλάι λίγο, παραπάνω δεν μας παίρνει. πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών ποια θα μου προτείνατε; Ποια έχει τα καλύτερα; Για συνηθισμένη καθημερινή χρήση.