Αγορά τηλεόρασης εως 600euro

wats

New member
15 February 2011
4
Γεια σε ολους θελω να παρω μια τηλεοραση εως 600euro (40''-42'') για το σαλονι τι μου προτεινεται εως καλυτερη λυση ?

Ευχαριστω :a0210:

χρηση ειναι για λιγο απο ολα να πω την αληθεια πιο πολυ αναλογικα και ψηφιακα! κονσολα ελαχιστα και pc καθολου!
Η αποσταση ειναι περιπου στα 2 μετρα.

Κονσολα ελαχιστα και Pc καθολου εγω θα σου προτεινα πλασμα.

Για παραδειγμα αυτη....

http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42.html

Αλλα υπαρχει ελλειψη επειδη κυκλοφορουν τα νεα μοντελα τον αλλο μηνα. Οποτε καλυτερα περιμενε την S30 που ειναι η αντιστοιχη του 2011.

το περισσοτερ που μπορω να διαθεσω ειναι 600! αυτη που μου προτεινεις ειναι κοντα στα 700.

υπαρχει κατι αξιολογο κοντα στα 600?

100 hz, μόνο αν βλέπει κανείς αθλητικά...και έντονες σκηνές δράσης σε blue ray...
panasonic, είναι θέμα γούστου, δεν μ αρέσουν τα χρώματά της...
πλάσμα μόνο για ταινίες...
καλορίζικη φίλε μου, είναι μια τίμια πρόταση από samung..
:grandpa:
:SFGSFGSF:

100 hz, μόνο αν βλέπει κανείς αθλητικά...και έντονες σκηνές δράσης σε blue ray...
panasonic, είναι θέμα γούστου, δεν μ αρέσουν τα χρώματά της...
πλάσμα μόνο για ταινίες...
καλορίζικη φίλε μου, είναι μια τίμια πρόταση από samung..
:grandpa:
:SFGSFGSF:

γιατί στο τηλεοπτικό τι πρόβλημα έχουν η πλάσμα??????

οι plasma, έχουν καλύτερα χρώματα, και ειδικά το μαύρο το οποίο δεν μπορούν να το αναπαράγουν εύκολα οι lcd. Το καλύτερο μαύρο το είχε η kuro- pioneer, η οποία σταμάτησε να παράγει, και τους τεχνικούς της, τους προσέλαβε η panasonic. Γενικά η τεχνολογία πλάσμα, είναι ποιο αξιόπιστη από τις lcd, αλλά νομίζω πως είναι ζήτημα χρόνου να σταματήσουν να παράγονται λόγω κόστους παραγωγής και έρευνάς- τεχνολογίας και ανάπτυξης (R&D).
Άρα είναι ποιο απολαυστικές για cinefile. Το τηλεοπτικό σήμα είναι συνήθως αδιάφορο (προσωπική εκτίμηση μου αυτή), οπότε δεν βλέπεις εμφανείς διαφορές, με την έννοια πως, προσωπικά δεν το προσέχεις.. Δεν είπε κανείς πως δεν είναι καλές για να βλέπει κανείς κανάλια...