Φίλε techie, παρότι πρέπει ήδη να έχω ζαλίσει τους "τηλεορασάδες", θα σου πώ ότι η u10, είναι παντελώς ακατάλληλη για θεάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας ή με μέτρια-δυνατά φώτα (100W και πάνω) την νύκτα (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Εκτός αν δεν σε πειράζει η μεταβολή του μαύρου σε καφε-γκρί και ενίοτε χρησιμοποίείς την tv για να δένεις γραβάτα! Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή όμως το έχω δει με τα μάτια μου σε 5-6 μαγαζιά και ισχύει... Οι κάτοχοι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν.
Όπως πολύ σωστά σου πρότεινε ο Yperion και σου έγραψε ο Dbandit, η s10 έχει μια αντιανακλαστική επίστρωση παραπάνω και η G10 είναι και πιο "φωτεινή", έτσι βελτιώνουν το φαινόμενο αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς βέβαια να το εξαφανίζουν.
Αν σου φαίνονται παράξενα αυτά που γράφω κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής σου και ρίξε μια ματιά στις Samsung LED UE 6000/7000 (διπλάσια και βάλε αξίας από την u10) και θα δείς άνετα το είδωλό σου στη τηλεόραση. Η "ευκρίνεια" του είδωλού σου στην u10 θα είναι σaφώς καλύτερη....
Αν από την άλλη, εσύ και η φαμίλια θα βλέπεις μόνο σε σκοτεινό περιβάλλον μην το σκέφτεσαι καθόλου Τρέχα να την πάρεις.
Αν σε προβλημάτισα λίγο τότε πέτυχε ο σκοπός του post μου!
ενημερωμένος καταναλωτής σημαίνει βέλτιστη αγορά.
Καλή τύχη στην επιλογή σου, καλές θεάσεις και καλή χρονιά!