Αγορα τηλεορασης εως 700 max

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης εως 700 max

Φίλε techie, παρότι πρέπει ήδη να έχω ζαλίσει τους "τηλεορασάδες", θα σου πώ ότι η u10, είναι παντελώς ακατάλληλη για θεάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας ή με μέτρια-δυνατά φώτα (100W και πάνω) την νύκτα (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε γιατι και αλλοι ειχαν αυτη την εντυπωση και μετα αλλαξαν γνωμη...

Yperion said:
Πριν την αγορα πλασμα , με τις εντυπωσεις απο τα καταστηματα...

CENTRAL said:
Τελικά είχα πάει σε Samsung... την 40Μ86 και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο όχι χειρότερο...

Θεώρησα ότι είναι καλή ευκαιρία η Panny. Θα πάω σήμερα να τη δω από κοντά και αποφασίζω.

CENTRAL said:
Λοιπόν, την είδα την τηλεόραση στο Saturn και δε μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος...

αν η Μ86 πουλιόταν ακόμα και είχα να επιλέξω, θα έπαιρνα τη Μ86. Καμία αμφιβολία...

Και μετα την αγορα πλασμα , εντυπωσεις σε οικιακο περιβαλλον χωρις φωτα 10,000 Watt...

CENTRAL said:
Πω, πω...(που λέει κι η κόρη μου όταν κάτι συμβαίνει!)

Οι πρώτες εντυπώσεις - με settings "στρωσίματος" είναι ΠΟΛΥ ενθαρυντικές!!!

Άντε να περάσουν καμιά σαρανταριά ώρες να "ανεβάσω" ταχύτητα...

Καλες θεασεις φιλε , αναφερω τα παραπανω μπας και παραδειγματιστει και κανενας αλλος , και εμενα πριν λιγο καιρο μου τα ελεγαν και δεν τα πιστευα...

Υποψην στο χωρο που εχω την U10 εχω 4 παραθυρα και δυο φωτιστικα...προβλημα υπαρχει μονο αν την βαλεις απεναντι απο παραθυρο που μπαινει ο ηλιος αλλα σε αυτη την περιπτωση ακομη και σε LCD με ματ επιστρωση ειναι αδυνατον να δει κανεις...-bye-

Εγώ πάντως θα πω ότι όσο κατάλληλη είναι μια Κουρο για θέαση την ημέρα ή με οικιακό φωτισμό, ε περίπου τόσο είναι και η πάμφτηνη U....

Ας πάει ο φίλος να δεί τις LED και αν δεν τον ενοχλεί ας προχωρήσει άφοβα στην u10.
Το έγραψα, ότι σκοπός μου ήταν να τον προβληματίσω ώστε να μην του χτυπήσει άσχημα μετά. Τους ίδιους προβληματισμούς είχα και εγώ.

Δύο ερωτήσεις να σας κάνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Θα προτιμούσατε οι τηλεοράσεις σας να αντανακλούσαν τα είδωλα και να είχαν απόδοση την ημέρα (φωτεινότητα) όπως οι LCD A656, B650/750? Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω...
Τα επίπεδα μαύρου, αντίθεση ακόμα και η κίνηση είναι καλύτερη στην u10 δεν αμφιβάλει κανένας γι´αυτό.

Φιλικά
Νίκος

Last edited:
καταρχας φιλε Dalanik σε ευχαριστω που ρισκαρες με την γνωμη σου να μπεις σε flames απλα και μονο για να βοηθησεις εναν συμφορουμιτη,αυτο ειναι το νοημα των φορουμ,να αλληλοβοηθιομαστε ειδικα οταν μιλαμε για τετοιες αγορες

βασικα την συγκεκριμενη Panasonic εχει μολις προσφατα αγορασει και μια φιλη μου υστερα απο δικη μου παρατρυνση συμβουλευομενος το φορουμ (ισως να διαβαζει κιολας) οποτε θα την δω live πριν προχωρησω σε αγορα αφου ετσι και αλλιως δεν μπορω να την βρω ετοιμοπαραδοτη πουθενα οπου εχω προσβαση

υστερα εχω παντα στα υποψη και την Samsung LE40B650 η οποια πρεπει απο οτι καταλαβα διαβαζοντας εδω μεσα να ειναι ισαξια αν οχι καλυτερη σε εικονα,features

ps δεν εχω κανενα κωλυμα με τις τεχνολογιες αρκει να μου αρεσει η εικονα και η τιμη

Last edited:
Σου εκανα αναλυση που υπερτερει η καθεμια πριν 2 σελιδες...-bye-

Η B650 ειναι πολυ καλη τηλεοραση , αλλα σε κινηση , μαυρο , αντιθεση η U10 ειναι καλυτερη... για να δεις καλο μαυρο σε LCD τηλεοραση πρεπει να ριξεις τοσο χαμηλα την φωτεινοτητα που σχεδον δεν θα φαινεται τιποτα...
ισως βεβαια η B650 να ειναι λιγο καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα οπως τα λεει ο Ισοκρατης...