Yperion
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης εως 700 max
Καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε γιατι και αλλοι ειχαν αυτη την εντυπωση και μετα αλλαξαν γνωμη...
Υποψην στο χωρο που εχω την U10 εχω 4 παραθυρα και δυο φωτιστικα...προβλημα υπαρχει μονο αν την βαλεις απεναντι απο παραθυρο που μπαινει ο ηλιος αλλα σε αυτη την περιπτωση ακομη και σε LCD με ματ επιστρωση ειναι αδυνατον να δει κανεις...
Φίλε techie, παρότι πρέπει ήδη να έχω ζαλίσει τους "τηλεορασάδες", θα σου πώ ότι η u10, είναι παντελώς ακατάλληλη για θεάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας ή με μέτρια-δυνατά φώτα (100W και πάνω) την νύκτα (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε γιατι και αλλοι ειχαν αυτη την εντυπωση και μετα αλλαξαν γνωμη...
Yperion said:Πριν την αγορα πλασμα , με τις εντυπωσεις απο τα καταστηματα...
CENTRAL said:Τελικά είχα πάει σε Samsung... την 40Μ86 και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο όχι χειρότερο...
Θεώρησα ότι είναι καλή ευκαιρία η Panny. Θα πάω σήμερα να τη δω από κοντά και αποφασίζω.
CENTRAL said:Λοιπόν, την είδα την τηλεόραση στο Saturn και δε μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος...
αν η Μ86 πουλιόταν ακόμα και είχα να επιλέξω, θα έπαιρνα τη Μ86. Καμία αμφιβολία...
Και μετα την αγορα πλασμα , εντυπωσεις σε οικιακο περιβαλλον χωρις φωτα 10,000 Watt...
CENTRAL said:Πω, πω...(που λέει κι η κόρη μου όταν κάτι συμβαίνει!)
Οι πρώτες εντυπώσεις - με settings "στρωσίματος" είναι ΠΟΛΥ ενθαρυντικές!!!
Άντε να περάσουν καμιά σαρανταριά ώρες να "ανεβάσω" ταχύτητα...
Καλες θεασεις φιλε , αναφερω τα παραπανω μπας και παραδειγματιστει και κανενας αλλος , και εμενα πριν λιγο καιρο μου τα ελεγαν και δεν τα πιστευα...
Υποψην στο χωρο που εχω την U10 εχω 4 παραθυρα και δυο φωτιστικα...προβλημα υπαρχει μονο αν την βαλεις απεναντι απο παραθυρο που μπαινει ο ηλιος αλλα σε αυτη την περιπτωση ακομη και σε LCD με ματ επιστρωση ειναι αδυνατον να δει κανεις...