Αγορά τηλεόρασης-επείγουσα βοήθεια pls

chrisssb

Μέλος Σωματείου
26 August 2008
29,860
Kingdom of Rain
Η τηλεόραση στο καθιστικό -μια philips 25 crt- χθες το βράδυ αποδήμησε και παίρνει τον δρόμο της για ανακύκλωση...
Χρειάζεται να αγοράσω σήμερα τηλεόραση μιας και αυτή είναι που χρησιμοποιεί ο ηλικιωμένος πατέρας μου, άπειρες ώρες κάθε μέρα...
Η χρήση της θα είναι σκληρή καθώς πολλές φορές κοιμάται με ανοιχτή την τηλεόραση αλλά θα χρησιμοποιηθεί και για παιχνίδια από τις ανηψούλες μου!
Αυτό με κάνει να στρέφομαι αποκλειστικά σε LED tv (έχω την panasonic V10 στην κρεβατοκάμαρά μου και δεν πρόκειται να φύγει από εκεί-δεν την αλλάζω με τίποτε :-) )
H διάσταση της οθόνης θα είναι στις 40 ίντσες και μετά από όσα διάβασα εδώ σκέφτομαι για την SAMSUNG UE40C8000 και για το 3D αλλά κυρίως γιατί έχει όπως διαβάζω πολύ μικρότερο θέμα με το clouding.
Η ερώτηση μου είναι αν σε αυτά τα χρήματα αξίζει να σκέφτομαι και την philips 9704 που έχει local dimming. Ποιά είναι η γνώμη σας? πάω για σαμμυ με όλα τα καινούρια καλούδια ή σε περσινό μοντέλο Philips(αλλά με local dim και ίσως ποιό αντοχής(?) για βαριά τσαπατσούλικη χρήση?)

Το θέμα είναι για ποιόν την αγοράζεις, ο πατέρας σου, σίγουρα δεν θα αντιληφθεί τις διαφορές.

Λίγο πολύ για όλους μας!
Και για εμένα, απλά θα παίζει πολλές ώρες "άτσαλα" όταν εγώ δεν είμαι σπίτι, αλλά τα βράδια βλέπουμε μαζί.

46C750 (3D) 46-55C650,Αυτές οι δύο αξίζουν από Samsung lcd,Sony, η Ex500 είναι επίσης καλή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας..
Μετά τη δουλειά θα πάω να τις δω και να κλείσω κάποια
Μεταξύ των SAMSUNG UE40C8000 και Philips 9704 τι θα προτείνατε αν καταλήξω σε μια απο τις δύο?

40C8000,αλλά δες εάν μπορείς να αγοράσεις την 46C750,να κερδίσεις ίντσες...
Και ενοείται πως θα πάρεις και τα γυαλιά-3d bd player ώστε να την αξιοποιήσεις πλήρως.