Αγορά τηλεόρασης έπειτα από κακιά εμπείρια με LG 47lb650v

seloner

New member
20 December 2014
25
Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας για επιλογή τηλεόρασης.Έχω αυτήν την στιγμή την LG η οποία έχει θέμα banding και με ενοχλεί επειδή βλέπω ματς συχνά.Με χρήματα γύρω στα 900 ευρώ αποστάση 3.5 μέτρα (55 inches πιστεύω είναι ιδανική τι προτείνετε;Η τηλεόραση θα δουλεύει συνέχεια με OTE tv.Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι στα αθλητικά επειδή βλέπω συχνά καθώς και οι ταινίες και το smart tv.Δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου το 3d κομμάτι ούτε τα ηχεία της τηλεόρασης.Έχω καταλήξει σε ενα περσινό μοντέλο της Samsung https://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html.Πιστεύετε αξίζει;Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Αν δεν παρακολουθεις Ελληνικα καναλια, νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.

Την εχω την Samsung 55Η6500 ειναι ιδια με αυτην που θες με την διαφορα οτι εχει 2 tuner. Η τηλεοραση ειναι παρα πολυ καλη. Το θεμα banding δυστυχως ομως το εχει και αυτη μικρο αλλα το εχει και μονο στο ποδοσφαιρο φαινετε. OteTv βλεπω και εγω.
Στην κανονικη θεαση δεν βλεπεις καποιο αλλο προβλημα και απο μαυρο της σκοτωνει.

Δεν ξερω αν απο την μερια της Sony ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα ετσι εχω διαβασει αν θυμαμαι καλα.

Τι γινεται με αυτο το banding ρε παιδια ολες οι τηλεορασεις το εχουν δηλαδη;Την lg για αυτο την αλλαξα το καταλαβα απο την πρωτη μερα το θεμα και με ενοχλουσε και το service της LG εκανε τον κινεζο.Μηπως να παω σε sony;Επισης αυτο για τα ελληνικα καναλια που ανεφερε ο Ntinos ειναι μεγαλο προβλημα;Ειναι επειδη τα περισσοτερα δεν δινουν full hd εικονα;

Προπέρσινη είναι η H6400. Από περσινές στις 55" υπάρχει η J6200, ενώ μπορείς να δεις επίσης την Panasonic CS630 και από Sony τις W75xC και W8xxC.

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης έπειτα από κακιά εμπείρια με LG 47lb650v

Ειναι επειδη τα περισσοτερα δεν δινουν full hd εικονα;
Kανενα δεν εχει full hd (εκτος τις αθλητικες live μεταδοσεις της ert hd) και ουτε προβλεπετε, αν θελεις να βλεπεις και Ελληνικα καναλια, μην την επιλεξεις, οσο για το banding σε τετοιες ιντσες, πρεπει να εισαι και λιγο τυχερος, oπως εχω πει η συγκεκριμενη τεχνολογια (του 21ου αιων:p) ειναι σκετη αποτυχια. Αν θες κοιτα αυτες που αναφερει ο Μichalis, αλλα δεν ξερω η samsung J6200, τι τηλεοπτικο εχει.

Δεν νομιζω να ειναι 1080 αναλυση,ουτε της ερτ οι αθλητικες μεταδοσεις.