Αγορα τηλεορασης για χρηση μονο 4-5 μηνες

shadowf

Senior Member
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το εξοχικο μου και η λειτουργια της θα ειναι για 4 με 5 μηνες το χρονο.
Ειμαι αναμεσα στης LG 42PG3000 στα 800-820 ευρω η 42PG6000 STA 950 ευρω και εχθες ειδα και την 40R86 στα 899 στην Ηλεκτρονικη Αθηνων.
Παρακολουθηση θα ειναι πιο πολυ απο NOVA γιατι στο νησι το αναλογικο σημα ειναι πιο κατω απο χαλια, λιγα dvd και στο μελλον τα ψηφιακα οταν γινουν...
Τι λετε για της επιλογες μου και τι εχετε να μου προτεινεται; Δεν θελω να ξεπερασω τα 1000 ευρω μια και η χρηση της ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα.

Καλημερα Γιαννη και εγω για αυτην σκεπτομαι μιας και ειναι η φτηνοτερη και με παραπλησια χαρακτηριστικα με την 42PG6000 αλλα δεν εχω καποια τεστ η αγορα απο καποιον εχεις κατι σχετικο; Σαν χαρακτηριστικα ειναι περιπου ιδια με την 42PG6000 το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι το θεμα πλασμα και lcd τιποτα αλλο.

Δεν ξερω αν εχουν μεγαλες διαφορες αλλα μια και ειναι για το εξοχικο δεν νομιζω να εχει και μεγαλη σημασια. Γι'αυτο το λογο προτεινα και την φθηνωτερη.-bye-

Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το εξοχικο μου και η λειτουργια της θα ειναι για 4 με 5 μηνες το χρονο.
Ειμαι αναμεσα στης LG 42PG3000 στα 800-820 ευρω η 42PG6000 STA 950 ευρω και εχθες ειδα και την 40R86 στα 899 στην Ηλεκτρονικη Αθηνων.
Παρακολουθηση θα ειναι πιο πολυ απο NOVA γιατι στο νησι το αναλογικο σημα ειναι πιο κατω απο χαλια, λιγα dvd και στο μελλον τα ψηφιακα οταν γινουν...
Τι λετε για της επιλογες μου και τι εχετε να μου προτεινεται; Δεν θελω να ξεπερασω τα 1000 ευρω μια και η χρηση της ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα.

Εάν έχεις ήδη lcd ή plasma, τότε πάρε μια πλάσμα όπως αυτή που αναφέρεις, σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαινα την CRT του σπιτιού στο εξοχικό και θάπερνα κάτι ανάλογο για σπίτι.
Αλλωστε το εξοχικό και περισσότερο το καλοκαίρι είναι για άλλα πράγματα.

Πάντως στις 50" που είδα και την 3000 και την 6000, η 6000 είχε πιο ζωντανή εικόνα (είχαν τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και έπαιζαν αναλογικό σήμα). Στο 1-1,5 μέτρο η η 3000 φαινόταν πιο ωραία γιατί είχε μία απαλότητα στην εικόνα της, αλλά σε πιο μακρινή απόσταση η 6000 είχε σαφές προβάδισμα.

Από την άλλη το σήμα της Νοβα είναι σε μερικές περιπτώσεις χειρότερο από το αναλογικό των εγχώριων τηλεοπτικών σταθμών. Σε LCD 37" ενός φίλου, ξεκινήσαμε να βλέπουμε αγώνα στην ΝΕΤ μέσω Νοβα και σε 2 λεπτά το αλλάξαμε στο αναλογικό γιατί δεν είχε τόσο πιξέλιασμα.

Για το σημα της NOVA συνφωνω και εγω αλλα στη Σιφνο υπαρχει πιθανοτητα να μην βλεπουμε και καθολου οποτε προτιμας την NOVA αναγκαστικα ειδικα φετος που εχει και κατι να δεις.
Ειδα σημερα την 42PG6000 με demo dvd και ηταν πραγματικα παρα πολυ καλη την 42PG3000 δεν μπορεσα να την βρω πουθενα.
Επισεις ειδα και την 42ΡΧ80 και μου εκανε εντυπωση γιατι διπλα στην D3000 αν δεν κανω λαθος και στην F86 εδειχνε σκοτωμενη και με την αντιθεση στο τερμα, το λεω αυτο γιατι προσπαθησα να κανω καποιες ρυθμισης χωρις να μπορεσω να την κανω να δειξει καλα.
Μαλλον θα καταληξω σε μια απο της 2 LG, επισεις βρηκα και την 40R86 πιο φθηνα απο 899 στα 840 λετε να την κοιταξω και αυτην;

Εάν έχεις ήδη lcd ή plasma, τότε πάρε μια πλάσμα όπως αυτή που αναφέρεις, σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαινα την CRT του σπιτιού στο εξοχικό και θάπερνα κάτι ανάλογο για σπίτι.
Αλλωστε το εξοχικό και περισσότερο το καλοκαίρι είναι για άλλα πράγματα.

Ναι εχω μια 37αρα Sharp GE1E αντιστοιχη της 37XD1E με διαφορετικο design, οσο για την crt να σου πω την αληθεια δεν μπορω να δω πια εχω καλομαθει στο μεγεθος:worshippy: και δεν μπορω σε 25αρα.