Αγορά τηλεόρασης για NextGen gaming

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

merlinios

New member
27 September 2008
13
Καλησπέρα στην παρέα ,

Έχω προμηθευτεί και τις 2 κονσόλες της νέας γενιάς , PS5 και Xbox και πρέπει πλέον να αλλάξω και την τηλεόρασή μου . Μια LG 55LM640S. Την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά το 2013 . Θα ήθελα να δώσω μέχρι 2000 Euro και θέλω κάτι σε 75 ιντσες . Είδα την παρακάτω οθόνη ,

[h=2]LG NanoCell NANO916NA[/h]Υποστηρίζει 120Hz , VRR ktl . Τι λέτε ? Ακούω από πολλούς μακριά από nanocell ktl και σκέφτομαι πόσο χάλια δλδ μπορεί να είναι ? εδώ η δική μου που είναι πόσο παλιά κτλ και μου φαίνεται ότι παίζει πολύ καλά.

Έχετε μήπως να προτείνεται κάτι στα λεφτά αυτά με τέτοια specs ?

Ευχαριστώ

Re: Αγορά Τηλεόρασης για NextGen Gaming

Καλησπέρα στην παρέα ,

Έχω προμηθευτεί και τις 2 κονσόλες της νέας γενιάς , PS5 και Xbox και πρέπει πλέον να αλλάξω και την τηλεόρασή μου . Μια LG 55LM640S. Την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά το 2013 . Θα ήθελα να δώσω μέχρι 2000 Euro και θέλω κάτι σε 75 ιντσες . Είδα την παρακάτω οθόνη ,

[h=2]LG NanoCell NANO916NA[/h]Υποστηρίζει 120Hz , VRR ktl . Τι λέτε ? Ακούω από πολλούς μακριά από nanocell ktl και σκέφτομαι πόσο χάλια δλδ μπορεί να είναι ? εδώ η δική μου που είναι πόσο παλιά κτλ και μου φαίνεται ότι παίζει πολύ καλά.

Έχετε μήπως να προτείνεται κάτι στα λεφτά αυτά με τέτοια specs ?

Ευχαριστώ
Τι απόσταση θέασης έχεις;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για next gen gaming

Κοίτα καλύτερα κάποια Sony XH90xx.

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για next gen gaming

Στις 75" υπάρχει μόνο η XH9096 στην ελληνική αγορά. Σε μικρότερες διαγώνιους βρίσκεις και την XH9077.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για next gen gaming

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση