Αγορα τηλεορασης για playroom

ARCADIOS

New member
6 April 2010
33
Γεια χαρα σε ολους και καλως σας βρηκα.
Ετοιμαζω μια γωνια στο σπιτι για προσωπικη χρηση λιγο μακρυα απο τα αυστηρα ματια της γυναικας μου...
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για τον χωρο εκεινον οπου θα συνδεσω ενα pc με hyperspin emulator για mame και αλλα παλια παιχνιδια. Στην ιδια τηλεοραση θα μπει φυσικα και ps3 και xbox 360. Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα τηλεοπτικα καναλια,οι ταινιες και ενημερωνω οτι θα μενει αναμενη πολλες ωρες την ημερα.Η αποσταση βεβαια δεν μπορει να ειναι πανω απο 1,5 μετρα. Τι μου προτεινετε; Ελεγα για 42 αρα αλλα δεν ξερω ποσο θα βολεψει στο pc. Ακουω τις εμπειρες γνωσεις σας και ευχαριστω προκαταβολικα.

Φίλε μου,

Καλό θα ήταν να μας πει περίπου τι ποσό είσαι διατεθιμένος να δώσεις.
Εγώ, όπως και πολλά μέλη θα πρότεινα να πάρεις Plasma.
To γεγονός ότι θα μένει αναμένη πολλές ώρες σε συνδυασμό με τη χρήση για παιχνίδια τύπου mame με προβληματίζει κάπως. Ο λόγος είναι η κατανάλωση και το image retention (δηλαδή το ενδεχόμενο να μείνει μία εικόνα σταθερή στην TV, έπειτα από πολλές ώρες προβολής της).
Σίγουρα θα σου κάνουν προτάσεις κι άλλα μέλη με μεγαλύτερη σχετική εμπειρία. Ίσως σε ενδιαφέρει το τόπικ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59526

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.
οι εικονες δεν θα ειναι στατικες γιατι το hyperspin κανει αλλαγες δειχνοντας διαφορα βιντεο review απο τα παιχνιδια και εχει δικο του screen saver με αλλα video. τις φοβαμαι τις plasma για τον λογο του οτι θα μενει πολλες ωρες αναμενη. για την 42 αρα που μου προτεινετε μηπως ειναι μεγαλη για 1,5 μετρο max για την χρηση του υπολογιστη; μηπως κουραζει στην χρηση του; δεν το ανεφερα και συγνωμη αλλα θα παιζω και pc games εκει. οσο για το ποσο απο 300 μεχρι 600 μπορω να πληρωσω

Αφου προκειται για χρηση ως μονιτορ θα ελεγα οτι LCD ειναι μονοδρομος...

42" στο 1.5 μετρο για την χρηση αυτη δεν ειναι μεγαλη βεβαια θα μπορουσες να πας και σε 37" αλλα επειδη ανεφερες και εσυ 42" παραπανω προτεινα την συγκεκριμενη...

δηλ αν καθομουν στο 1 μετρο θα ηταν καλυτερα 37; φοβαμαι μην χαλαει στο ματι λογο των παλιων παιχνιδιων που χρεισημοποιουν scanlines.