Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Ποια είναι τα "γνωστά σκαλώματα"?

Εγώ έχω την 530 αλλά δεν έχω δει τέτοιο πράγμα ποτέ.

Τσεκάρισε και το σήμα σου μήπως έχεις κανένα πρόβλημα στην λήψη.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα της τηλεόρασης αλλά μάλλον της DIGEA.
Yperion, τωρα που το θυμηθηκα, ακριβως το ιδιο θεμα το ειχα και στην προηγουμενη lg lcd tv μου, βλεποντας τηλεοπτικο, μεχρι που εβαλα το tru-motion στο off και ολα καλα. Η samsung ομως δεν εχει καποια τετοια επιλογη. Που σημαινει πως ειναι καποιο τεχνουργημα της κινησης της τηλεορασης.

Αυτό το ότι είναι 50hz πραγματικά που το ειδές;

Την έχουν τσεκάρει οι διαχειριστές του φορουμ με το avclub motion test και έχει επιδόσεις αντιστοιχες με τηλεοράσεις πραγματικων 50 Hz.

Αναπαράγει και τα 24p στα 60 Hz με motion interpolation , και γενικά για να μην στην έχει προτείνει κανένας για αγορά έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάτι τρέχει.

Καλησπέρα παιδιά και εγώ νέος στο φόρουμ και για να μην ανοίγω νέο θέμα...ποιές LED 50" θα προτείνατε? το ποσό όσο το δυνατόν πιο κάτω από 1400 ευρώ. Βασικά κοιτούσα την ES6100 Που τη δίνει το ΜΜ μαζί με BDplayer αλλά βλέπω διάφορες απόψεις. Με ενδιαφέρει πολύ το smart TV και internet όπως και το να έχει έναν καλό media player.

icy20 είδα τις (ΗΧ750(850 παει πολυ)- EΗ6030-ES6100-6700 και 47ΕΤ5) και πάω να τις μελετήσω απλά ρωτάω αν υπάρχει και καμιά άλλη γνώμη...και κυρίως με εστίαση στα κριτήρια smart και media player.

Last edited:
Τον καλύτερο media player τον έχουν τα media player...

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/135-Media-Players

Οι ενσωματωμένοι είναι απο μέτριοι και κάτω.

Για smart tv μάλλον θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι της Samsung αλλά και αυτο έχει το 1/10 των δυνατοτήτων που θα είχες με ενα PC.

Μπορείτε να μου προτείνετε και ένα καλό Media Player εως 100 ευρώ το οποίο να παίζει από 3D και υπότιτλους τα πάντα οπως και .iso αρχεία
; ειδικά idx,subs γιατί θέλω να έχω 3D υπότιτλους. Επίσης να μπορώ να συνδέω πάνω του σκληρό δίσκο μέσω usb.

Last edited:
Ενδιαφέρομαι για ένα φίλο (και γείτονα) ο οποίος έχει βαρεθεί να παίζει με 2 χειριστήρια (tv και αποκωδικοποιητής), θέλει να ανέβει σε ίντσες (βλέποντας τη δική μου ΤΧ-50VT30), να είναι full HD και να έχει 3d αλλά με την παρατήρηση ότι τον ενοχλεί το ενεργητικό που έχει η δική μου.

Πέρυσι βοηθήθηκα αρκετά, από τους επαίνοντες, στην έρευνα αγοράς που έκανα για να καταλήξω στη δική μου, η οποία, σημειωτέον, μετά από 13 μήνες και 2400 ώρες περίπου, είναι άψογη και τη χαίρεται όλη η οικογένεια αλλά και οι επισκέπτες.

Επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα της αγοράς τηλεόρασης, μετά την αγορά της δικής μου, θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη των ειδικών, για να προτείνω στο φίλο.

ΥΓ 1, Διαβάζοντας το νήμα, του πρότεινα την Samsung 51E550 που βρήκα στο Electroworld στα 799, αλλά ο tiniakos μου είπε ότι έχει και αυτή ενεργητικό.
2. Κατ' εξαίρεση του τίτλου του νήματος, ακούω και προτάσεις πάνω από το όριο.

Last edited:
πες για καμια lg σειρα 7 και 8 αν νομιζει οτι παιρνεις tv με κριτηριο το.Εχω 2 μερες την es7000 και δεν μπηκα στον κοπο να ανοιξω τα γυαλια και δεν προκειται.Θα χασει πολα σε 2d αν δεν παει σε πλασμα η σε σονυ σαμσουνκ lcd led.Tην 550 οδηγιες ζητα απο τον Yperion που την εχει

κριτηριο το 3d ηθελα να γραψω

Εσυ με την πανασονικ καλα ειναι να μην πετυχεις πουθενα την 65vt50 που ειδα.Επαθα σοκ.

Last edited by a moderator:
Tιμη στα media 4999.H φαση ειναι οτι με φωτα καταστηματος επαιζε αψογα και τα χρωματα σαν να ηταν led οχι smooth εικονα.Επα;ιζε ενα βιντεο ης philips που εδειχνε και μπαλα.Δεν ειδα κατι στο πανελ που λενε τα παιδια αν φαινεται σε καταστημα.Παντως ειναι τερας και ομορφη για πλασμα η σχεδιαση.Η δικη μου 46 7000 με την κουτα ηταν μινιατουρα.Τωρα σε τηλεοπτικο αν δει καποιος ο scaler πως γεμιζει το πανελ δεν ξερω.Θα ειναι ασχημο αρκετα το αποτελεσμα.

Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Εφόσον αποκλείουμε το ενεργητικό πάμε σε αυτήν http://www.skroutz.gr/s/441065/Panasonic-TX-L47ET5E.html
Νομίζω δεν υπάρχουν Plasma με παθητικό 3D

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά είναι 47άρα και θέλει 50άρα (όχι 2 εικοσάρες...)
Είναι φετεινό μοντέλο αυτή;

Tιμη στα media 4999.

Panasonic στα MM;! Ξαναέφεραν; Φαρμακείο σε τιμή πάντως...

Και ποιες οι διαφορες των 2;

Το 3D, το Smart, τα 24p, ο επεξεργαστής εικόνας (MStar X10 αντί του Χ9 που έχει η 530), 1 HDMI και 1 USB επιπλέον, θύρα Ethernet και λίγο διαφορετικό φινίρισμα στο design.