Αγορά τηλεόρασης για θέαση στα 2,5m

kover

AVClub Enthusiast
Θέλω να αλλάξω τη τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας. Ειναι 42αρα plasmα Panasonic gt30. Δεν υπάρχει περιορισμός στο budget, δε θέλω να ξεφύγω σε ίντσες. Απόσταση θέασης 2,5m ακριβώς. Πηγή Netflix, nas, otetv, skyuk. Όχι gaming, όχι pc monitor, καθαρά θέαση ταινιών και ποδοσφαίρου. Υπάρχει κατι καλύτερο σε μαύρο και κίνηση απο την πολυ αγαπημένη μου πλάσμα;

Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για αλλαγή, για κάποια μεγαλύτερη ας πούμε, μείνε καλύτερα με την GT30.

Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Θα την έδινα στη μάνα μου γιατι θέλει να πάρει τηλεόραση (ειναι με crt στο σαλόνι) και έλεγα μήπως έπαιρνα κατι καλο για εμένα. Δηλαδή καλύτερα να της πάρω μια lcd με 200-300 και να περιμένω? τι να περιμένω και για ποσό καιρό μιλάμε?

Αν θα χρησιμοποιείται συχνά για θέαση ταινιών, κάποια 48"-50" LCD με VA panel και ρυθμό ανανέωσης 100 Hz θα είναι καλή λύση, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα καλύτερη συνολικά από την GT30. Μπορείς να δεις από κοντά μερικές πριν αποφασίσεις, όπως τις περσινές Sony W75xC και W8xxC στις 50".

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για θέαση στα 2,5m

η Sony W75xC έχει 100Ηz πραγματικό ρυθμό ανανέωσης τελικά;

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης για θέαση στα 2,5m

η Sony W75xC έχει 100Ηz πραγματικό ρυθμό ανανέωσης τελικά;

100/120Hz με MCFI+αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού.

Η Panasonic TX GT30 έχει motion resolution 1080 γραμμές.

Είδα τις sony στο golden hall και δυστυχώς δεν κατάφερα να καταλάβω πολλά λόγω του ότι τα χρώματα και τα contrast είναι maxed out και στο χώρο τα lux από τις λάμπες είναι άπειρα. Μου είπαν να πάω στη Γλυφάδα που έχουν σκοτεινό δωμάτιο αλλά δεν έχω χρόνο να μπω σε τέτοια διαδικάσία. Αγόρασα στη μητέρα μου μία φτηνή 32 αρα και θα περιμένω (δε ξέρω τι ακριβώς αλλά θα περιμένω)

Είδα τις sony στο golden hall και δυστυχώς δεν κατάφερα να καταλάβω πολλά λόγω του ότι τα χρώματα και τα contrast είναι maxed out και στο χώρο τα lux από τις λάμπες είναι άπειρα. Μου είπαν να πάω στη Γλυφάδα που έχουν σκοτεινό δωμάτιο αλλά δεν έχω χρόνο να μπω σε τέτοια διαδικάσία. Αγόρασα στη μητέρα μου μία φτηνή 32 αρα και θα περιμένω (δε ξέρω τι ακριβώς αλλά θα περιμένω)

αναβαθμιση απο την πλασμα σου θα εχεις μονο σε Oled..μπορει να ειναι 55 ιντσες αλλα εχει πολυ μικροτερο πλαισιο απο την gt30...