Σε αυτα τα λεφτα, που βαζεις κοστος, πιστευω και εγω οτι δεν υπαρχει καμια καλυτερη τηλεοραση απο αυτην που προτεινει ο φιλος kostas 
Πολύ ευχαρίστως να σε πείθαμε για 37άρα αλλά το budget που θέτεις (και μάλιστα υπογραμισμένο!) μόλις και μετά βίας βγάζει 32άρες. Εκεί πιστεύω πως η Samsung LE32C450 είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει και USB που παίζει τα πάντα.
http://www.skroutz.gr/s/264644/Samsung-LE32C450-32.html?keyphrase=32c450
Ακόμη και να περιμένεις τις εκπτώσεις, μεγαλύτερη και κάτω από 5 εκατοστάρικα δε θα βρείς. Για την παραπάνω πάντως έχω ακούσει καλά λόγια.
Ότι αφορά το PIP που είπες, ισχύει και για τη C σειρά. Μπορείς βέβαια αγοράζοντας κάποιον εξωτερικό δέκτη mpeg4 με σύνδεση HDMI να τον συνδέσεις ως εξωτερική συσκευή, οπότε και θα βλέπεις 2 κανάλια ταυτόχρονα. Πρέπει να έχει γύρω στα 40-50 Euro.
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα.......
Τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Μήπως είναι υπερβολή οι 32" για υπνοδωμάτιο? Εμένα δεν μου φαίνεται αλλά 2-3 πωλητές έτσι μου είπαν κι επέμεναν για 24-26".....υπενθυμίζω πως απόσταση θέασης είναι 2,5+ μέτρα......
Για 2,5 μέτρα χρειάζεσαι 32 ίντσες τουλάχιστον για θέαση SD υλικού πάντα,άσε το τι λένε οι πωλητές.
Για εξήγησέ το αυτό.....μα έχει ήδη MPEG4 ενσωματωμένο δέκτη η δικιά μου, γιατί να πάρω και εξωτερικό??
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα.......
Τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Μήπως είναι υπερβολή οι 32" για υπνοδωμάτιο? Εμένα δεν μου φαίνεται αλλά 2-3 πωλητές έτσι μου είπαν κι επέμεναν για 24-26".....υπενθυμίζω πως απόσταση θέασης είναι 2,5+ μέτρα......
Για εξήγησέ το αυτό.....μα έχει ήδη MPEG4 ενσωματωμένο δέκτη η δικιά μου, γιατί να πάρω και εξωτερικό??
Μήπως είναι υπερβολή οι 32" για υπνοδωμάτιο? Εμένα δεν μου φαίνεται αλλά 2-3 πωλητές έτσι μου είπαν κι επέμεναν για 24-26".....υπενθυμίζω πως απόσταση θέασης είναι 2,5+ μέτρα....
Οπως θα πω για μια ακομη φορα, το μεγεθος της TV ειναι υποκειμενικη υποθεση.Καλησπέρα σας,
Λοιπόν, εγώ ενδιαφέρομαι για μια LCD ή LED υπνοδωματίου, με απόσταση θέασης τα 2-2,60m και το σημαντικότερο με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα, έχοντα υπόψη βέβαια το Value for Money.
Αυτή τη στιγμή βολεύομαι με μια παμπάλαια CRT 14" κρεμάμενη σε βάση τοίχου, δοκίμασα να βάλω σε έπιπλο μια CRT 29" αλλά πολύ ογκώδης και δεν βολεύει.
Δεν έχω απαιτήσεις για παιχνίδια ή άλλα κόλπα (είμαι οικογενειάρχης με παιδιά), απλά να έχει σύνδεση με DVD, USB προαιρετικά και να έχει MPEG4 & 2 (για τα αναλογικά κανάλια).
Με βάση όλα τα ανωτέρω, σκέφτομαι για μια σύγχρονη LCD 32" πιστεύοντας πως οι 37" θα είναι υπερβολή.
Εν όψει των εορταστικών προσφορών και ελπίζοντας πως θα πέσουν οι τιμές την περίοδο αυτή, παρακαλώ να μου προτείνετε μερικές οικονομικές τηλεοράσεις στις 32" (ή αν με πείσετε στις 37"), με κόστος όχι μεγαλύτερο των 350 ευρώ.
ΥΓ: Στο σαλόνι μου έχω μια Samsung LE40B750 και είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, πλην της "απατεωνιάς" τους για το PiP που δεν είναι για κανάλια αλλά για πηγές (πχ. DVD + TV).
ολα αυτα με την 32''??νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικοςΟπως θα πω για μια ακομη φορα, το μεγεθος της TV ειναι υποκειμενικη υποθεση.
Μια απο τα ιδια συμφορουμιτη. Και γω ξεκινησα με μια 14" (στην ιδια αποσταση) και μετα αγορασα μια 32" και ειμαι μια χαρα. Το θεμα ειναι υποκειμενικο. Φυσικα δεν θα με χαλαγε να βαλω προτζεκτορα, πανι 100" και 7.1 αλλά να μην ειμαστε και υπερβολικοι.!!! χμμμ! το 5.1 ετοιμαζεται...
Η χρηση που της κανω ειναι να δω καναδυο επεισοδια καποιας σειρας σε divx ή σε mkv αντε και καμια ταινια (χαζοκωμωδια).
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ο φωτισμος. Διαβαζεις ανετα βιβλιο. Αν η συζυγος βλεπει TV και γω θελω να κοιμηθω, βαζω την TV σε εξοικονομηση ενεργειας (μεγιστη) για να μην φωτιζεται ολο το δωματιο. Αν θελω να βλεπω TV για να κοιμηθω (να με νανουρισει!) επισης την βαζω σε εξοικονομιση γιατι δεν προκειται να κοιμηθω. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ λεω οτι ειναι το θεμα ειναι υποκειμενικο, η συζυγος δεν εχει προβλημα με τον φωτισμο....
Φιλος εχει μια 22" στο υ/δ, στην ιδια αποσταση και δεν εχει κανενα προβλημα με τους υποτιτλους...
θα σου απαντησω σε ολα.δε νομιζω οτι ειναι τοσο ενοχλητικος ο φωτισμος με τη 32''.τα παιδια προτινουν το καταληλο μεγεθος για να δεις fhd στη αποσταση σου.ο καθενας πληρωνει τηλεοραση αναλογα με τη χρηση που τη θελει.αν θελεις μια φτηνη τηλεοραση για να σε νανουριζει παρε μια με 200 ευρω το πολυ.αν θελεις media player,fhd,3d playstation και λοιπα θα παρεις μια πιο μεγαλη και θα τα σκασεις κιολας για να ειναι καλη.
Τι να την κανεις την 46" εαν δεν εχεις και ενα 7.1! Μονο να βλεπεις? Δεν θες να ακους?
βρε, δεν αναφερομαι σε σενα!Οχι ειμαι κουφος! Τι σχεση εχει αυτο τωρα?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.