Αγορά τηλεόρασης για υπνοδωμάτιο.

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,619
Στο σαλόνι βρίσκεται μια panasonic plasma 50S20. Σειρά πλέον έχει η αγορά μιας τηλεόρασης για την κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι την αγορά της lg 42pj550 αλλά δεν ξέρω μήπως είναι μεγάλη. Η άλλη λύση είναι να πάω σε μια 32αρα. Ο χώρος βέβαια είναι μεγαλούτσικος, περίπου 4x4m. Μια και θέλω να κρατήσω το κοστος χαμηλά, ακούω προτάσεις!

Πας στην LG...ή στην Panasonic 42U20,ή στην 42S20.Σε κάθε περίπτωση,μην ακούς σχόλια του τύπου ''υπνοδωμάτιο είναι,μια 22άρα ταιριάζει τέλεια!''.

Αν πας κατω απο 42" κοιτα την Samsung 32C450.

Αν και επειδη ηδη εχεις πλασμα μολις δεις την εικονα των LCD της τιμης αυτης θα απογοητευτεις.

Αυτό φοβάμαι κ εγώ. αν κ έχω μία samsung 40 b620 στο σαλόνι του πατέρα μου, προσπάθησα να δω μια ταινία, λαμπερή εικόνα αλλά καμία κινηματογραφικότητα. Την panasonic την απέκλεισα λόγω flickering κ ήθελα να δοκιμάσω άλλη μάρκα να δω αν φαίνεται κ στην άλλη. Πάντως η κινηματογραφική αίσθηση της panny δεν παίζεται.

τελικά παρήγγειλα από τον κωτσόβολο την lg στην τιμή 443 ευρώ και σε 12 άτοκες. Είναι κατόπιν παραγγελίας οπότε περιμένω να δω αν ο κωτσόβολος κρατήσει τον λόγο του.

Πας στην LG...ή στην Panasonic 42U20,ή στην 42S20.Σε κάθε περίπτωση,μην ακούς σχόλια του τύπου ''υπνοδωμάτιο είναι,μια 22άρα ταιριάζει τέλεια!''.

Εντάξυ μην τρελενόμαστε όμως... 32'' είναι οκ για υπνοδωμάτιο... εκτός και αν βλέπει dvd/bluray εκεί...

Μα όλοι δεν βλέπουμε τουλάχιστον μια ταινία εκεί;Δεν έχετε παρατηρήσει ότι δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε υπότιτλους σε μικρές οθόνες;Επειδή είναι κρεβατοκάμαρα δεν σημαίνει ότι η απόσταση θέασης είναι μικρή απαραίτητα...

Σωστός ο Ανδρεάς. Στο υπνοδωμάτιο μου έχω μεγαλύτερη απόσταση θέασης από το σαλόνι.
Λέτε να βάλω μεγαλύτερη από την 50άρα που έχω στο σαλόνι? :flipout::flipout::flipout::flipout:

Μόλις μου στείλανε e mail από τον Κωτσόβολο και που είπαν ότι η περιοχή μου (Καστοριά) δεν καλύπτεται από το δίκτυο καταστημάτων τους οπότε κ πρέπει να επιλέξω μεταφορική με έξοδα δικά μου κ όχι δωρεάν αποστολή εντός 7 ημερών όπως γινόταν μέχρι τώρα στις παραγγελίες τους. Είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει ο Κωτσόβολος μετά από πολλές παραγγελίες και με πιο ογκώδη αντικείμενα (ηχεία roister emphasis 25) και μετά από αυτό ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας.

Έχουν μια υπηρεσία που λέγετε collect at store που πας εσύ και την παίρνεις απο το κατάστημα τους...(Δέν ξέρω αν έχεις Κωτσο εκει κοντά..)

Δεν ισχύει για παραγγελίες από το internet πλέον, μόνο με δανειοδότηση μπορείς να πας να την πάρεις. Στην Καστοριά ο Κωτσόβολος είναι franchise, οπότε ούτε αυτό γίνεται. Τελικά την παρήγγειλα σήμερα από ηλεκτρονική στα 399 και θα πεταχτώ μέχρι την Κοζάνη να την πάρω από το κατάστημα εκεί (όταν και αν έρθει).