Καλησπέρα.
Έγραψα και στο thread της Samsung 6100 αλλά γράφω και καινούριο thread αφού βλέπω πως είναι αποδεκτό στο forum.
Θέλω να αγοράσω λοιπόν τηλεόραση. Οι απαιτήσεις είναι οι εξής:
1. Απόσταση είναι κάπου στα 3 μέτρα.
2. Δεν με ενδιαφέρει το 3D καθώς νομίζω πως με κουράζει.
3. Επίσης, βλέπω κυρίως ταινίες.
4. Δεν παίζω παιχνίδια.
Βλέπω ειδήσεις, αλλά νομίζω πως δεν παίζει κανέναν ρόλο η ποιότητα εδώ.
Δεν μου αρέσει να κουνάω συνέχεια το κεφάλι μου για να πιάνω την εικόνα της τηλεόρασης από αριστερά προς τα δεξιά, οπότε νομίζω πως καταλήγω στις 40 ίντσες και όχι παραπάνω από αυτό.
Ακούω αντιρρήσεις, αν υπάρχει κάτι που κάνω λάθος ή αν μπορεί να μου δώσει συμβουλές για άλλο μέγεθος ή οτιδήποτε νομίζει πως μπορεί να βοηθήσει.
Λοιπόν, σε αυτά, κατέληξα αρχικά στην Samsung 6100 και μετά διάβασα στο αντίστοιχο thread πως δεν έχει τόσο καλή εικόνα.
Η 6030 έχει καλύτερη εικόνα;
Αν όχι, έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο σε τηλεοράσεις που να έχει καλύτερη εικόνα σύμφωνα με τα δεδομένα μου;
Ευχαριστώ πολύ.
Έγραψα και στο thread της Samsung 6100 αλλά γράφω και καινούριο thread αφού βλέπω πως είναι αποδεκτό στο forum.
Θέλω να αγοράσω λοιπόν τηλεόραση. Οι απαιτήσεις είναι οι εξής:
1. Απόσταση είναι κάπου στα 3 μέτρα.
2. Δεν με ενδιαφέρει το 3D καθώς νομίζω πως με κουράζει.
3. Επίσης, βλέπω κυρίως ταινίες.
4. Δεν παίζω παιχνίδια.
Βλέπω ειδήσεις, αλλά νομίζω πως δεν παίζει κανέναν ρόλο η ποιότητα εδώ.
Δεν μου αρέσει να κουνάω συνέχεια το κεφάλι μου για να πιάνω την εικόνα της τηλεόρασης από αριστερά προς τα δεξιά, οπότε νομίζω πως καταλήγω στις 40 ίντσες και όχι παραπάνω από αυτό.
Ακούω αντιρρήσεις, αν υπάρχει κάτι που κάνω λάθος ή αν μπορεί να μου δώσει συμβουλές για άλλο μέγεθος ή οτιδήποτε νομίζει πως μπορεί να βοηθήσει.
Λοιπόν, σε αυτά, κατέληξα αρχικά στην Samsung 6100 και μετά διάβασα στο αντίστοιχο thread πως δεν έχει τόσο καλή εικόνα.
Η 6030 έχει καλύτερη εικόνα;
Αν όχι, έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο σε τηλεοράσεις που να έχει καλύτερη εικόνα σύμφωνα με τα δεδομένα μου;
Ευχαριστώ πολύ.