Αγορά τηλεόρασης και εγώ.

OK OK, λοιπόν, τι λέτε για αυτές τις δύο;
https://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/12?compare=445175,355654

Κάτι δεν καταλαβαίνω - συγκρίνεις ένα περυσινό μοντέλο (UT30) 800 με το φετινό ίδιας σειράς ίδιες ίντσες με 600 και με περισσότερες δυνατότητες!!!

Δες εδώ (Αγγλία):
http://www.panasonic.co.uk/html/en_...isplayResult.html?p=TX-P50UT50B&p=TX-P50UT30B

Last edited:
H 50UT50 είναι ευκαιρία στα 600. Τόσο κόστιζε η 42 πριν απο λίγο καιρό.
Δύσκολα θα βρείς πάλι 50αρα στα χρήματα αυτά!

Αν θες θέαση σε φωτεινο χώρο δές κ την 4" μικρότερη LCD Samsung UE46EH6030, γιατι η Τοshiba 46TL933 πήρε την ανηφόρα δυστυχώς.

Εννοω πως οταν δεν εχεις πολλα χρηματα ειναι καλυτερο να παρεις μια tv με μεγαλυτερη οθονη. Αυτο που θεωρεις σημερα καλη εικονα σε 2 χρονια θα ειναι ξεπερασμενο. Το μεγεθος ομως δεν χανει την αξια του, για οσο καιρο θα λειτουργει η tv σου θα απολαμβανεις <<μεγαλη>> εικονα με οτι αυτο συνεπαγεται. Πολλοι αγορασαν ακριβες μικρες tv, οπου με την παροδο του χρονου καταλαβαν οτι το μεγεθος της εικονας μετραει περισσοτερο απο την ποιοτητα της.

+10000

Πες τα χρυσόστομε.

Αν και ποιότητα= μέγεθος θα έλεγα.

Δεν διαφωνω, αλλα οταν δεν υπαρχει χρημα καλυτερα η παραχωρηση να γινεται στα μπλιμπλικια, 3d,skype κλπ και οχι στο μεγεθος της οθονης.

Παίδες τελικά έκανα παραγγελία την Panasonic 50ut50 και θα μου έρθει στις 2 του μήνα.
Ομως ξανά μέτρηση την απόσταση θέασης και δεν είναι στα 3 μέτρα που νόμιζα αλλά στα 2,2 μέτρα.
Το να κάνω; Να την αλλάξω για λιγότερες ιντσες;

Προτάσεις; Πόσες ιντσες;

Ευχαριστώ.

Μην ανησυχείς... Εφόσον η κύρια χρήση σου είναι οι ταινίες, το πιθανότερο είναι μετά από κάποιο διάστημα να αρχίζεις να ψάχνεις τρόπους να μικρύνει κι άλλο η απόσταση... :BDGBGDB55:

Παίδες τελικά έκανα παραγγελία την Panasonic 50ut50 και θα μου έρθει στις 2 του μήνα.
Ομως ξανά μέτρηση την απόσταση θέασης και δεν είναι στα 3 μέτρα που νόμιζα αλλά στα 2,2 μέτρα.

Απλώς θα αγόραζες 42" και θα έψαχνες για 50" μετά από λίγο. Τώρα πήγες απευθείας σε πιο καλό μέγεθος.

Ok δεκτό. Επίσης ρε παιδιά, όταν ήμουν στο μαγαζί, οι LED LCD είχαν καλύτερη εικόνα από την plasma που πήρα. Κανένας ιδιαίτερος λόγος για αυτό;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι,τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο?

μια LCD full HD 1920x1080 50 Hz? ή μια απλή LED 1366 x 768 50 Hz?

στο μαγαζι θα κοιτας μονο ποια σου αρεσει εμφανισιακα και οχι την εικονα.Δεν βγαζεις ακρη ευκολα σε καταστημα

μα γι'αυτό ρωτάω και εγώ,στο μαγαζί δεν βγάζεις άκρη,θεωρητικά ρωτάω σαν τεχνολογία και σαν ποιότητα εικόνας για τα ψηφιακά κανάλια κυριώς τι είναι καλύτερο μια τηλεόραση με τεχνολογία led hd ready 50 Hz? ή μια Lcd full hd 50 Hz? τι να προτιμήσω?

lcd ειναι και οι δυο απλα βγαλαν τις φθορισμου και βαλαν λεντακια.Το 2012 θα παρεις 50hz tv;

σε αποσταση 2.2 μετρα πχ μια 40 7000 ειναι προτιμοτερη απο μια μεγαλη edge led ακροφωτισμου lg με 50hz.Σε μεγεθος παιρνεις μεγαλυτερη οταν ειναι πανω κατω μικρες οι διαφορες σε εικονα.

Aναφερομαι στο τελευταιο ποστ στο φιλο που θα παρει την 50αρα πλασμα με καλη εικονα αλλαξε τεχνολογια για να αυξησει σε μγεθος.Σστος.Αν δεν μπορεις οικονομικα να παρεις led lcd πηγαινε σε πλασμα και εσυ.

Last edited by a moderator:
Εγω θελω 32-40 για το εξοχικο κ δεν εχω πολλες απαιτησεις,αν εχεις να μου προτεινεις καποια εως 300 ευρω,πες μου

Ξεχασα να αναφερω οτι η αποσταση ειναι γυρω στα δυο μετρα

Last edited by a moderator: