Αγορά τηλεόρασης... και πάλι!

Ρωξάνη

New member
1 September 2014
6
Το ξέρω πως δεν είναι πρωτότυπο... Υπάρχει κάποιος που να ξέρει καλά από τηλεοράσεις για να με βοηθήσει;
Είμαι μεταξύ των: LG 50LB650V, Samsung UE50H6200 και Samsung UE50H6400.

Υπερέχει η samsung από την lg; Τα pixel παίζουν κάποιο ρόλο τελικά; Και αν δεν παίζουν και θεωρούμε τη samsung πιο αξιόπιστη γιατί όχι την 6200 που είναι 150 ευρώ φθηνότερη;

Ευχαριστώ πολύ

Αν και κανείς δε μου απάντησε...:(, προσθέτω άλλη μία επιλογή: SONY KDL-50W828 50''

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τελικά, αν και κανείς δεν απαντάει.... είμαι ανάμεσα στις LG 50LB650V, Samsung UE50H6400 και Sony KDL-50W828B, με επικρατέστερες τις δύο τελευταίες. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;;

W828...
Και w805B να πάρεις το ίδιο είναι , απλά θα σου έρθει πιο φτηνά.

Δείξε λίγο κατανόηση , είναι ( ακόμα ) καλοκαιράκι και οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι , Βολτούλες , xbmc ( Θερινό Cinema ), παραλια etc...

Σε εικόνα , η samsung με την Sony δεν έχουν πολλές διαφορες , η sony είναι λίγο καλύτερη σε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ σήμα. ( digea )

Η H6200 με την H6400 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διαφορα στην εικόνα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις και ουσιαστικά θα είσαι ανάμεσα σε , είναι το καλο τηλεοπτικό σήμα ( στα + της Sony ) και το καλο media player και service της Samsung , αλλα δεν είναι βεβαια 2-1 ( 2 samsung 1 sony ) , επειδή το digea το παρακολουθούν συχνά πόλις κόσμος και το ότι η Sony παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα , μετράει για δυο...

Οποτε διάλεξε , Sony , καλή digea εικόνα Η Samsung , Media player και Service.

Το service είναι ρίσκο , το Media player μπορείς να το βρείς , οποτε εγώ έχω να προτείνω Sony , γιατί την εικόνα που έχει δεν την αναπληρώνεις με τίποτα.
Και οι δυο είναι 100 hertz ( samsung και 50w805/28 ).

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης... και πάλι!

W828...
Και w805B να πάρεις το ίδιο είναι , απλά θα σου έρθει πιο φτηνά.

Δείξε λίγο κατανόηση , είναι ( ακόμα ) καλοκαιράκι και οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι , Βολτούλες , xbmc ( Θερινό Cinema ), παραλια etc...

Σε εικόνα , η samsung με την Sony δεν έχουν πολλές διαφορες , η sony είναι λίγο καλύτερη σε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ σήμα. ( digea )

Η H6200 με την H6400 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διαφορα στην εικόνα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις και ουσιαστικά θα είσαι ανάμεσα σε , είναι το καλο τηλεοπτικό σήμα ( στα + της Sony ) και το καλο media player και service της Samsung , αλλα δεν είναι βεβαια 2-1 ( 2 samsung 1 sony ) , επειδή το digea το παρακολουθούν συχνά πόλις κόσμος και το ότι η Sony παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα , μετράει για δυο...

Οποτε διάλεξε , Sony , καλή digea εικόνα Η Samsung , Media player και Service.

Το service είναι ρίσκο , το Media player μπορείς να το βρείς , οποτε εγώ έχω να προτείνω Sony , γιατί την εικόνα που έχει δεν την αναπληρώνεις με τίποτα.
Και οι δυο είναι 100 hertz ( samsung και 50w805/28 ).

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Μήπως η 828 που, ονομαστικά έχει 800Ηz έχει λίγο καλύτερη εικόνα από την 805;

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης... και πάλι!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Μήπως η 828 που, ονομαστικά έχει 800Ηz έχει λίγο καλύτερη εικόνα από την 805;
Λίγο καλύτερη στη κίνηση είναι, αλλά για να το καταλάβεις μόνο αν τις έχεις δίπλα δίπλα για σύγκριση και αυτό αν το μάτι σου είναι κάπως έμπειρο. Αν δεν είσαι πολύ μυημένη στο σπορ διάλεξε την 805, καμιά διαφορά δε θα δεις στην εικόνα, αντίθετα η τσέπη σου θα βγει κερδισμένη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης... και πάλι!

Λίγο καλύτερη στη κίνηση είναι, αλλά για να το καταλάβεις μόνο αν τις έχεις δίπλα δίπλα για σύγκριση και αυτό αν το μάτι σου είναι κάπως έμπειρο. Αν δεν είσαι πολύ μυημένη στο σπορ διάλεξε την 805, καμιά διαφορά δε θα δεις στην εικόνα, αντίθετα η τσέπη σου θα βγει κερδισμένη.

Σ´ευχαριστώ πολύ! :Banane0:

Λοιπόν! Ξέρω ότι θα απογοητεύσω κάποιους από εσάς, αλλά, τελικά, κέρδισε η Sony! Με βοηθήσατε πάρα πολύ! Τις είδα αρκετά από κοντά και μπερδεύτηκα περισσότερο. Επειδή δεν είμαι ειδική επί του θέματος, φαντάστηκα πως δε θα καταλάβω οριακές διαφορές, αν φυσικά κατάφερνα ποτέ να κάνω τόσο "επαγγελματικές" ρυθμίσεις, πράγμα μάλλον απίθανο για τις γνώσεις μου..
Δύο πράγματα οδήγησαν στην τελική επιλογή. 1. ότι η sony έχει δορυφορική υποδοχή, πράγμα που με γλυτώνει από μικρό μελλοντικό έξοδο (φαντάζομαι πως αυτό ακούγεται πολύ αστείο σε κάποιους από εσάς :-D ) και κυρίως 2. ότι βρέθηκε γνωστός στο service της sony, οπότε αν προκύψει κάτι δε θα τρέχω τρελά!
Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια και ελπίζω να τα λέμε συχνά εδώ

Καλοριζικη,και πολύ καλά έκανες σαν τηλεόραση αν μιλάμε για την 50w8xx Είναι καλύτερη/ Ποιο ολοκληρωμένη ύστερη λίγο σε smart-3d Αλλά υπερτερεί σε όλα τα άλλα.