Αγορα τηλεορασης..κλασικα!

Nikosnt

New member
5 November 2014
19
Γεια χαρα παιδια.. ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης σχετικα αμεσα γτ προοριζεται για δωρο!!
1. Κοστος :700-900 ευρω. Μπορω να ανεβω ισως και λιγο παραπανω αρκει να αξιζει η χρηματικη διαφορα.
2. Αποσταση θεασης: 2-2,5 μετρα το πολυ.
3. Χρηση: 80% θα ναι τηλεοπτικο προγραμμα (Connex) και το υπολοιπο ταινιες απο usb δισκακι κλπ.
4. Η αγορα πιθανοτατα θα γινει απο Κωτσοβολο οποτε θα προτιμουσα αν ειναι ευκολο οι προτασεις να γινουν απο αυτο το καταστημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γεια χαρα παιδια.. ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης σχετικα αμεσα γτ προοριζεται για δωρο!!
1. Κοστος :700-900 ευρω. Μπορω να ανεβω ισως και λιγο παραπανω αρκει να αξιζει η χρηματικη διαφορα.
2. Αποσταση θεασης: 2-2,5 μετρα το πολυ.
3. Χρηση: 80% θα ναι τηλεοπτικο προγραμμα (Connex) και το υπολοιπο ταινιες απο usb δισκακι κλπ.
4. Η αγορα πιθανοτατα θα γινει απο Κωτσοβολο οποτε θα προτιμουσα αν ειναι ευκολο οι προτασεις να γινουν απο αυτο το καταστημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Sony 50W805, αν δεν ενδιαφέρει το 3D 50W705 ή 706 ( άλλα χρώμα πλαίσιο ).

Υπαρχει και αλλη επιλογη ή σε αυτα τα δεδομενα αυτη η επιλογη ειναι μονοδρομος? Αν περιοριζει ο κωτσοβολος ακουω προτασεις και απο αλλα καταστηματα. Επισης τα 100 ευρω διαφορα με την 829 αξιζουν η να μην δωσω καν βαση?!

Υπαρχει και αλλη επιλογη ή σε αυτα τα δεδομενα αυτη η επιλογη ειναι μονοδρομος? Αν περιοριζει ο κωτσοβολος ακουω προτασεις και απο αλλα καταστηματα. Επισης τα 100 ευρω διαφορα με την 829 αξιζουν η να μην δωσω καν βαση?!
Όχι τα 100 παραπάνω δεν αξίζουν. Έχουν να κάνουν με τα παραπάνω πλασματικα Hz που προσφέρει, που όμως μάλλον ποτέ δε θα καταλάβεις τη διαφορά. Σε όλα τα άλλα είναι ίδιες.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. Απο χθες κοιταω τα αντιστοιχα thread για τα δυο μοντελα και ακρη δεν μπορω να βγαλω!! Εννοω αναμεσα σε samsung και sony. Με ενδιαφερει ποιο πολυ το τηλεοπτικο σημα και γενικα το upscale στα τηλεοπτικα καναλια αν το λεω σωστα. Το 3d ειναι δευτερευον οπως και ο ηχος γτ θα μπει home cinema. Και οσο το!δυνατον καλυτερη συμβατοτητα με εξωτερικα αρχεια απο usb κλπ. Σορρυ για το κατεβατο απλα την δευτερα λογικα θα προβω σε αγορα και δεν εχω ξεκαθαρισει ποιο απο τα δυο μοντελα...

Πήγα πριν λίγες μέρες σε φίλο από εδώ μέσα που πήρε την 50W705 να τη ρυθμίσουμε, και είναι σε όλα της πάρα πολύ καλή και σε τηλεοπτικό και σε Full HD υλικό. Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και τη συγκρίνω με τη δική μου 55W905 του 2013. Η 705 λίγα έχει να της ζηλέψει σε ποιότητα εικόνας και το εννοώ. Να πω επίσης ότι η δική μου η 905 είναι ρυθμισμένη και σωστά από το Καστρουνή. Αν πήγαινα τώρα για τηλεόραση και με ενδιέφερε το όσο καλύτερο σε ποιότητα 2D, θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια ( τη 50αρα που είναι 100 Hz πραγματικά ).

Ευχαριστω ολους! Σαν να κατεληξα! Ελπιζω να μου κανουν και καμμια καλυτερη τιμη να στριμωξουμε και ενα home cinema!

Ευχαριστω ολους! Σαν να κατεληξα! Ελπιζω να μου κανουν και καμμια καλυτερη τιμη να στριμωξουμε και ενα home cinema!
Σε ποια κατέληξες;

Στην sony! Μια τελευταια ερωτηση αν και στο μυαλο μου εκλεισε η w705 με την w805 εχουν διαφορα μονο το 3d και το πλαισιο οπως ειπεθ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως ειπε ο φιλος παραπανω? Στην εικονα ιδιες σχεδον?

Στην sony! Μια τελευταια ερωτηση αν και στο μυαλο μου εκλεισε η w705 με την w805 εχουν διαφορα μονο το 3d και το πλαισιο οπως ειπεθ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως ειπε ο φιλος παραπανω? Στην εικονα ιδιες σχεδον?
Ναι οι διαφορές είναι μόνο στο 3D, στην εικόνα είναι ίδιες σχεδόν έως ολόιδιες .

Επειδη ειχα σκοπο να αλλαξω και την δικη μου tv οποτε να το εχω υποψιν μου!

Συγνωμη παιδια αλλα μια μια μ ερχονται οι ερωτησεις! Και η sony 705 100hz ειναι? Αυτο το xr 200 με xr 400 εχει μεγαλη διαφορα?

Συγνωμη παιδια αλλα μια μια μ ερχονται οι ερωτησεις! Και η sony 705 100hz ειναι? Αυτο το xr 200 με xr 400 εχει μεγαλη διαφορα?
Από τις 50 ίντσες και πάνω , είναι πραγματικά Hz από πάνελ 100. Άρα είναι μια χαρά.
Γενικώς τα πραγματικά Hz από πάνελ και αυτά που έχουν σημασία είναι : 50 ( έχουν λίγο θέμα στη κίνηση ), 100 που είναι μια χαρά στη κίνηση και 200 που είναι ότι καλύτερο και φαίνονται κυρίως στις πολύ δύσκολες σκηνές με εντονότατη κίνηση, οπότε και τα 100 στο 95% των περιπτώσεων είσαι καλυμμένος.
Όλα τα άλλα ( 400, 600, 1200, 100000000000 και δε ξέρω πόσα ακόμα ) είναι πλασματικά και ελάχιστη έως καμία σημασία δεν έχουν στη πράξη. Κόλπα του μάρκετινγκ για να δικαιολογούν τη κονόμα που θέλουν να κάνουν.