Αγορά τηλεόρασης LCD 32"-37"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

livadaki

Established Member
18 June 2006
119
Λάρισα
Καλημέρα σε όλους,

θέλω τη βοήθειά σας για αγορά τηλεόρασης LCD 32"-37".

Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για θέαση δορυφορικών καναλιών (Nova κλπ) και για HD υλικό από το Egreat.

Η απόσταση θέασης είναι ~2μ και τα χρήματα είναι περιορισμένα, έως 500 .

καλημέρα,

τελικά αγόρασα την Samsung LE37B530 στα 549 .

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρνητικές δυστυχώς! Δεν ξέρω αν είχα συνηθίσει την τέλεια εικόνα της CRT Philips 32PW3550 που είχα πριν αλλά σε σχέση με τη philips η εικόνα είναι χειρότερη και σε δορυφορικό σήμα που δοκίμασα.

Επειδή είναι η πρώτη LCD που αγοράζω, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν είχα καλομάθει στη εικόνα της philips και είμαι υπερβολικός (ξέρω ότι η μια είναι μια από τις καλύτερες CRT που κυκλοφόρησαν και η άλλη ένα εισαγωγικό μοντέλο στις LCD) ή όντως έκανα μια κακή επιλογή σε αυτά τα χρήματα;

Παρακαλώ αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που νομίζει ότι είναι καλύτερη επιλογή ας βοηθήσει, σκέφτομαι ακόμα και την αλλαγή με 32''άρα. :frown:

Καταρχην σε αναλογικα καναλια μην περιμενεις καμια LCD να δειχνει οπως η CRT , δεν λεω οτι θα δειχνει καταναγκην χειροτερα , απλως διαφορετικα...

Κατα δευτερον αν μπορεις πηγαινε την πισω και παρε μια Β650 που ειναι σαφως ανωτερη σε ολα απο την 530...-bye-

Δυστυχώς η B650 που προτείνεις (από 650 ) ξεφεύγει αρκετά από τον προϋπολογισμό μου (550 ). Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ακόμα και σε 32''αρα; ή να μείνω με αυτή;

Πάντως χθες που έβλεπα το ΠΑΟ-Ατλέτικο σε σχετικά καλό αναλογικό σήμα από την επιγεια κεραία, όταν έκανε γρήγορες κινήσεις η κάμερα, το κόκκινο στις φανέλες της Ατλέτικο άφηνε "ίχνη" και αυτό με 'χάλασε" πολύ.

Δυστυχώς η B650 που προτείνεις (από 650 ) ξεφεύγει αρκετά από τον προϋπολογισμό μου (550 ). Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ακόμα και σε 32''αρα; ή να μείνω με αυτή;

Πάντως χθες που έβλεπα το ΠΑΟ-Ατλέτικο σε σχετικά καλό αναλογικό σήμα από την επιγεια κεραία, όταν έκανε γρήγορες κινήσεις η κάμερα, το κόκκινο στις φανέλες της Ατλέτικο άφηνε "ίχνη" και αυτό με 'χάλασε" πολύ.

Η καμερα εκανε γρηγορες κινησεις ή η Ατλετικο? (φανταζομαι οτι στις πρασινες φανέλλες δεν υπηρξε προβλημα...):flipout:
Πέραν της πλάκας, συμφωνω με την πρόταση του Yperion

Η καμερα εκανε γρηγορες κινησεις ή η Ατλετικο? (φανταζομαι οτι στις πρασινες φανέλλες δεν υπηρξε προβλημα...):flipout:

:tongue:

Αφού σε ενδιαφέρει το τηλεοπτικό εγώ θα έκανα την υπέρβαση και θα πήγαινα για την Panasonic Viera TX-P37X10E.
Θα έχεις εικόνα πιο κοντά στην CRT πιστεύω.

Θα ήθελα να είναι και full HD... τώρα ξέρω, θα με βρίσετε σε λίγο...

Αξίζει να κοιτάξω την LG 32LH3000 ή είναι πάνω κάτω τα ίδια και δεν αξίζει μιας και αυτή που πήρα είναι και 37";

Τέλος πάντων, μάλλον δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. :(