αγορα τηλεορασης lcd

emm_stra

Established Member
19 January 2007
115
καλησπερα
θα θελα να αγορασω μια τηλεοραση lcd 32 ιντσων..
Εχω επιλεξει αναμεσα σε 2 μοντελα..
το Philips PFL5522D και το Sony S2530... (ίσως και την V2000 ή Ε2530)
Ξερει καποιος κατι γιαυτα??
Και αν υπαρχει καλυτερη προταση ακουω....
Τι να προτιμησω και γιατι???

Sorry τώρα είδα ότι είσε ο ίδιος από το άλλο site!Οπότε σου ξανα προτείνω την Sony 32S2530!!Παρ όλα αυτά και η Philips φαίνεται καλή περίπτωση αν και καινούργιο μοντέλο!

Last edited:
ευχαριστω
απλα το σκεφτομαι επειδη η philips οταν την ειδα στο καταστημα μου φανηκε οτι ειχε καλυτερα χρωματα (εικονα)....

καλησπερα
θα θελα να αγορασω μια τηλεοραση lcd 32 ιντσων..
Εχω επιλεξει αναμεσα σε 2 μοντελα..
το Philips PFL5522D και το Sony S2530... (ίσως και την V2000 ή Ε2530)
Ξερει καποιος κατι γιαυτα??
Και αν υπαρχει καλυτερη προταση ακουω....
Τι να προτιμησω και γιατι???

Πρώτη φορά που θα υπερψηφίσω μοντέλλο της Sony, και αυτό διότι η Philips το εισαγωγικό μοντέλλο της εταιρίας στην κατηγορία -bye-

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...
για την v2500 το συζηταω, αλλα
για samsung , lg νομιζω πως οχι γιατι πιστευω πως δεν ειναι τοσο καλες και αξιοπιστες οπως οι sony, philips...

Πρώτη φορά που θα υπερψηφίσω μοντέλλο της Sony, και αυτό διότι η Philips το εισαγωγικό μοντέλλο της εταιρίας στην κατηγορία -bye-

τι εννοεις???
εισαγωγικο μοντελο....

Εννοεί ότι η σειρά 3χχχ είναι άθλια , η σειρά 5χχχ είναι εισαγωγική ( σχετικά καλή με funai και έτσι ) και η σειρά 9χχχ που ξεφεύγει οικονομικά αλλά και στην εικόνα ...

Ο πρώτος και ο τελευταίος κριτής είναι το μάτι σου ... Πάρε ένα dvd με γρήγορες σκηνές ( BraveHeart , FnF tokyo Drift και πολλά άλλα , Euro 2004 κορυφαία επιλογή ) και δοκίμασε τις τηλεοράσεις με την ησυχία σου ...

Φυσικά εγώ θα πήγαινα για κάποια τηλεόραση με 100 hz ( απαραίτητο για σπορ )

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης lcd

Aν κρινω απο οσες Philips 5ΧΧΧ εχω δει τοτε η συγκεκριμενη (που δεν την εχω δει) πρεπει να ειναι μετρια προς χαλια.

Ακομη αν καταλαβα καλα λες οτι οι Philips ειναι αξιοπιστες σε αντιθεση με τις Samsung και LG ?

Δεν ξερω αν αυτο ισχυε παλιοτερα αλλα πλεον οι Philips ειναι κατω του μετριου σε αναξιοπιστια.

αυτο σχετικα με τις philips δεν το λεω επειδη γνωριζω απλα επειδη στις συμβατικες τηλεορασεις απο παλια στο σπιτι ειχαμε ολο philips και ηταν τελειες και επισης σε ενα καταστημα που ειδα διπλα διπλα την philips και την sony s μου φανηκε πιο καλη η εικονα της philips....
Απλα ειμαι σε διλλημα γιατι με ενα dvd player philips που εχω αγορασει εχω προβληματα οταν παρακολουθω καποια dvd....
Οσο για lg και samsung απλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι τοσο καλες...
τωρα εχω μια toshiba συμβατικη και την εχω 15 χρονια και ειναι ακομα σκυλι στην δουλεια της... (ποτε δεν χαλασε) αλλα νομιζω οτι οι toshiba στις LCD δεν ειναι και τοσο καλες (οχι καλη αντιθεση, φωτεινοτητα κλπ), δεν ξερω αν κανω λαθος
Αρα να παω για την sony καλυτερα s ή v ....????

Η V2500 είναι πολύ καλύτερη από την Philips!Η ποιότητα της εικόνας συκγρίνεται με την Samsung!

Πιοός ο λόγος να πάρεις τη σειρά S αφού η διαφορά με τη σειρά V πλέον είναι 90 ευρώ. Για 90 ευρώ ούτε να το σκέφτεσαι... V2500 χωρίς συζήτηση!!

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης lcd

Aν κρινω απο οσες Philips 5ΧΧΧ εχω δει τοτε η συγκεκριμενη (που δεν την εχω δει) πρεπει να ειναι μετρια προς χαλια.

Δεν ξερω αν αυτο ισχυε παλιοτερα αλλα πλεον οι Philips ειναι κατω του μετριου σε αναξιοπιστια.

Kάτω του μετρίου σε αξιοπιστία εννοείς και η SONY?

Λίγο χοντρό δεν είναι να κράζεις κάποιον έτσι? Διότι άν δουλεύεις για τη SONY δεν τις προσφέρεις και τόσο καλές υπηρεσίες!!! Μάλλον το αντίθετο!!!

Αν δεν δουλεύεις για τη SONY, τότε πές μας τις έρευνες και τις αναλύσεις (μεθοδολογία,κλπ) πού, και πώς τις έκανες.....

Μου αρέσει ΔΕΝ μου αρέσει , ΝΑΙ
Αλλά βρε παιδί μου στο τέλος και οι δύο αυτές εταιρείες έχουν και συνεργάζονται πάρα πολύ καλά σε πολλούς τομείς....αδελφές είναι!!

τι εννοεις???
εισαγωγικο μοντελο....

H συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται περισσότερο σε καταναλωτικό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, οι καλές σειρές της Philips, σειρά 7 με κορυφαία την σειρά 9.