ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ LCD

Διαβασα πολύ. Αποφάσισα, μέχρι που ξαναδιάβασα...Λιγο μπερδεμένος ακομα...τελικά....

Θα δωσω μερικα στοιχεία για την περιπτωση μου και καθε σχόλιο θα το λάβω σοβαρά υποψη

Δωματιο 1, (σημερινή χρήση) αποσταση ματιου 3.40μετρα
Δωματιο 2, (πιθανή μελλοντική θεση), αποσταση ματιου μέγιστο 4μετρα

Χρήση
ο Τηλεοραση ελληνικα κανάλια (σιριαλ, ειδήσεις, ποδόσφαιρο και ΣΚΑΙ ντοκιμαντερ)
ο Λίγο ΟΝ Rec TV
o Xbox 360 (πολύ..:firstprize:), ProEvo08
o DVD, 3-4 το χρόνο

ο Πιθανή αγορά Bluray επόμενους 18μήνες (Δεν καιγομαι..)
ο Θα ήθελα να ανιχνεύσω λιγο την δυνατοτητα να κάνω Download HD απο οτι διαβασα, αλλά λόγου χρόνου δεν πιστευω οτι θα ασχοληθω και πολυ....

Πιστεύοντας οτι πρέπει να πάω σε Full HD, oι επιλογες μου ήταν :
o Philips 42PFL9732D (και λογω εικόνας αλλα και Amblelight)
o Samsung LE40F86B

Λοιπόν, τώρα που εχω πιο ξεκάθαρη εικόνα, θα ηθελα τη γνωμη σας :
ο 40"-42" ίντσες, οκ ??
o HD Ready ή Full HD ?
o Philips ή Samsung ?
o Αν η πρότασή σας ειναι για HD Ready, ποια θα ηταν τοτε τα προτεινομενα μοντελα σε Philips ή Samsung (ή άλλο) ?

Στα 4 μέτρα χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο από 40 ίντσες ΙΜΗΟ...
Δεν μας είπες πόσα θα σπρώξεις για να προτείνουμε κάτι..

1. Λόγω μεγάλης απόστασης καλύτερα 42 ίντσες.

2. Επίσης λόγω μεγάλης απόστασης καλύτερα HD Ready, δεν θα βλέπεις μεγάλη διαφορά με Full HD και 40"-42".

3. Samsung

4. Είναι θέμα χρημάτων.

Στα 3.5 μετρα θελεις 46" , στα 4 μετρα θελεις τουλαχιστον 50".

Οποτε θεωρω οτι πρεπει να πας σε 46" ωστε να εισαι καλυμενος για το μελλον.

Προτεινομενα μοντελα...

-Sony 46X3500 (τοπ LCD που κυκλοφορει σημερα)
-Samsung 46F86
-Toshiba 46XF355
-Sony 46W3000

Να ρωτήσω κατι ακομα. Την sony 40v3000 την εχει κανείς? μενδιαφέρει να παίζει καλά τα τηλεοπτικά καναλια (να μπορούν να δουν ποδόσφαιρο καλά και μέσω νοβα)

Να ρωτήσω κατι ακομα. Την sony 40v3000 την εχει κανείς? μενδιαφέρει να παίζει καλά τα τηλεοπτικά καναλια (να μπορούν να δουν ποδόσφαιρο καλά και μέσω νοβα)

Από Sony κοίτα μόνο την W3000. Αν μπορείς να ανεβείς στο budget υπάρχει και η Χ3500. Τώρα όσο αφορά τα 4 μέτρα, ο Γιάννης ποιο πάνω έχει δίκιο, είσαι για 46 ίντσες. Εκεί η Sony 46X3500, Samsung 46LEF86 και Toshiba 46ZF355 ξεφεύγουν στα 2300+. Άρα για 46 είσαι πάλι στην Sony W3000 και Toshiba XF355 κοντά στα 1950-2000.

Καλορίζικη. Δώσε καμία πληροφορία για τιμή και κατάστημα. Και φυσικά, όταν την έχεις σπίτι και έχουν φύγει τα πρώτα σάλια από τη χαρά, γράφεις και ένα review για τους υπόλοιπους -bye-

Την πήρα ''αναγκαστηκά'' απο κωτσόβολο κιετσι την πλήρωσα ΚΑΤΙ παραπάνω 1800 ευρώ ενω απτο νετ ήταν στα 1450-1550. αυτο το total support που έχει ο κωτσοβολος αξίζει? (δηλ. 5 χρόνια εγγύηση με 320 ευρώ)

γεια σας ειναι η πρωτη φορα ρωτω κατι καταρχην συγχαρητηρια για το φορουμ και σε οσους συμμετεχουν ειτε με αποριες ειτε με απαντησεις.το ερωτημα το δικο μοθ ειναι το εξης. θελω να παρω μια lcd δεν εχω οριο με τα λεφτα την θελω για ps3 bluray nova .η μεγιστη αποσταση θεση θεασης ειναι 3 μετρα σκεφτομαι για την 40Χ3500. οποιαδηποτε εισηγηση-συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη

Μία μόνο. Βάλε το ξυπνητήρι στις 8, πιες ένα καφέ και μετά πάνε αγόρασε την 40Χ3500 :SFGSFGSF:

Βέβαια μπορείς να πας το παραπάνω πρόγραμα μία μέτα μετά και να κάνει και λίγο έρευνα για τιμή, μιας και παίζουν διαφορές από μαγαζί σε μαγαζί.

εκανα αυτο που μου ειπε ο dimicatch θα την παραλαβω αυριο πρωι πρωι(40Χ3500)! ελπιζω να πανε χαμενα τα λεφτα!δεν μου ειπατε κατα ποσο ειναι αρκετες οι 40 ιντσες για τα 3,40 μετρα!