Αγορά τηλεόρασης led

Οποτε να ζητησω απο καποιον υπαλληλο να αλλαξει τη ρυθμιση σε κατι αλλο cinema πχ η αν γινεται να βαλει καποιο καναλι τηλεορασης;

Αν το budget παραμένει στα 400 ευρώ η καλύτερη λύση, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post, είναι η LG LK450. Αν μπορείς να δώσεις κοντά στα 550 ευρώ και χρειάζεσαι τα 100 Hz (για αθλητικά κυρίως) κοίτα τις LG LK530, LG LV4500 και την Panasonic E30.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης led

Ειχα δει σε μαγαζι την panasonic e30 και ειχε εκπληκτικη εικονα. Παιζει ομως mkv+dts και το βασικο ελληνικους υποτιτλους..?

Έχει ένα θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους. Θέλουν κάποια μετατροπή. Μπορείς να πάρεις όμως ένα εξωτερικό media player (με 60-100 ευρώ) για να παίζεις τα πάντα.

Λοιπον την Panasonic e30 την εχω αποριψει λογο ελληνικων υποτιτλων κα ιδε θελω να δεωσω εξτρα χρηματα για media player. Καλτεληξα στις εξης 2:

http://www.skroutz.gr/s/330949/LG-42LV4500-42.html?keyphrase=42LV4500
http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsung-UE40D5500-40.html?keyphrase=Samsung+UE40D5500#specs_container

Τη samsung τη βρηκε φιλος μου στο mediamarkt σημερα σε προσφορα 490 περιπου δηλαδη σε ιδια τιμη με την LG. Ποια να προτιμισω? Εγω κλεινω προς samsung. Τονιζω οτι την θελω και για τηλεοπτικο και για αρκετες ωρες ps3 + ταινιες.

Εκανα και μια σκεψη μηπως ξηλωθω κανονικα και παω να χτυπησω καμια 3d οπως αυτη http://www.skroutz.gr/s/331482/Samsung-UE40D6000-40-D6000-Series.html?keyphrase=Samsung+UE40D6000.+#specs_container αλλα ειμαι διστακτικος λογο του οτι το 3d ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα. Επισης pro evolution soccer σε 3d που ηθελα να λιωνω μου ειπαν οτι μετα απο κανα 10λεπτο σε κουραζει και επισης φαινεται σα ψευτο3d.

Η LV4500 είναι στα 100 hz ενώ η Samsung στα 50 , βέβαια η Samsung έχει καλύτερο μαύρο και αντίθεση αλλά και πάνελ Chilin που μελλοντικά δεν ξέρουμε αν θα βγει και "τέρας" αξιοπιστίας.

Στη πρωτη σελιδα καποιος φιλος ελεγε να παρω με 50hz καθως δε θα καταλαβω διαφορα. Βεβαια λεγαμε για 32". Τωρα που εφτασα στισ 40" θα καταλαβω διαφορα και αν ναι που? Βοηθηστε γιατι ειμαι λιγο ασχετος σ αυτα. Δηλαδη αν βαλω σε αντισταθμιση τα 100hz της Lg με την καλυτερη εικονα της samsung(+ την υποστιριξη dts) τι λετε να προτημισω δεδομενης της χρησης που θελω να κανω στη tv οπως αναφερω στο προηγουμενο ποστ?

Last edited:
Στη πρωτη σελιδα καποιος φιλος ελεγε να παρω με 50hz καθως δε θα καταλαβω διαφορα. Βεβαια λεγαμε για 32". Τωρα που εφτασα στισ 40" θα καταλαβω διαφορα και αν ναι που? Βοηθηστε γιατι ειμαι λιγο ασχετος σ αυτα. Δηλαδη αν βαλω σε αντισταθμιση τα 100hz της Lg με την καλυτερη εικονα της samsung(+ την υποστιριξη dts) τι λετε να προτημισω δεδομενης της χρησης που θελω να κανω στη tv οπως αναφερω στο προηγουμενο ποστ?

Για τα 100 Hz, εφόσον δε βλέπεις αθλητικά δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Είναι απλά τα πράγματα. Θέλεις καλύτερη κίνηση ή καλύτερη αντίθεση ? Για το DTS, μπορείς πολύ απλά να βρίσκεις video με AAC ήχο για να μην έχεις πρόβλημα. Στο μέλλον παίρνεις και ένα εξωτερικό player και είσαι κομπλέ. ;)

Εγω θα έλεγα να παρεις 100 hz. τωρα για το ποια, και εγω το ιδιο προβλημα έχω στην επιλογη. Οντως η πανασονικ εχει καλυτερη εικονα καιείναι γενικά πολύ καλή επιλογή, αλλα είναι και πιο ακριβη. Κατα τη γνωμη μου ουτε οι ελληνικοι υποτιτλοι πρέπει να σε επηρεάζουν, ούτε το DTS. DTS παίζει και το usb του dvd player μου, που το πήρα 29 ευρώ. Δεν είναι για μένα παράγοντες που πρέπει να σε επηρεάσουν αυτοί..Δες τι σου αρέσει εσένα. Η 4500 εχει καλύτερη τιμή και δεν ξέρω αν είναι τόση η διαφορά σε εικόνα που να σε κάνεινα δώσεις 80-100 ευρω παραπάνω για αλλη...