Αγορα τηλεορασης lg

Liondos

New member
14 September 2015
5
Καλημέρα,νεο μελος και ψιλό άσχετος.Είμαι έτοιμος να προβώ στην αγορά μιας τηλεόρασης LG 50lf652v.
Η κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι παρακολούθηση ποδοσφαίρου μέσω nova hd,φούλ ταινίες hd απο pc,περιστασιακό gaming ps3 και ταινίες 3d.Οποιοδήποτε σχόλιο ή βοήθεια,ευπρόσδεκτα...ευχαριστώ

Για την χρήση που αναφέρεις, κάποια τηλεόραση στις 55" θα ήταν καλύτερη λύση. Θα πρέπει να αυξήσεις το budget όμως, τουλάχιστον 50 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, η Samsung H6200 είναι καλή επιλογή, με ενεργητικό 3D.

Την LG που αναφέρω δεν αξίζει;;;Γιατί από κοντά που την είδα είχε ποιοτική εικόνα και βαθύ μαυρο...

Οι LG τηλεοράσεις έχουν συνήθως IPS panel, που σημαίνει μεγάλες γωνίες θέασης, όχι όμως βαθύ μαύρο. Σε χώρο με χαμηλό φωτισμό είναι εύκολο να το διακρίνεις.

Καλημέρα,νεο μελος και ψιλό άσχετος.Είμαι έτοιμος να προβώ στην αγορά μιας τηλεόρασης LG 50lf652v.
Η κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι παρακολούθηση ποδοσφαίρου μέσω nova hd,φούλ ταινίες hd απο pc,περιστασιακό gaming ps3 και ταινίες 3d.Οποιοδήποτε σχόλιο ή βοήθεια,ευπρόσδεκτα...ευχαριστώ

Εμένα μια Sony μου φαίνεται ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που ζητάς .