- 25 November 2008
- 6
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Θέλω να αγοράσω μία καινούργια τηλεόραση από 37"-42".
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα.
Νομίζω πως η κάθε μία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.
Όμως αυτό που θέλω να έχει είναι πλήρη υποστήριξη DLNA*.
* Φωτογραφίες, Μουσική, Ταινίες**
** Αν είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει και υπότιτλους σε κάποια μορφή π.χ. .srt με υποστήριξη Ελληνικών.
Οι sony για παράδειγμα δεν έχουν υποστήριξη Movie DLNA γιατί από ότι διαβάζω προωθούν ένα extra δικό τους σύστημα. (Νομίζω Movie Link)
Η sony δεν απάντησε σε ερωτηματικό email.
Οι Philips δεν υποστηρίζουν Movie DLNA αν και για την 9603 έχω ακούσει καλά λόγια. Στην Philips Hellas μάλλον δεν ξέρουν να απαντήσουν σωστά γιατί σε email που έστειλα μου είπαν ότι έχει πλήρη υποστήριξη.
Οι LG από το λίγο που έψαξα μέχρι τώρα (πριν τις Scarlet) δεν είχε καν υποστήριξη DLNA.
Οι Samsung είδα ότι υποστηρίζουν πλήρως το DLNA αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους.
Έχω δει αρκετά μοντέλα αλλά ζητώ την εμπειρία και τη γνώμη σας.
Έχει δουλέψει κανείς DLNA ; Έχω διαβάσει μόνο για εμπειρίες από άτομα που έχουν PS3.
Σας ευχαριστώ εκ´των προτέρων.
Σάκης
Θέλω να αγοράσω μία καινούργια τηλεόραση από 37"-42".
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα.
Νομίζω πως η κάθε μία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.
Όμως αυτό που θέλω να έχει είναι πλήρη υποστήριξη DLNA*.
* Φωτογραφίες, Μουσική, Ταινίες**
** Αν είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει και υπότιτλους σε κάποια μορφή π.χ. .srt με υποστήριξη Ελληνικών.
Οι sony για παράδειγμα δεν έχουν υποστήριξη Movie DLNA γιατί από ότι διαβάζω προωθούν ένα extra δικό τους σύστημα. (Νομίζω Movie Link)
Η sony δεν απάντησε σε ερωτηματικό email.
Οι Philips δεν υποστηρίζουν Movie DLNA αν και για την 9603 έχω ακούσει καλά λόγια. Στην Philips Hellas μάλλον δεν ξέρουν να απαντήσουν σωστά γιατί σε email που έστειλα μου είπαν ότι έχει πλήρη υποστήριξη.
Οι LG από το λίγο που έψαξα μέχρι τώρα (πριν τις Scarlet) δεν είχε καν υποστήριξη DLNA.
Οι Samsung είδα ότι υποστηρίζουν πλήρως το DLNA αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους.
Έχω δει αρκετά μοντέλα αλλά ζητώ την εμπειρία και τη γνώμη σας.
Έχει δουλέψει κανείς DLNA ; Έχω διαβάσει μόνο για εμπειρίες από άτομα που έχουν PS3.
Σας ευχαριστώ εκ´των προτέρων.
Σάκης