Αγορά τηλεόρασης με FULL DLNA support

AgamoiThytai

New member
25 November 2008
6
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Θέλω να αγοράσω μία καινούργια τηλεόραση από 37"-42".

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα.
Νομίζω πως η κάθε μία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.

Όμως αυτό που θέλω να έχει είναι πλήρη υποστήριξη DLNA*.

* Φωτογραφίες, Μουσική, Ταινίες**
** Αν είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει και υπότιτλους σε κάποια μορφή π.χ. .srt με υποστήριξη Ελληνικών.

Οι sony για παράδειγμα δεν έχουν υποστήριξη Movie DLNA γιατί από ότι διαβάζω προωθούν ένα extra δικό τους σύστημα. (Νομίζω Movie Link)
Η sony δεν απάντησε σε ερωτηματικό email.

Οι Philips δεν υποστηρίζουν Movie DLNA αν και για την 9603 έχω ακούσει καλά λόγια. Στην Philips Hellas μάλλον δεν ξέρουν να απαντήσουν σωστά γιατί σε email που έστειλα μου είπαν ότι έχει πλήρη υποστήριξη.

Οι LG από το λίγο που έψαξα μέχρι τώρα (πριν τις Scarlet) δεν είχε καν υποστήριξη DLNA.

Οι Samsung είδα ότι υποστηρίζουν πλήρως το DLNA αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους.

Έχω δει αρκετά μοντέλα αλλά ζητώ την εμπειρία και τη γνώμη σας.
Έχει δουλέψει κανείς DLNA ; Έχω διαβάσει μόνο για εμπειρίες από άτομα που έχουν PS3.

Σας ευχαριστώ εκ´των προτέρων.

Σάκης

νομιζω δινεις υπερβολικη βαρυτητα στο DLNA. Δεν εχω ασχοληθει καν με αυτο το θεμα, αλλα κρινοντας απο τη δικη σου ερευνα, μονο οι samsung το υποστηριζουν πληρως. Θα ελεγα να φτιαξεις ενα φτηνο htpc με καμια 200αρια ευρω που θα σε καλυψει 100%, για την ακριβεια 700% με τις χιλιαδες παραπανω δυνατοτητες που θα εχει, και να διαλεξεις τηλεοραση με βαση την ποιοτητα της εικονας της...

νομιζω δινεις υπερβολικη βαρυτητα στο DLNA. Δεν εχω ασχοληθει καν με αυτο το θεμα, αλλα κρινοντας απο τη δικη σου ερευνα, μονο οι samsung το υποστηριζουν πληρως. Θα ελεγα να φτιαξεις ενα φτηνο htpc με καμια 200αρια ευρω που θα σε καλυψει 100%, για την ακριβεια 700% με τις χιλιαδες παραπανω δυνατοτητες που θα εχει, και να διαλεξεις τηλεοραση με βαση την ποιοτητα της εικονας της...

+1-bye-

Aν και συμφωνω με τους παραπανω φιλους, εγκυκλοπαιδικα να προσθεσω οτι η 956 μου που την εχω συνδεσει στο δικτυο μου δεν υποστηριζει υποτιτλους..

Βασικά σαν ιδέα είναι πολύ καλό, απλά φέτος είναι η πρώτη φουρνιά από αντίστοιχες υλοποιήσεις και ακόμα όλοι οι κατασκευαστές είναι στο ψάξιμο.

Σε κάποιο review των φετινών Pioneer, θυμάμαι πως διάβασα αρκετά προβλήματα όσον αφορά την χρήση του.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιες λειτουργίες ας μας διαφωτίσει.

Aν και συμφωνω με τους παραπανω φιλους, εγκυκλοπαιδικα να προσθεσω οτι η 956 μου που την εχω συνδεσει στο δικτυο μου δεν υποστηριζει υποτιτλους..
Την έχεις συνδέσει με ps3? Α ναι σου lagάρει?
Συγνώμη για το άσχετο -bye-

Ναι ρε φίλε sakplat, ασε για λίγο το power buy για τον HW10-bye- και πες μας γι' αυτό το περιβόητο input lag που έχει η Α956.
Παίζεις παιχνίδια??? Αν ναι διαφώτισε μας σε παρακαλώ.......

Ναι ρε φίλε sakplat, ασε για λίγο το power buy για τον HW10-bye- και πες μας γι' αυτό το περιβόητο input lag που έχει η Α956.
Παίζεις παιχνίδια??? Αν ναι διαφώτισε μας σε παρακαλώ.......

παιδια καινουρια tv εχω και ακομα δεν μπορεσα να τη χαρω με το μπλεξιμο του power buy..γι αυτο φταιει βεβαια και το οτι θα εχω το htpc μου ετοιμο την επομενη βδομαδα..οσον αφορα τη συνδεση με το δικτυο δεν λαγγαρει καθολου,ετσι βλεπω για την ωρα ταινιες..απλα δεν υποστηριζονται ελληνικοι υποτιτλοι και μερικες φορες δεν βλεπει με τη μια τους καινουριους φακελους που κανω shared απο το pc.σε αυτη τη περιπτωση κλεινω το pc share manager που ειναι το προγραμματακι που κανει ολη τη δουλεια και το ξαναανοιγω και ειναι οκ.δεν βλεπει επισης ματροσκες σε μια συντομη προσπαθεια που εκανα..παιχνιδια καλως εχοντων των πραγματων την αλλη βδομαδα αλλα και παλι δεν συνδεομαι σε διαδραστικα παιχνιδια...