Αγορα τηλεορασης με κυριο σκοπο to skype.

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

georgio2525

New member
16 December 2011
22
Καλησπερα σας. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα μιας τηλεορασης για τους γονεις μου.
Budget 450 max
Αποσταση 2 - 2,5μ
Παιδια επειδη την κανω για το εξωτερικο θελω να παρω στους γονεις μου μια τηλεοραση κυριως για να μιλαμε μεσω skype. Οποτε αναγκαστικα χρειαζομαι μια smart tv. τα υπολοιπα δεν εχουν μεγαλη σημασια. εχω ακουσει πως οι samsung τα πηγαινουν καλα σε αυτο τον τομεα. αλλα δεν γνωριζω και πολλα οποτε περιμενω προτασεις σας. επιπλεον μηπως ξερετε αν μπορω να βαλω την καμερα απο τον υπολογιστη με usb η θελει ειδικη?
ΥΓ. υπολογιζω καμια 40αρα η 42αρα σαν αυτη και αυτη. εσεις τι λετε? ευχαριστω για τον χρονο σας.

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Νομίζω πιο εύκολο για τους ίδιους είναι τους πάρεις ένα tablet ή ένα laptop. Η skype camera των περισσότερων εταιριών δεν είναι ιδιαίτερα φτηνή, ενώ θα χρειστείς και wi-fi adapter αν δεν έχεις κοντά στην τηλεόραση κάποιο router, για να γίνει ενσύρματη σύνδεση. Πέραν από το skype η τηλεόραση θα είναι κυρίως για τηλεοπτικό πρόγραμμα ?

georgio2525

New member
16 December 2011
22
Ευχαριστω για την απαντηση Μιχαλη. Εχουν tablet αλλα θελουν μια smart tv για να μιλαμε και απο κει οταν μαζευονται ολο το σοι.. :p γενικα δεν εχουν προβλημα με την τεχνολογια.
με ethernet καλωδιo θα μπει αλλα ισως αργοτερα βαλουμε wifi adapter. δηλαδη για να εχω skype πρεπει να αγορασω την καμερα που πασαρει η καθε εταιρεια? απο τιμη ποσο πανε? τι επιλογες εχω ? κατα τα αλλα η τηλεοραση θα ειναι για τηλεοπτικο προγραμμα και τανειουλες μεσω usb.

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Κάπου στα 80 ευρώ στοιχίζει η camera, ανάλογα με την εταιρεία. Οπότε ίσως αν μπορούν να συνδέουν το tablet στην τηλεόραση (εφόσον είναι εφικτό) γίνεται πιο εύκολα η επικοινωνία. Οι πιο πάνω επιλογές είναι αρκετά καλές σε αυτό το budget. Είναι στα 50 Hz όμως, αν βλέπουν αθλητικά μαλλον μια στα 100 Hz θα είναι καλύτερη επιλογή.

georgio2525

New member
16 December 2011
22
οχι αθλητικα δεν θελουν. αρα μηπως να παρουν μια κανονικη χωρις smart? και να τους πω να συνδεσουν το ipad? θα δουλευει ομως με αυτον τον τροπο? καποιες τηλεορασεις που εχουν ηδη πανω καμερα ποσο κοστιζουν? επιπλεον το wifi adaptor πρεπει και αυτο να ειναι απο την εταιρεια? ποσο κοστιζει?

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Συνολικά θα σου κοστίσει αρκετά πάνω από το ποσό που διαθέτεις. Οπότε δώσε τα λεφτά πρωτίστως για τηλεόραση και ας βολευτούν με το tablet. To σχετικό καλώδιο για σύνδεση με την τηλεόραση είναι επίσης ακριβό. Θα πρότεινα πάντως να ανεβάσεις το budget στα 500 ευρώ για την 46" Samsung F5000.

(Από ότι είδα στο ebay υπάρχουν φθηνότερες λύσεις από το αυθεντικό καλώδιο σύνδεσης ipad με τηλεόραση. Συν μια θήκη, αν δεν υπάρχει ήδη για να είναι σε κλίση και είσαι κομπλέ ;))

Last edited:

georgio2525

New member
16 December 2011
22
τελικα πηρα σημερα στο πλαισιο την http://www.skroutz.gr/s/3135131/LG-42LN5400.html
Την ειχς στα 389 ευρω μου αρεσαν και αρκετα τα χρωματα της. την samsung ειχε 40αρα στα 400 ευρω αλλα νομιζω δεν αξιζε η διαφορα για μικροτερη κιολας. με τα ρεστα θα παρουμε το καλωδιο για το Ipad. ευχαριστω παντος.