Αγορά τηλεόρασης με όριο τα 3000 ευρώ. Δώστε μου μιά βοήθεια...

Για την Z11 της panasonic, γιατί δε το σκέφτεσαι? Δε ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ή αν θα βγει τις επόμενες εβδομάδες.

Τσάμπα πράγμα.........5500 ευρώ η 54άρα:

http://www.skroutz.gr/s/92639/Panasonic-TX-P54Z11E.html

Με 3,5 χιλιάρικα πλέον παίρνεις την KURO 6090H.

Αν δεν την έχουν εξαφανίσει και αυτήν.....

Για την Z11 της panasonic, γιατί δε το σκέφτεσαι? Δε ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ή αν θα βγει τις επόμενες εβδομάδες.

Φίλε μου,προς ενημέρωσή σου, η Ζ11 βρίσκεται ήδη στημένη στο SATURN της λεωφόρου Συγγρού. Λεπτότατη,ντιζαινάτη, neoPDP 12g,με δορυφορικό δέκτη,και εικόνα επιπέδου V10. Μια λεπτή V10 στην ουσία, η οποία όμως ,πράγματι,"επιβάλεται" και κοσμεί τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Αν στην επιλογή βαρύνει ο παράγοντας status symbol και καλαισθησία 5000 ευρώ είναι το τίμημα. Ακριβή ??? Όντως. Όπως όλες οι εξωτικές μαιτρέσες-ερωμένες, άλλωστε ........

Εχω ετοιμασει μια λιστα με διαγωνιους 50 και πανω και λεφτα εως 3100 , τα μοντελα ειναι παρα πολλα (ουτε και εγω περιμενα τετοια ποικιλία και ακομη μεγαλυτερη αν βαλω και τις HDReady).
Η πηγη ειναι απο το skroutz , επισης δεν ξερω αν και ποσα μοντελα εχουν καταργηθει , αν θελετε τη postαρω , αλλα μαλλον θα πελαγωσει ο svasil

Last edited:
Εχω ετοιμασει μια λιστα με διαγωνιους 50 και πανω και λεφτα εως 3100 , τα μοντελα ειναι παρα πολλα (ουτε και εγω περιμενα τετοια ποικιλία και ακομη μεγαλυτερη αν βαλω και τις HDReady).
Η πηγη ειναι απο το skroutz , επισης δεν ξερω αν και ποσα μοντελα εχουν καταργηθει , αν θελετε τη postαρω , αλλα μαλλον θα πελαγωσει ο svasil

Ωωωωχ! Δε θέλω φίλε μου να πελαγώσω...
Μια τηλεόραση θέλω να πάρω, με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα αρχικά και αν δεν γίνομαι βαρετός -επειδή είναι αρκετά posts παραπάνω- τα λέω πάλι:
-Οριο χρηματικό 3000 ευρώ. (Αν πάει και κάτι πιο πάνω ή πιο κάτω δεν θα τα χαλάσουμε)
-Απόσταση θέασης 4 μέτρα minimum
-Ωρες θέασης (που είναι ανοιχτό το ...κουτί) περίπου 4-5 ώρες την ημέρα.
-Είδη θέασης: Νόβα, σπορ, ταινίες από DVD (λίγες) matroska σε 1080p (συλλογή από 3 TB που συνεχώς πληθαίνουν) και Ελληνικά κανάλια.
(Την αγορά συσκευής Blu-ray την καθυστερώ λόγω των matroska, αλλά την έχω στο πρόγραμμα)
Αυτά τα σεμνά και ...ταπεινά.
Εχω καταλήξει μάλλον στις: Pioneer PDP-LX5090 ή Samsung LE55A956D χωρίς να είναι μόνιμο! Δεν θα αγοράσω βέβαια σπίτι, αλλά θέλω να το ψάξω λίγο...

Πολυ ευστοχη η παρατηρηση αγαπητε φιλε...
Ας ξεκινησουμε λεγοντας μου ποια ειναι η αναζητηση σου...
Θα διαπιστωσεις οτι εχω πολυ υπομονη...
Φίλε Ισσοκράτη, δεν ήθελα να πω κάτι που θα σε ενοχλούσε... Απλώς μια σκέψη μου είπα φωναχτά.
Μπήκα στο forum για να βρω μια "γρήγορη" λύση -όπως κάνω πάντα- και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει συχνά διαβάζοντας κάποιες απόψεις "ειδικών".
Αυτή τη φορά είπα να γράψω κι όλας, διατυπώνοντας τις απορίες μου, που σίγουρα θα είχαν ξανασυζητηθεί αλλά και θα ήταν αφελείς συνάμα...
Επειδή έχω μάθει να απαντώ σε χιλιάδες ερωτήσεις και συχνά πυκνά τις ίδιες (αφού αυτή είναι η δουλειά μου), ζήτησα και εδώ να πάρω μια που ίσως θα είχε ξαναδιατυπωθεί.
Ζητάω συγνώμη για αυτή την κατάχρηση...
Αλλά είναι τόσος λίγος ο χρόνος μας που δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να τον "σπαταλάμε" ακόμα και για να ικανοποιούμε τα χόμπυ μας...

Με εκτίμηση
Ο δάσκαλος

Φίλε Ισσοκράτη, δεν ήθελα να πω κάτι που θα σε ενοχλούσε... Απλώς μια σκέψη μου είπα φωναχτά.
Μπήκα στο forum για να βρω μια "γρήγορη" λύση -όπως κάνω πάντα- και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει συχνά διαβάζοντας κάποιες απόψεις "ειδικών".
Αυτή τη φορά είπα να γράψω κι όλας, διατυπώνοντας τις απορίες μου, που σίγουρα θα είχαν ξανασυζητηθεί αλλά και θα ήταν αφελείς συνάμα...
Επειδή έχω μάθει να απαντώ σε χιλιάδες ερωτήσεις και συχνά πυκνά τις ίδιες (αφού αυτή είναι η δουλειά μου), ζήτησα και εδώ να πάρω μια που ίσως θα είχε ξαναδιατυπωθεί.
Ζητάω συγνώμη για αυτή την κατάχρηση...
Αλλά είναι τόσος λίγος ο χρόνος μας που δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να τον "σπαταλάμε" ακόμα και για να ικανοποιούμε τα χόμπυ μας...

Με εκτίμηση
Ο δάσκαλος

Συνεπως αγαπητε δασκαλε , λογω κακης διατυπωσης , θεωρησα οτι η αναζητηση σου , περιλαμβανε τον απαιτουμενο χρονο για λιγη μελετη ...
Περιειχε και μια νοτα απο χιουμορ λογω της ιδιοτητας σου η προτροπη μου στο να μελετησεις...
-bye-

...Επί του πιεστηρίου!
Από τις δυο LCD
Samsung LE55A956D και UE55B7000 ποιά είναι η προτίμησή σας;
Τι αισθητές διαφορές έχουν;
:sleep:

Εγώ θα πρότεινα την Sony KDL-40Z5500 LCD TV 40'' με 1500 euro και θα είσαι μια χαρά αλλιώς ίδιο μοντέλο σε μεγαλύτερες ίντσες.

...Επί του πιεστηρίου!
Από τις δυο LCD
Samsung LE55A956D και UE55B7000 ποιά είναι η προτίμησή σας;
Τι αισθητές διαφορές έχουν;
:sleep:

Περυσινο μοντελο το ενα - φετινο το αλλο
Direct LED - Side LED
DNIe+ (επεξεργασια εικονας) - Crystal Engine

Ειδικα το τελευταιο κανει διαφορα στο τηλεοπτικο σημα οποτε ψηφιζω Β7000....

Περυσινο μοντελο το ενα - φετινο το αλλο
Direct LED - Side LED
DNIe+ (επεξεργασια εικονας) - Crystal Engine

Ειδικα το τελευταιο κανει διαφορα στο τηλεοπτικο σημα οποτε ψηφιζω Β7000....
Πολύ κατατοπιστικός φίλε Υπερίωνα!
Σε ευχαριστώ πολύ.