Αγορα τηλεορασης μεχρι 1000 ευρο...

mchrisober

New member
10 October 2009
63
Παιδια καλησπερα,

Ειμαι αρκετο καιρο μελος αλλα ηρθε η ωρα να κανω κι εγω μια αγορα τηλεορασης. Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αθλημα και επειδη εδω οι περισσοτεροι εχουν πολυ καλες γνωσεις και διαθεση θα ηθελα την βοηθεια σας.

Λοιπον, οποως λεει και ο τιτλος το ταβανι ειναι 1000 ευρο. Η τηλεοραση θα μπει στο σαλονι, γωνια θεασης περιπου τα 3 μετρα. Θα χρησιμοποιειται για τηλεοπτικο σημα και ταινιες FULL HD και PS3 games.

Επειδη εριξα μια ματια σε αλλα tread, θα προτιμουσα να ειναι 3d kai full led εαν αυτο ειναι δυνατον.

Αυτο ομως που με ενδιαφερει ειναι να προτινετε τηλεορασεις που τις εχετε δει και τις εχετε δουλεψει, κυριως με ενδιαφερει η προσωπικη γνωμη.

Γι αυτο κανοντας τις προτασεις καλο θα ηταν και μια τεκμιριωση της επιλογης.

Ευχαριστω πολυ

Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις led/lcd?
Εγώ θα σου έλεγα να δείς πλάσμα με λίγο προσοχή στην άρχη(περίπου τις πρώτες 200 ώρες)

δεν ξέρω τι εννοείς full led αλλά κοίτα αυτό το νήμα
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=74794
για τα χρήματα που διαθέτεις πας σε 40 με τα χαρακτηριστικά που ζητάς.

από την άλλη έχεις μεγάλη απόσταση θέασης γι αυτές τις ιντσες.

Τι θα πει Full LED? Υπαρχει και Half LED δηλαδη?

Εκτος και αν εννοεις Direct LED/local dimming αλλα τετοιες σε 3D ειναι μονο η Philips 9705 και η LG LX9500 που ξεφευγουν πολυ απο τα λεφτα που θελεις να δωσεις.

Παιδια πρωτα πολλα να σας ευχαριστισω ολους για τις απαντησεις και το ενδιαφερον. Οντας αδαης μαλλον εννοω Direct led :)

Οι Led μου αρεσουν κυριως για το design και γτ νομιζω πως εχουν καλυτερα χρωματα( ξερω το design δεν ειναι λογος σοβαρος αλλα θα μπει στο σαλονι).

Με τις inches δεν εχω προβλημα, ας ειναι και 40αρα. Επισης πλασμα θα ηθελα να αποφυγω αν και διαβαζω οτι πολυ τις προτεινουν, αλλα την θεωρω μια ποιο παλια τεχνολογια..

Επισης PS3 μπορει να χτυπαω και 5ωρα...

Επισης δεν ειναι αναγκη να ξοδεψω και τα 1000 ευρο, εαν υπαρχει κατι καλο και σε ποιο χαμηλη τιμη ευπροσδεκτο, ειναι και οι μερες δυσκολες..

Ευχαριστω και παλι

Κοιτα την Sony 40HX800.

Aν και 40" ειναι πολυ μικρη για την αποσταση σου.

Για το πλασμα vs LED/LCD εχει εξαντληθει το θεμα και ειναι ξεκαθαρο οτι την εικονα μιας καλης πλασμα δεν την φτανει ουτε η πιο ακριβη LED της αγορας.

Αυτα για το πιο παλια τεχνολογια κτλ. ειναι βλακειες. Ποιος λεει οτι η νεοτερη τεχνολογια (υποτειθεται δηλαδη νεοτερη) δινει παντα το καλυτερο αποτελεσμα?

Πχ. ειχα μια φωτογραφικη 3.2 megapixel και οταν χαλασε πηρα μια 12 mp. Μονο που η παλια εβγαζε πολυ καλυτερες φωτογραφιες.

Δεν μπορω να φερω αντιρηση σε αυτα που λες γτ οπως ειπα δεν γνωριζω πολλα..

Ευχαριστω για την προταση, περιμενω και αλλες απο τα υπολοιπα παιδια.

3 μέτρα απόσταση. Πάρε την 46c650, στα λεφτά σου είναι.
http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46%27%27.html
Δεν έχει 3D αλλά θα ευχαριστηθείς εικόνα. Αν θες 3d καλύτερα να περιμένεις, σε 1-2 μήνες θα έχουμε τα καινούργια μοντέλα. Επίσης για led τα καινούργια θα είναι SUPER led και NANO led. Όχι ότι θα αλλάξουν δραματικά τα πράγματα αλλά θα την λες καλύτερα στους φίλους σου.

Δηλ προτεινεις να περιμενω για τα καινουργια led? Δωσε κανενα Link να δω τις καινουργιες τηλεορασεις που ερχονται...
Για τιμες ξερουμε τπτ?

Η 46C650 στα 1020 ευρώ (TSAMPAS) είναι πολύ καλή πρόταση. Αγοράζεις κάτι δοκιμασμένο σε καλή τιμή και θα έχεις ένα ικανοποιητικό μέγεθος εικόνας για την απόσταση θέασής σου. Είναι κρίμα να δώσεις χρήματα για δήθεν led και να στερηθείς μέγεθος και ποιότητα εικόνας. Ούτε αναμένεται κάποιο νέο μοντέλο που θα φέρει τεχνολογικά τα πάνω-κάτω και μάλιστα στο χιλιάρικο ... Εγώ θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα να την "χτυπήσεις"! :smash:

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης μεχρι 1000 ευρο...

Αγοράζεις κάτι δοκιμασμένο σε καλή τιμή και θα έχεις ένα ικανοποιητικό μέγεθος εικόνας για την απόσταση θέασής σου. Είναι κρίμα να δώσεις χρήματα για δήθεν led και να στερηθείς μέγεθος και ποιότητα εικόνας. :smash:

Γιαυτό αγόρασε plasma! 50'' στα 750ε!! :a0210:
Αυτή είναι η λύση.

Α)Είναι αξιοπρεπές το ποσό που δίνεις,οπότε προσπάθησε να το ''επενδύσεις'' σε κάτι που θα σου παρέχει καλή ποιότητα εικόνας...δηλαδή πήγαινε σε plasma.Β)Εάν δεν θέλεις να πας σε plasma για τον α,β,γ λόγο πας στην 46C650 που είναι η καλύτερη lcd 2d τηλεόραση από πολλούς (και εμένα μαζί).Μετά σε plasma,LG μπορεις να βρεις 50'' σε πολύ καλή τιμή.

Οποτε για 3d να το αφησω καλυτερα.

Sto skroutz μου βγαζει 2 μοντελα 46C650... το πρωτο φανταζομαι προτεινετε..

Δηλ προτεινεις να περιμενω για τα καινουργια led? Δωσε κανενα Link να δω τις καινουργιες τηλεορασεις που ερχονται...
Για τιμες ξερουμε τπτ?

Για καινούργια μοντέλα δες εδώ.

SAMSUNG TV Line-up 2011

SONY TV Line-up 2011

PANASONIC TV Line-up 2011

LG TV Line-up 2011

Προτείνω ανεπιφύλακτα να μην πας κάτω από 46ιντσες. Τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά για να πας σε 46 και πάνω που σου είναι απαραίτητα για 3 μέτρα απόσταση. Στα ίδια χρήματα μια ccfl lcd θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από μια led lcd. Αν μπορείς να προσέχεις στα στατικά (monitor για pc , παιχνίδια, λογότυπα καναλιών) τότε με plasma στα ίδια χρήματα θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Παιδια επανερχομαι μετα απο πολλες μερες, και τελικα λεω να προβω σε αγορα αυτες τις μερες.
Διαβασα, οσο μπορουσα, για τις led-plasma-lcd και θα ελεγα οτι με πεισατε να δω και προς πλασμα μερια. Επισης μετα απο πολλες επισκεψεις σε μαγαζια μου αρεσε ιδιαιτερα η εικονα των Sony kai Panasonic.
Ετσι θα ηθελα να προτεινετε μεχρι 42 ιντσες μια τηλεοραση που θα περνατε με budget μεχρι 1000, θα προτιμουσα να ειναι απο τα καινουργια μοντελα που εχουν βγει.
Δεν ξερω εαν αξιζει να περιμενω τα ποιο καινουργια μοντελα, αφου διαβαζω οτι δεν θα δουμε και κατι νεο τοσο πρωτοποριακο.