Αγορά Τηλεόρασης μέχρι 1000 - (τα φώτα σας)

nioonline

New member
31 December 2012
24
Καλησπέρα παιδιά, αν και είμαι τακτικός αναγνώστης του forum χρόνια τώρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Μετά από διάβασμα και ψάξιμο, είχα καταλήξει κοντά 2 χρόνια πίσω, στην plasma της samsung και συγκεκριμένα στην ps51e6500.
Δεν είχα αγοράσει ξανά plasma και ομολογώ είμαι ευχαριστημένος όσο δεν πάει και πραγματικά απορώ γιατί σταματήσανε να βγάζουν plasma τηλεοράσεις.

Ποιό είναι το πρόβλημα και το θέμα μου τώρα:

Η αδερφή μου μετακομίζει σε δικό της σπίτι και έχουν σκοπό να αγοράσουν τηλεόραση. Ψάχνοντας μέσα στο forum και έχοντας (δυστυχώς) αφήσει απ' έξω τις plasma,
πιο πολύ μπορώ να πω μπερδεύτηκα παρά εβγαλα άκρη.

Να πω πως δεν μ ενδιαφέρουν τα μπιμπλίκια, θέλω καλή ποιότητα εικόνας. Δεν θέλω ips panel, θέλω όσο το δυνατόν πιο πολλά hertz και smooth κίνηση.
Το μέγεθος είναι minimum 48 ίντσες. Δεκτές οι προτάσεις όλες, δηλαδή και 3d να μην υπάρχει, δεν υπάρχει θέμα.(ψιλοθέλουν 3d, αλλά από τη δικιά μου εμπειρία
είναι κάτι που περνώντας ο καιρός, τελικά δεν το χρησιμοποιείς καθόλου και τους ψήνω να μη το πολυ-υπολογίζουν...)

Ότι ιδέα έχετε ρίχτε τη το λοιπόν

Συμπτωματικά σήμερα διάβασα στον ιστό ότι μετά τη Panasonic και η Samsung σταματά τις plasma.

Ναι κι εγω το διάβασα και αν και δεν είμαι κανένας ειδικός επι του θέματος, κρίνοντας απ τα μάτια μου και μόνο, αυτή την εικόνα των plasma, εγώ προσωπικά δεν την έχω δει αλλού.
Κρίμα πραγματικά.
Κάποια πρόταση από led οπότε;(αναγκαστικά)

Πάντως η Samsung και μάλιστα τη καλή σειρά σε πλάσμα θα τη βγάζει και φέτος μέχρι τον Οκτώβριο αν δε κάνω λάθος.

Το θέμα είναι αν σου πάθει κάτι τι κάνεις μετά. Άσε που εγώ προσωπικά δε θα πλήρωνα για κάτι που σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Καμιά πρόταση έχουμε;;;;

Ευχαριστω για τις προτασεις Link, συγκριτικά με αυτή τη panasonic(στις 48 ίντσες) ποιά υπερτερεί και πού, αν γνωρίζεις; http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx40as640b-201406183815.htm

Δεν ξέρω τίποτα για την συγκεκριμένη.Το τεστ λέει ότι είναι μια χαρά αλλά λίγο χειρότερη από τις 2 που πρότεινα.Επίσης χάνεις 2" πράγμα αρκετά σημαντικό!