Αγορά τηλεόρασης μέχρι 1000Ε

gosta100

New member
24 July 2007
67
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

Είμαι στα πρόθυρα αγοράς τηλεόρασης και θέλω τη συμβουλή σας. Προορίζεται για DVD και τηλεοπτικό σήμα. Η ελάχιστη διάσταση είναι 37''. Έχω σταμπάρει τα εξής μοντέλα:
  • Samsung LE-37S86
  • Samsung LE-40R72
  • Sony 40V2000
  • Sony 40S2530
και σκέφτομαι και για την Plasma Panasonic 42PV60E. Ποια από αυτές ή ποια άλλη να πάρω;

Πανασόνικ, ή την Samsung LE-40R72 , αλλά όπως πρέπει να πούμε καλό είναι να τις δείς με τα μάτια σου να παίζουν και εκεί να τις " υποβάλλεις", σε εξοντωντικό - μαρτυρικό τεστ, βλέποντας από dvd, hd-dvd, τηλεοπτικό σήμα κοκ.

Α, να μην το ξεχάσω καλώς όρισες καλό διάβασμα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δεν κατάφερα κάπου να τις δω όλες από κοντά για να τις συγκρίνω άμεσα και επίσης τα καταστήματα συνήθως παίζουν από κονσέρβα dvd. Για αυτό και θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας. Έχω διαβάσει εδώ σχετικά posts αλλά και πάλι μου φαίνεται χάος!

Να ρωτήσω και κάτι επιπλέον για την panasonic, το πρόβλημα με τα φίδια λύνεται πλέον εύκολα; Δηλαδή σου κάνουν αναβάθμιση του firmware δωρεάν και όλα εντάξει;

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης μέχρι 1000Ε

Να ρωτήσω και κάτι επιπλέον για την panasonic, το πρόβλημα με τα φίδια λύνεται πλέον εύκολα; Δηλαδή σου κάνουν αναβάθμιση του firmware δωρεάν και όλα εντάξει;

Εγώ και ένας φίλος μου πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί που τις έχουμε παει στο service. Το εύκολο είναι σχετικό. Δεν θα στο αρνηθούν αλλά θα μείνεις χωρίς τηλεόραση για 2 περίπου εβδομάδες...

Τώρα για την αποτελεσματικότητα του fix, δεν ξέρω.... Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται τώρα αν και δεν βλέπω πια ταινίες στην πλάσμα -bye-

Να την πάρω την τιμημένη τελικά ή όχι; Το πρόβλημα υπάρχει και στις τελευταίες παρτίδες;

Αυτό είναι δική σου απόφαση! Γνωρίζεις ότι ενδέχεται (για μένα σίγουρα) να έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να σου πει κάποιος πάρτη ή μην την πάρεις! Αν δεν είχε πρόβλημα θα σου λέγαμε όλοι, πάρτη με κλειστά τα μάτια -bye-

Εντόπισα την PV45E στα 900Ε. Άξίζει λέτε σαν προσφορά; Είναι το ίδιο καλή με την 60; Δε μπορώ να αποφασίσω με τίποτε γμτ.

Του κουτιού. Σύνοψίζω λοιπόν μοντέλα και τιμές που έχω βρει και σας παρακαλώ για την τελική σας πρόταση:

• Samsung LE-37S86 1030E
  • Samsung LE-40R72 1000E
  • Sony 40S2530 1100E
  • Panasonic 42PV40E 900E

Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα full για panasonic αλλά άκουσα τα περί burn-in και φιδιών και τρόμαξα.

Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα full για panasonic αλλά άκουσα τα περί burn-in και φιδιών και τρόμαξα.

Μην τρελαίνεσαι... Εαν δεν σου το λέγαμε δεν θα τα παρατηρούσες...
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και νομίζω οτι στα νέα πάνελ το πρόβλημα είναι μειωμένο...

Πήγαινε δες μια σε κάποιο κατάστημα με την ησυχία σου και εαν σου αρέσει προχώρα ...