Αγορά τηλεόρασης μέχρι 400ευρώ, value for money σε ίντσες?

antreas9

Established Member
12 August 2010
171
Λοιπόν, η παλιά 42αρα (10ετιας), πεθαίνει, οπότε, ψάχνω, για τηλεόραση, value for money, με κύρια χαρακτηριστικά, εκτός της ποιότητας εικόνας,
το πολύ καλό media player (να παίζει εξωτ.υπότιτλους, όλους τους τύπους αρχείων , και DTS ήχο, μέχρι 1080p φυσικά videos).

τώρα, αν είναι και smart, ακόμα καλύτερα.

1) Panasonic TX50A300

την έχει προσφορά το Media Markt
2) LG 42LB5500
3) LG 42LB5700
4) LB 42LV5820
5) οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή γνώμη δεκτή, μια που μιλάμε για άμεση αγορά (παραγγελία αύριο δηλαδή)

Το συνδυασμό που ζητάς, καλή ποιότητα εικόνας και πολύ καλό media Player και value for Money θα τον βρεις κατά τη προσωπική μου άποψη σε κάποια από τη σειρά 6... της samsung από τα μοντέλα του 2014.
Αυτές που έχεις βάλει υστερούν σε ποιότητα εικόνας λόγω Ips πάνελ, άρα όχι καλή αντίθεση - μαύρο. Η samsung έχει VA πάνελ οπότε είναι καλύτερη σε ποιότητα εικόνας, σε δυνατότητες media Player είναι εφάμιλλες.

http://www.skroutz.gr/s/4867145/Samsung-UE48H5000.html?keyphrase=48h5000

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
Καλύτερα απέφυγε τις lg αν βλέπεις σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης ο Λεωνίδας έχει δίκαιο Αν μπορείς να ανεβάσεις το budget πάνε εδώ
http://www.skroutz.gr/s/4640095/Samsung-UE48H6200.html?keyphrase=48h6200

κοίτα, αν πάμε σε ψηλότερο ποσο, θα προτιμούσα και περισσότερες ίντσες (θα αντικαταστησω την 47αρα LG Που έχω στο σαλόνι LH9000), ενώ αν πάμε σε 38-42, θα αντικαταστησω την 39αρα samsung Που έχω στο δωμάτιό μου .
οποια αντικαταστησω, θα τη δώσω στους γονείς μου για το σαλόνι τους, οπότε για εκεί, δεν υπάρχει πρόβλημα ιντσων.

Η 48αρα, για κρεβατοκαμαρα, δεν είναι υπερβολική λέτε?
(από την LG Που έχω ήδη, ποια θεωρείται καλύτερη?)

Αν η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2.5 μέτρα και ο χώρος σου δεν είναι πολύ φωτεινός, μπορείς να δεις και την LG PB5600.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης μέχρι 400ευρώ, value for money σε ίντσες?

Αν η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2.5 μέτρα και ο χώρος σου δεν είναι πολύ φωτεινός, μπορείς να δεις και την LG PB5600.
Η PB5600 δεν παίζει ήχο DTS από το ενσωματωμένο player της. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του δεν του κάνει. Αν ωστόσο μπορέσει και τη συνδέσει σε ένα εξωτερικό player ή ακόμη καλύτερα HTPC, τότε είναι πραγματικά value for money :)

οκ, άρα η LG κόβεται. Θα συνδέεται απευθείας πάνω εξωτ.δίσκος!

Έστω και χωρίς υποστήριξη DTS, είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget.

H Samsung UE48H5000, σε σύγκριση με την υπάρχουσα LG LH9000? Είναι καλύτερη?

H Samsung UE48H5000, σε σύγκριση με την υπάρχουσα LG LH9000? Είναι καλύτερη?

η lh9000 την εχω δοκιμασει και παρολλο που εχουν περασει αρκετα χρονια μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...θα ελεγα να πας σε μεγαλη κατηγορια γιατι μπορει να απογοητευτεις..ιδιαιτερα σε τηλεοπτικο/ομοιομορφια

η lh9000 την εχω δοκιμασει και παρολλο που εχουν περασει αρκετα χρονια μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...θα ελεγα να πας σε μεγαλη κατηγορια γιατι μπορει να απογοητευτεις..ιδιαιτερα σε τηλεοπτικο/ομοιομορφια

τι έχεις να προτείνεις? δεν έχω πρόβλημα αν είναι να δώσω την LG στους δικούς μου, και να πάω σε καμία 50αρα για μένα

[/FONT][/COLOR]
τι έχεις να προτείνεις? δεν έχω πρόβλημα αν είναι να δώσω την LG στους δικούς μου, και να πάω σε καμία 50αρα για μένα

μια 50αρα θεωρειται αναβαθμιση λογω ιντσες...βεβαια 3 ιντσες δεν κανουν και τοσο διαφορα...ισως σε σονυ 805b να σου κανει δουλεια..εισαι στα 2,5 μετρα-3 θα σου προτεινα 55 ιντσες που πραγματικα ειναι καλη αναβαθμιση...το κοστος βεβαια φευγει και δεν ξερω εαν τα διαθετεις..αλλη επιλογη ειναι σε σαμσουνγκ σειρα 6 αλλα εαν βλεπεις πολυ τηλεοπτικο η σονυ εχει καλυτερο...

βασικά, βλέπω πολύ sports, ταινίες και σειρές (οπότε θέλω καλό media player), αλλά δε θέλω να ανέβω πολύ στο κόστος, οπότε μάλλον θα γυρίσω στην 48αρα, την οποία θα πάρω, και είτε θα την πάω στους γονείς μου, είτε θα την κρατήσω για την κρεβατοκμαρα μου, και θα τους πάω την 39αρα....

Samsung, δεν υπάρχει πουθενά....
όλοι λένε για 4-7 ημέρες...
Οπότε, λέω για την 50αρα, την panasonic.
για την οποία δεν έχω διαβάσει πουθενά, είτε καλά, είτε άσχημα λόγια...
Μόνο κάτι λίγες υποθεσεις οτι μαλλον ειναι καλή...
any comments?
για τις επομενες 3 ωρες μεχρι να φυγω...?

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης μέχρι 400ευρώ, value for money σε ίντσες?

Έστω και χωρίς υποστήριξη DTS, είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget.

Συμφωνώ, κι εγώ PB5600 αγόρασα :)

τελικά πήρα την samsung , την βρήκα , και την εγκατεστησα ηδη. Πολύ ικανοποιημένος από 1η εντύπωση...thanks όλους!!

τελικά πήρα την samsung , την βρήκα , και την εγκατεστησα ηδη. Πολύ ικανοποιημένος από 1η εντύπωση...thanks όλους!!
Τελικά ποιο ακριβώς μοντέλο πήρες? Και παρακαλώ γράψε μας πιο αναλυτικές εντυπώσεις θετικές και αρνητικες

Πήρα την Samsung UE48H5000, από skroutz ομαγαζο.
να πω εδώ κάτι πολύ θετικό.
Πήγα και την παρέλαβα ο ίδιος, και τα παιδιά, την τεσταραν μπροστά μου. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί είχε μια τεράστια χαρακιά...

Οι πρώτες εντυπώσεις, εξωτερικά:
Πολύ μικρό πλαίσιο (μου αρέσει), αλλά χαμηλός λαιμός σε σύγκριση με τη LG LH9000 47αρα, που έχω. Με αποτέλεσμα, σε χαμηλό τραπεζάκι, να χάνεται λιγο.

Τα χρώματά της, καθώς και η ποιότητάς της σε videos 720p, 1080p, είναι καταπληκτικά.
Δε με ξετρέλανε ο ήχος της.
Ο media player, έπαιξε ότι του εβαλα να παίξει, και με μια ρύθμιση, έπαιξε και εξωτ.ελληνικούς υπότιτλους αμέσως, σε μέτριο μέγεθος.
Το μόνο κακό του media player, είναι ότι δεν είναι σε μορφή λίστας, αλλά με εικονίδια, και δεν είναι τόσο εύχρηστος (Αλλά είναι πολύ γρήγορος στην απόκριση).

Η εικόνα των ψηφιακών καναλιών, είναι χειρότερη συγκρίνοντας με τη nova.
Η απόκριση στην αλλαγή καναλιών είναι ικανοποιητικά γρήγορη.

προς το παρών,αυτά...