Αγορά τηλεόρασης μέχρι 600 ευρώ!

Ημουνα ο πρωτος στην ηλεκτρονικη Αθηνων που εβαλε παραγγελια για το ps3 οταν ειχε βγει και εχω απο τοτε την Panasonic 42 pv60 plasma.
Τοτε επαιζα αρκετες ωρες καθημερινα με το ps3 ,αυτο βγηκε off (δεν ξαναγοραζω τιποτα σε Sony ,ουτε χειριστηριο) ενω η τηλεοραση
συνεχιζει να με εκπλησσει με την εικονα της.Πολλες αλλες ακριβοτερες φιλων (lcd) εχουν βγει blr στο μισο χρονικο διαστημα.
Ζημια δεν εχει παθει εκτος απο μια ανεπαισθητη σκια του mega (γκρρ) πανω αριστερα ,οποτε γιατι να πας αλλου ?
Α και ειναι κατασκευασμενη σαν θωρηκτο οχι σαν μια samsung υπερλεπτη 32 led που λυγισε το σασσι της οντας εκθεσιακη ,μαλλον
την ''ακουσε'' σε καποια μεταφορα .Δεν το ειχαν καταλαβει και τους το εδειξα την ωρα που ''θαυμαζα'' τις καμπυλες της.

Να ρωτησω κάτι, εκτός από την LG βγάζει κάποια άλλη εταιρεία παθητικό 3d; Επίσης υπάρχει κάποια 3d της LG που να μην έχει υψηλό lag;

Φέτος παθητικό 3D θα έχουμε εκτός από την LG και από την Panasonic , την Toshiba και την Philips.

Όλες αγοράζουν τα πάνελ από την LG oπότε μιλάμε για την ίδια τεχνολογία (Film Patterned Retarder -FPR).

Εκτός και ισχύει η βελτίωση με το καινούργιο firmware update όλες οι LG σειρά LW του 2011 είχαν υψηλό lag

Σας παρακαλώ, μη με βρισετε.

http://www.skroutz.gr/s/346117/Philips-47PFL4606H-47.html

landfill.jpg

Ευχαριστώ για την τρυφερότητα. Δεν παυει βεβαια να ειναι 47", 100ΗΖ και με τιμη μεσα στο μπατζετ. Νομιζω οτι την εχει ο αδελφος του Petasis (αν θυμαμαι καλα) και πως του ειχε φανει καλυτερη απο οτι περιμενε.

Ευχαριστώ για την τρυφερότητα. Δεν παυει βεβαια να ειναι 47", 100ΗΖ και με τιμη μεσα στο μπατζετ. Νομιζω οτι την εχει ο αδελφος του Petasis (αν θυμαμαι καλα) και πως του ειχε φανει καλυτερη απο οτι περιμενε.

Φίλε μου με όλο το σεβασμό αλλά μ'αυτή τη λογική άνοιξε το skroutz δες χαρακτηριστικά και νούμερα και αγόρασε τηλεόραση!
Το forum τί το θέλεις?:smash:

Φίλε μου με όλο το σεβασμό αλλά μ'αυτή τη λογική άνοιξε το skroutz δες χαρακτηριστικά και νούμερα και αγόρασε τηλεόραση!
Το forum τί το θέλεις?:smash:

Ευχαριστω καλε μου φιλε...μου ανοιξες τα ματια. Πως και δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο?

Δηλαδη δεν ειναι ουτε 47" ουτε 100ΗΖ? Σε παρακαλω πες μου.

Last edited:
Τίποτα φίλε να'σαι καλά!
Είναι βέβαια δεν είπα πως δεν είναι.
Αν θέλεις όμως δες την και από κοντά μπορεί να αποκτήσεις καλύτερη άποψη.