Αγορα τηλεορασης μεχρι 700e

xlapatsas

New member
28 March 2013
16
Μετα απο πολυ διαβασμα για της αναγκες που εχω ειχα καταληξει στην UE40ES6300 Που ομως δεν βρισκεται ευκολα τωρα.
η χρηση θα ειναι Για gaming(40%),ταινιες(45%) και κανα live streaming(formula,ποδοσφαιρο κτλ),οποτε θελω να εχει χαμηλο Input lag και response time για online Games και Οσο το δυνατον λιγοτερο motion Blur,clouding κλτ.
3D ,SMART,DLNA,MEDIA PLAYER δεν με ενδιαφερουν.Η αποσταση μπορει να αλλαξει αναλογως το που θα γινει η τοποθετηση της τηλεορασης,τωρα την εχω στα 2 μετρα,αρα 40 εως 46 ειναι καλα πιστευω
Ειδα και την Toshiba TL938G αλλα δε βρισκω ποσο input lag εχει.Υπαρχει καποια αλλη προταση?

Παίζεις και εσύ μεταξύ Samsung EH6030 και Toshiba TL938 στις 46". Για την πρώτη από ότι θυμάμαι το lag είναι κοντά στα 40 ms, λογικά και η δεύτερη κάπου εκεί κοντά θα είναι.

απ'ότι διαβασα σε διαφορα φορουμ και τεστ η 6030 εχει γυρω στα 50 η toshiba δεν ξερω,θα με τσακισουν στα fps,εχουμε και το lag απο το απαραδεκτο Internet.

ναι οντως εχει χαμηλο input lag, αλλα το 50 Hz για ταινιες δεν ειναι κακο? ψαχνω κατι σαν την UE40ES6300 που εχει 28ms lag και ειναι και 100hz αλλα δεν την βρισκω επισημης αντιπροσωπειας και φοβαμαι μην εχω θεμα με την εγγυηση.

τελικα πηρα την Samsung PS51E550D1 που την ειχα δει σε ενα φιλο και ειχα παθει πλακα με την εικονα,βεβαια θα προσεχω στο Gaming για να μην παθει τιποτα και θα στρωθει πρωτα.

Μη μου πεις ότι την πήρες μέχρι 700 που έψαχνες;

εβαλα κατι παραπανω,800 τη πηρα αλλα νομιζω σε led για τετοια ποιοτητα και 46¨ και οχι 51" ηθελα πανω απο 1200ε

Πολύ καλή τηλεόραση αλλά με 40% gaming κινδυνεύεις να μείνεις με καμία "στάμπα" από μπάρα/χάρτη/πυρομαχικά κτλ.

Διάβασε εδώ το ποστ 18 και 19...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming/page2

Τα χω κοιταξει αυτα,games Μετα απο 200 ωρες θα παιξω και το πολυ κανα 2ωρο συνεχομενο μετα το στρωσιμο.πχ νομιζω εαν παιξω ενα 2ωρο μετα δω μια ταινια η δυο επεισοδια απο σειρα και μετα παλι κανα 2ωρο games δεν θα εχω προβλημα.

Με αυτό τον τρόπο ναι, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά και οι μαύρες μπάρες στις ταινίες είναι κάπως "επικίνδυνες". :smile: Καλορίζικη. ;)

Όσο πιο πολλά διαλείμματα κάνεις τόσο καλύτερα. Επίσης σε μερικά παιχνίδια όπως το Modern warfare μπορείς να μετακινείς ανα 2-3 ημέρες το σημείο που προβάλλονται οι χάρτες κτλ. (πας στα options και επιλέγεις τα περιθώρια της οθόνης) κάτι που μειώνει τον κίνδυνο.

Καλές θεάσεις και ότι άλλο θέλεις εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96643-Samsung-PS-E550-Plasma-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

ευχαριστω ,το διαβασο ολο το thread.αυτο το dvd που αλλαζει χρωμα καθε μισο λεπτο κανει δουλεια η καλυτερα κατι σαν και αυτο www.youtube.com/watch?v=L4gE_Xez-fQ

επισης στiς ταινιες δεν υπαρχει προβλημα να τις βλεπω με υποτιτλους απο την αρχη ετσι?αν και μπορω να τους ανεβοκατεβαζω λιγο πχ καθε μιση ωρα.

Last edited by a moderator:
Βάζεις ένα κανάλι να παίζει με ζουμ για να μην φαίνεται το λογότυπο και ούτε DVD στρωσίματος ούτε "burn in clip" χρειάζεσαι ούτε τίποτα.