Αγορα τηλεορασης μεχρι 800 ευρω.

georgio2525

New member
16 December 2011
22
Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι μου η οποία θα συνδεθεί και με τον υπολογιστή για θέαση ταινιών και σειρών full hd καθώς και για παιχνίδια.
Η απόσταση είναι μέχρι τα 3 μέτρα (το πολύ) και θα ήθελα να σας πω ότι προτιμώ τις led και έλεγα να είναι γύρω στις 50". Το smart μου είναι αδιάφορο εφόσον θα έχω το pc πάνω αλλά το 3d αν υπάρχει δεν θα έλεγα όχι αλλά και πάλι δεν το βάζω σαν προτεραιότητα. Η δική μου σκέψη είναι στην http://www.skroutz.gr/s/3005497/Samsung-UE50F6100.html η οποία τα έχει όλα απ'οτι βλέπω. τι λέτε? ευχαριστώ.

Καλή επιλογή. Μπορείς να δεις και την Sony W656. Στα 50 Hz μεν από το panel αλλά αν δε βλέπεις αθλητικά δε θα σε ενοχλήσει κάτι. Έχει και αρκετά χαμηλότερο lag από πολλές άλλες τηλεοράσεις.

Καλησπέρα,

Ψάχνω ακριβώς το ίδιο. Δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα καθώς μου είναι σχεδόν άχρηστο, θέλω μια μεγάλη τηλεόραση για θέαση ταινιών το πρωί σε κανένα ρεπό κτλ (έχω προβολέα και πολλές φορές δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να κατεβάζω παντζούρια κτλ), επίσης για αθλητικά αλλά όχι πολύ συχνά και τέτοια. Τηλεόραση με την έννοια του ελεύθερου καναλιού δεν θα δω ποτέ, όπως και δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: σε όσα μαγαζιά πήγα αγκαλιά με ένα σκληρό δίσκο που είχε κλιπ και αρχεία διαφόρων ειδών, όλες οι τηλεοράσεις ήταν πολύ ενοχλητικές σε αρχεία μεσαίας και υψηλής ανάλυσης τα οποία περιείχαν βίντεο αθλητικών αγώνων. Δεδομένου ότι αδιαφορώ για smart κτλ όπως ο φίλος (υπάρχει laptop ή/και media player από κάτω, συνδεδεμένο με τον προβολέα και με την τηλεόραση), ΥΠΑΡΧΕΙ καμία τηλεόραση που να παίζει αξιοπρεπώς αθλητικά σε αυτήν την τιμή;

Ευχαριστώ.

Γεια σου Μιχάλη. Δεν βλέπω αθλητικά γενικά μια στο τόσο.. Την SONY που λες την είχα δει και μου άρεσε πολύ. αυτό με το lag δεν το ήξερα.. δηλαδή να πάρω καλύτερα την sony? δεν έχει βέβαια το 3d αλλά κατά πόσο καλύτερη είναι από την samsung στο θέμα lag?

Τουλάχιστον 10 ms διαφορά στο lag. Δεν είναι μεγάλη μεν, αλλά ενδεχομένως να την εκτιμήσεις. Όσο για το φίλο πιο πάνω, μπορεί οι τηλεοράσεις που είχε δει να μην είχαν ενεργοποιημένο το motion interpolation και να εμφάνιζαν θολούρα στη γρήγορη κίνηση σε αθλητικά.

Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ για την απάντηση και ελπίζω να μην κάνω κατάχρηση του χώρου στην ερώτηση του φίλου. Ελπίζω να έγινε έτσι αλλά και πάλι, τόσο άχρηστοι είναι οι άνθρωποι των εταιριών (μου τις έδειξαν αντιπρόσωποι τις τηλεοράσεις) που έβλεπαν το πρόβλημα και άκουγαν τη δυσαρέσκειά μου και ΔΕΝ άκουσα στιγμή για motion interpolation;

Δεδομένου ότι αδιαφορώ για smart κτλ όπως ο φίλος (υπάρχει laptop ή/και media player από κάτω, συνδεδεμένο με τον προβολέα και με την τηλεόραση), ΥΠΑΡΧΕΙ καμία τηλεόραση που να παίζει αξιοπρεπώς αθλητικά σε αυτήν την τιμή;

Ευχαριστώ.

Θα σου πρότεινα την F6500 , με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του motion plus παίζει πολύ καλά. Εδώ είναι οι τιμές σε 46"...

http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html

Ευχαριστώ. Θα την τσεκάρω και θα τους πω να μου αφήσουν το χειριστήριο μήπως και δω άσπρη μέρα. ;)

Το motion interpolation έχει ξεχωριστή ονομασία και υλοποίηση ανά εταιρεία. Καλύτερα να δοκιμάσεις ο ίδιος να παίξεις με τις ρυθμίσεις πάντως. Για plasma υποθέτω δεν ενδιαφέρεσαι λόγω του φωτισμού στο χώρο σου. Μέχρι τα 800 πάντως σε 50" και 100 Hz δεν έχεις πολλές επιλογές.

παιδια τελικα δεν ξερω ποια να παρω. απο την μια λεω να παρω την sony λογο χαμηλου lag και απο την αλλη για 50 ευρω διφορα με την f6100 θα εχω και το 3d. και λογο το οτι 800 δεν ειναι λιγα και μαλλον θα αργησω να παρω τηλεοραση ξανα λεω να κλεισω προς τη samsung. η f6100 εχει το ξεκουραστο 3d ? νομιζω λεγετε παθητικο. για πειται και εσεις καμια γνωμη. το θεμα ειναι αμα ειχε η sony το 3d δεν το συζηταγα καν. αλλα δεν ξερω ελεγα μηπως και θελω να δω καμια φορα 3d...

Μάλλον τη Sony. Δες τις και από κοντά όμως, ίσως σου αρέσει η Samsung περισσότερο.

διαβαζω οτι οι sony εχουν το x-reality processor που πραγματικα βγαζει τελεια εικονα. ισχυει?

βασικα βλεπω καποια βιντεακια στο youtube και δεν ξερω αν κατι εχουν πειραξει αλλα οι εικονες στην sony φαινονται πραγματικα καθαρες ενω στην samy ειναι υπερκορεσμενα τα χρωματα με αποτελεσμα να μην ειναι και καθαρη η εικονα. την sony την εχω δει. θα παω να δω και την sam.

Last edited by a moderator:
Μη βασίζεσαι τόσο στα videos. Από κοντά και αν είναι δυνατόν να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Αν έχεις και κανά usb stick με αρχεία χαμηλής ανάλυσης, για "προσομοίωση" του τηλεοπτικού, ακόμα καλύτερα. :cool:

μπα δεν ασχολουμε καθολου με τηλεοπτικο σημα. HD με νοιαζει και το gaming. θα τα δω ομως απο κοντα. ευχαριστω