ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΜΕΓΕΘΟΣ

Στις 32" δεν θα δεις καμια διαφορα λογω αναλυσης εκτος και καθεσαι στο μισο μετρο..-bye-

Στην κρεβατοκάμαρα την έχω και κάθομαι στο 1 εώς 1,5 μέτρο.

Κάτι ακόμα...θέλω να βάλω σε αγγελία την 26άρα που έχω αλλά βλέπω ότι θέλει 70 post!!! Μπορεί να την βάλει κάποιος άλλος για 'μένα ή να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

(Σαν προυπόθεση για να πάρω καινούργια είναι να πουλήσω αυτή που έχω(ειδικά τώρα που έχει ακόμα 1 έτος εγγύηση) και μέχρι τα 70 post θα έχω γεράσει... )

Η απόσταση που έχω απο τη tv είναι 2,4 - 2,7m το μέγιστο. Είναι καλη επιλογη οι 42" (κυρίως όσο αφορά το τηλεοπτικό σήμα) ή είναι πολλές;

Η απόσταση που έχω απο τη tv είναι 2,4 - 2,7m το μέγιστο. Είναι καλη επιλογη οι 42" (κυρίως όσο αφορά το τηλεοπτικό σήμα) ή είναι πολλές;

Oχι, οι 42" είναι λίγες για αυτή την απόσταση. Τουλάχιστον 46" - 47". Μην ανησυχείς, στο τηλεοπτικό δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρόβλημα θα έχεις σε θέαση HD υλικού αν πάρεις μικρότερη.

Τελικά πήρα την LG32LH3000 γιατι η samsung δεν υπήρχε πουθενά.Ποιά η γνώμη σας?Στο e-shop γράφουν οτι έχει λόγο αντίθεσης 50000:1 και στο electroworld 80000:1.Ποιός κάνει λάθος?

Τελικά πήρα την LG32LH3000 γιατι η samsung δεν υπήρχε πουθενά.Ποιά η γνώμη σας?Στο e-shop γράφουν οτι έχει λόγο αντίθεσης 50000:1 και στο electroworld 80000:1.Ποιός κάνει λάθος?

Η αντιθεση που δηλωνουν οι κατασκευαστες υπαρχει μονο στην φαντασια τους και γινεται για λογους μαρκετινγκ...

Στην πραγματικοτητα μονο κορυφαιες (και ακριβες) LCD ξεπερνανε το 1000:1 ANSI contrast...-bye-

Kαλη tv πηρες.
Eχω την 37" (αποσταση 2,3μ.)για το σαλονι και 32"(αποσταση 2μ.) για το υπνοδωματιο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Να ξερεις κατι...οτι οσο πιο μεγαλη αναλυση εχει αυτο που βλεπεις τοσο μικραινει η αποσταση θεασης.
πχ 1080 σε blue ray (οχι mkv), η ιδανικη αποσταση για 32" ειναι 1,2μ-2μ. Στην ιδια αποσταση δεν θα μπορεις να δεις επιγεια αναλογικα καναλια (480-576).

πχ 1080 σε blue ray (οχι mkv), η ιδανικη αποσταση για 32" ειναι 1,2μ-2μ. Στην ιδια αποσταση δεν θα μπορεις να δεις επιγεια αναλογικα καναλια (480-576).

Στα 2 μετρα μπορεις να δεις ανετα αναλογικα καναλια ακομη και σε 42" αρκει να ειναι καλη η ληψη και καλη η τηλεοραση..

Με την 52V5500 του γαμπρου μου, στα 2-2,5 μετρα, δεν βλεπεις με τιποτα αναλογικα καναλια. Τα "τετραγωνακια" και η αυρα (motion blur) ειναι αρκετα εντονα και ενοχλητικα. ΝΟVΑ με συνδεση σκαρτ ειναι αρκετα καλα αλλά οχι τελεια.

Επρεπε να παρει πλασμα , ακομη και στην PQ3000 των 800 ευρω μια χαρα φαινονται τα αναλογικα καναλια...

Οι LCD πανω απο 50" ετσι και αλλιως δεν "τραβανε" λογω προβληματων ομοιομορφιας και κινησης...

Με την 52V5500 του γαμπρου μου, στα 2-2,5 μετρα, δεν βλεπεις με τιποτα αναλογικα καναλια. Τα "τετραγωνακια" και η αυρα (motion blur) ειναι αρκετα εντονα και ενοχλητικα. ΝΟVΑ με συνδεση σκαρτ ειναι αρκετα καλα αλλά οχι τελεια.

Στην 50άρα kuro 5090Η από τα 2,80 μέτρα βλέπω αναλογικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.....

Πες οτι η 5090 ειναι ακριβη αρα λογικο...-bye-

Εγω λεω για την PQ3000 (απο τις πιο φθηνες 50") που μπορει να μην ειναι Kuro αλλα επειδη ειναι πλασμα ουτε motion blur εχει ουτε "τετραγωνα" δειχνει....-bye-

Στην 50άρα kuro 5090Η από τα 2,80 μέτρα βλέπω αναλογικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.....

αααα! με 50" στα 2,80 μετρα, συμφωνα με τα λεγομενα εδω μεσα, εισαι πολυ μακρια. Ή θα πας στα 2μ ή θα παρεις 60"!!!

*σαρκασμος!

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΜΕΓΕΘΟΣ

Με την ίδια τηλεόραση και στην ίδια απόσταση βλέπω και εγώ,αν και η 60άρα που μου έλεγε να πάρω ο Κ.Γιώργος από το pioneer center,δεν είχε και άδικο,ότι χώραγε άνετα-bye-