Αγορά τηλεόρασης mini LED LCD 75" ή και 65" Samsung QN85D

Mrvaggos9

New member
13 February 2022
90
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά με υγεία.

Ψάχνω τηλεόραση 75 ίντσες ή και 65".

Εχω τώρα την Samsung QE55QΝ95A αγορασμένη Φεβρουάριο του 2022 ,αλλά είναι μικρή για τον χώρο και μάλλον θα την δώσω.

Μέχρι τα 2χιλ. Υπάρχει άλλη επιλογη εκτός από QE QN85D?
Από αυτή που έχω είμαι ευχαριστημένος και η χρήση που κάνω είναι και για gaming (Xbox series x).

Ευχαριστώ πολύ και αναμένω αν έχετε κάποια πρόταση τώρα που έχουν κάποιες εκπτώσεις.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά με υγεία.

Ψάχνω τηλεόραση 75 ίντσες ή και 65".

Εχω τώρα την Samsung QE55QΝ95A αγορασμένη Φεβρουάριο του 2022 ,αλλά είναι μικρή για τον χώρο και μάλλον θα την δώσω.

Μέχρι τα 2χιλ. Υπάρχει άλλη επιλογη εκτός από QE QN85D?
Από αυτή που έχω είμαι ευχαριστημένος και η χρήση που κάνω είναι και για gaming (Xbox series x).

Ευχαριστώ πολύ και αναμένω αν έχετε κάποια πρόταση τώρα που έχουν κάποιες εκπτώσεις.
Ευχαριστώ

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης : 3.2-4 μέτρα (ο μεγάλος καναπές είναι στα 4 μέτρα)

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): απέναντι κυρίως

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): κανονικός. Δεν χτυπάει ήλιος να κάνει αντανάκλαση και να επηρεάζει.

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : για gaming Xbox series X , βλέπω και ταινίες Netflix 4k ανάλυση αλλά και youtube πάλι 4κ όπου υπάρχει

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός : Μέχρι τα 2000 €

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Samsung QE55QΝ95A

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : για gaming Xbox series X

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός : Μέχρι τα 2000 €

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Samsung QE55QΝ95A

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Απόσταση θέασης : 3.2-4 μέτρα (ο μεγάλος καναπές είναι στα 4 μέτρα)
Θέση : απέναντι κυρίως
Φωτισμός : κανονικός. Δεν χτυπάει ήλιος να κάνει αντανάκλαση και να επηρεάζει.
Θέαση : εκτός από gaming, βλέπω και ταινίες Netflix 4k ανάλυση αλλά και youtube πάλι 4κ όπου υπάρχει

Το απίστευτο είναι ότι ήμουν έτοιμος να αγοράσω την QN85D από public που είχε 20% επιστροφή στο wallet σου και την ώρα που την είχα στο καλάθι άλλαξε η μέρα και πρέπει να έληξε η προσφορά με το 20%. Και τώρα έχουν 20% σε οικιακές συσκευές μόνο. Αν είναι δυνατόν

Πήγα σήμερα σε κωτσοβολο και public να δω από κοντά. Μου άρεσε και η Bravia 7, εννοείται η c4 ήταν φοβερή. Βλέπω και ο Γερμανός έχει προσφορά την C3 65αρα. Δεν ξέρω ακόμα για το μέγεθος. Κάθομαι στα 3.5 μέτρα περίπου. Τι πιστεύετε;

Ρωτα αν ειναι εκθεσιακη
Και να ξερεις οτι θα πρεπει να πας στο καταστημα που την εχει να την παρεις

Ρωτα αν ειναι εκθεσιακη
Και να ξερεις οτι θα πρεπει να πας στο καταστημα που την εχει να την παρεις
Αν είναι εκθεσιακη δεν την παίρνω . Αλλά για τα μέτρα που είμαι θέλει 65 ή 75;

75".
Ήμουν στην ίδια φάση με εσένα, 3,5m απόσταση & ανάμεσα σε 65" & 75".
Πήρα τη μεγαλύτερη & δεν το μετάνιωσα.
Η επόμενη (όταν με το καλό έρθει) θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Άνετα.
Ένα θα σου πω:
Ακόμα και η γυναίκα μου τη συνήθισε μέσα σε 1 ωρα και πολύ μπορεί να λέω.
Και η μετάβαση ήταν από 50"!!

• Like
Reactions: Mrvaggos9
Αν είναι εκθεσιακη δεν την παίρνω . Αλλά για τα μέτρα που είμαι θέλει 65 ή 75;
Καλημέρα. Χωρίς συζήτηση, 75"

ΑΝ καταφέρεις και βρεις και OLED πας στις 77" όπου είνια η συνήθης διάσταση των panel OLED

Tcl 85 περίπου 2000 με 2300 ευρώ.Αν χωράει πάρτη και άσε τις άλλες να τρώνε τις...ιντσες τους.ΒIG SCREEN μόνο από 85 και πάνω! Όπως είπε και κάποιος παραπάνω από 50 άρα σε 77 και την δέχτηκε το μάτι του αμέσως.Μην κάνεις λάθος κάτω από 85.Ψαξου και σκέψου.

Δυστυχώς δεν χωράει. Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα να ψάχνω πριν λίγες μέρες και δεν ξέρω αν οι υπάρχουσες τιμές είναι καλές ή αν με επιστροφή θα είναι ακόμα πιο κάτω. Με επιστροφή θα υπάρχουν εκπτώσεις; Επίσης η Bravia από Sony center βγαίνει στα 2090 με 5ετη εγγύηση

Καταληξαμε στο ενα απο τα δυο ζητουμενα :
Το μεγεθος θα ειναι σιγουρα 75 '
Τωρα το ποιο δυσκολο κομματι ποια 75'
1η επιλογη samsung QN85D 1499 € +3ετη εγγυηση απο κοτσωβολο ,γερμανο η πλαισιο .
Αν περιμενεις ο Γερμανος θα βγαλει 10% επιστροφη μεσα στις εκπτωσεις αρα στην ουσια θα παρεις την τν με την επεκταση της εγγυησης κοντα στα 1500 €

Καταληξαμε στο ενα απο τα δυο ζητουμενα :
Το μεγεθος θα ειναι σιγουρα 75 '
Τωρα το ποιο δυσκολο κομματι ποια 75'
1η επιλογη samsung QN85D 1499 € +3ετη εγγυηση απο κοτσωβολο ,γερμανο η πλαισιο .
Αν περιμενεις ο Γερμανος θα βγαλει 10% επιστροφη μεσα στις εκπτωσεις αρα στην ουσια θα παρεις την τν με την επεκταση της εγγυησης κοντα στα 1500 €

Με την προσφορά του Πλαισίου η QE75QN95D βγαίνει 1750€ με 5η εγγύηση και η 75 Bravia 7 1990€.. Νομίζω είμαι ανάμεσα σαυτες τις 2

Με την προσφορά του πλαισίου η QN95D βγαίνει 1750 με 5η εγγύηση και η Bravia 7 1990.. Νομίζω είμαι ανάμεσα σαυτες τις 2
Αν περιμενεις ο γερμανος θα βγαλει επιστροφη μες στις εκπτωσεις 10%

• Like
Αν περιμενεις ο γερμανος θα βγαλει επιστροφη μες στις εκπτωσεις 10%
Το ίδιο βγαίνει.. Και στο πλαίσιο έχει 5ετη εγγύηση

[rtings.com]...Sony K-XR70 "Bravia 7" vs Samsung QN95D side-by-side comparison...https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-bravia-7-qled-vs-samsung-qn95d/53322/57722

Δύσκολη επιλογή.
Στο ένα κερδιζεις στο άλλο χάνεις κάτι.
Η Samsung δεν έχει και dolby vision.
Παίζω και παιχνίδια.
Έχω ήδη την QE55Q95A του 2021 σε 55αρα.

Δυστυχώς δεν χωράει. Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα να ψάχνω πριν λίγες μέρες και δεν ξέρω αν οι υπάρχουσες τιμές είναι καλές ή αν με επιστροφή θα είναι ακόμα πιο κάτω. Με επιστροφή θα υπάρχουν εκπτώσεις; Επίσης η Bravia από Sony center βγαίνει στα 2090 με 5ετη εγγύηση
E
Με την προσφορά του Πλαισίου η QE75QN95D βγαίνει 1750€ με 5η εγγύηση και η 75 Bravia 7 1990€.. Νομίζω είμαι ανάμεσα σαυτες τις 2
Ελα παρτην τωρα απο plaisio 75qn85d 1337€ τελικη με 5ετη .(εκπτωση του ΦΠΑ αν την παρεις μαζι με επεκταση εγγυησης)
ΤΩΡΑ .

• Like
75qn85d 1337 € στο πλαισιο με την προσφορα (tv +επακταση εγγυησης (+3 χρονια.