Γεια σας φιλοι!Το ονομα μου ειναι Θανος!Ειμαι καινουργιος στο forum,το διαβαζω λιγο καιρο και το βρισκω πολυ ενδιαφερον,με πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις!Μπραβο σας!:ernaehrung004:
Δεν ειμαι πολυ σχετικος με τον οπτικο-ακουστικο τομεα,ξερω καποια βασικα.
Αν και μου αρεσει να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση και ασχολουμαι και με video games δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τις λεπτομεριες.
Αφορμη για την ερωτηση μου ειναι οτι μολις απεκτησα το playstation 3 και θελω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του.
Και με ενδιαφερουν και οι ταινιες.
Διαβασα κι αλλες συζητησεις που εχετε κανει σχετικες αλλα η αληθεια ειναι οτι μπερδευτικα πολυ!:bigcry:
Εχω στο μυαλο μου κατι κοντα στις 42 ιντσες full hd.
Η γνωμη σας ποια ειναι?τι πρεπει να προσεξω βαση αυτα που ζηταω?
Υπολογιζω να ξοδεψω κοντα στα 1500 ευρω,οριακα.
Επειδη εχω ακουσει χιλια διαφορετικα πραγματα lcd,plasma,led κτλ.
θα ηθελα και την γνωμη σας καθοτι βλεπω οτι πολλα παιδια εδω εχουν πολλες γνωσεις!:idea:
Σας κουρασα με ολα αυτα που εγραψα το ξερω αλλα κοντευω να σκασω!χαχα:ADFADF1:
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Δεν ειμαι πολυ σχετικος με τον οπτικο-ακουστικο τομεα,ξερω καποια βασικα.
Αν και μου αρεσει να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση και ασχολουμαι και με video games δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τις λεπτομεριες.
Αφορμη για την ερωτηση μου ειναι οτι μολις απεκτησα το playstation 3 και θελω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του.
Και με ενδιαφερουν και οι ταινιες.
Διαβασα κι αλλες συζητησεις που εχετε κανει σχετικες αλλα η αληθεια ειναι οτι μπερδευτικα πολυ!:bigcry:
Εχω στο μυαλο μου κατι κοντα στις 42 ιντσες full hd.
Η γνωμη σας ποια ειναι?τι πρεπει να προσεξω βαση αυτα που ζηταω?
Υπολογιζω να ξοδεψω κοντα στα 1500 ευρω,οριακα.
Επειδη εχω ακουσει χιλια διαφορετικα πραγματα lcd,plasma,led κτλ.
θα ηθελα και την γνωμη σας καθοτι βλεπω οτι πολλα παιδια εδω εχουν πολλες γνωσεις!:idea:
Σας κουρασα με ολα αυτα που εγραψα το ξερω αλλα κοντευω να σκασω!χαχα:ADFADF1:
Ευχαριστω προκαταβολικα!