Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

demian86

New member
14 January 2009
89
Καλησπερα,
Ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεοραση για το σαλονι του σπιτιου μου και διαθετω το πολυ 600-650 ευρω. Ενδιαφερομαι για 40-47 ιντσες και θελω να εχει τουλαχιστον 100hz και full hd αναλυση. Η τηλεοραση προοριζεται μονο για ταινιες (δεν θα συνδεθει υπολογιστης ουτε καποια κονσολα). Πειτε μου αν μπορειτε προτασεις σε αυτη την τιμη.

Last edited:
Λιγότερες ίντσες,αλλά καλύτερη τηλεόραση .πρόταση αυτήν με μια μικρή υπέρβαση ------------http://www.skroutz.gr/s/272235/Panasonic-TX-L42S20E-42%22.html

Η αλλη λυση ειναι να περιμενεις λιγο για να βγουν προσφορες λογω εορτων...

Λιγότερες ίντσες,αλλά καλύτερη τηλεόραση .πρόταση αυτήν με μια μικρή υπέρβαση ------------http://www.skroutz.gr/s/272235/Panasonic-TX-L42S20E-42%22.html

Aυτη ειναι LCD , αυτη ειναι η πλασμα...

http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42".html

Eγω ειμαι υπερ της 50PJ550 απο τις δυο. Δεν ειναι FullHD αλλα αυτο δεν παιζει ρολο εκτος και αν καποιος βλεπει 1080p και καθεται σε αποσταση κοντινοτερη απο 2.5 μετρα.

ευχαριστώ για τη βοήθεια! να συμπληρώσω ότι η tv δεν προορίζεται για μένα αλλα για τους γονείς μου οποτε πιο πολύ θα κάνουν zapping (άντε και καμια ταινία).η απόσταση είναι γύρω στα 3 μετρα. Διάβασα πολύ καλές κριτικές στο forum γενικά για τις πλάσμα τις panasonic (μέχρι και στις 50 ίντσες). Όντως είναι περιττό γενικά το full hd?Αν είναι έτσι ακούω προτάσεις γενικά (πλάσμα και lcd).

LG 42LE8500 LED TV 42''
Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''
Samsung UE40C6510 LED TV 40''
Sony KDL-40EX710 LCD TV 40''

Προτείνετε κάποια από αυτές? Πρόκειται να προβώ σε αγορά και θα με ενδιέφερε η άποψή σας. (ίσως βλέπετε το μνμ για 2η φορά ζητώ συγμώμη)

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

LG 42LE8500 LED TV 42''
Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''
Samsung UE40C6510 LED TV 40''
Sony KDL-40EX710 LCD TV 40''

Προτείνετε κάποια από αυτές? Πρόκειται να προβώ σε αγορά και θα με ενδιέφερε η άποψή σας. (ίσως βλέπετε το μνμ για 2η φορά ζητώ συγμώμη)

Από τις συγκεκριμένες 4, την Samsung. Αν και θα μπορούσες να προτιμίσεις την LE40C650 που είναι αντίστοιχη της LED, μια που είναι αρκετά φθηνότερη. Ούτως ή άλλως μικρή διαφορά στην κατανάλωση θα διαπιστώσεις παίρνοντας την UE.

Από τις συγκεκριμένες 4, την Samsung. Αν και θα μπορούσες να προτιμίσεις την LE40C650 που είναι αντίστοιχη της LED, μια που είναι αρκετά φθηνότερη. Ούτως ή άλλως μικρή διαφορά στην κατανάλωση θα διαπιστώσεις παίρνοντας την UE.

Φίλε τώρα πρόσεξα πως είχες ανοίξει νωρίτερα άλλο νήμα. Αν ισχύουν αυτά που γράφεις εκεί και ειδικά το budget, συμφωνώ με τα παιδιά πως πρέπει να πας σε κάτι μεγαλύτερο. Είναι κρίμα να δώσεις αυτό το ποσό για 40άρα. Πάρε 46άρα και σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται νορμάλ. Samsung πάντα.

Κατανοώ την προτροπή σας για 46αρα αλλά δεν χωράει εκεί που θα μπεί.. Μέγιστη εξωτερική διάσταση 101εκ. πλάτος και 67εκ. ύψος...

Κατανοώ την προτροπή σας για 46αρα αλλά δεν χωράει εκεί που θα μπεί.. Μέγιστη εξωτερική διάσταση 101εκ. πλάτος και 67εκ. ύψος...

Διάλεξε...ή να μετακινήσεις τον καναπέ,ή θα εξέχει η τηλεόραση,πάντως,στις 40 ίντσες,βλέποντας bd με μπάρες γίνεται αμέσως 37άρα...Αλλά η απόσταση παραείναι μεγάλη για 40''.

Τότε μεζούρα και στα καταστήματα! Για 40άρα σε βλέπω λοιπόν μια που σε 42 θα βρείς μόνο LG και δε λέει, προσωπική άποψη πάντα.

Στις LCD ουσιαστικα τρεις επιλογες υπαρχουν. Samsung , Sony και LG με την σειρα που τις αναφερω.

:worshippy: Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα....η σειρά τα λέει όλα.

Εγω απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ για 3 μετρα περιπου που ειναι η αποσταση θεασης στο σαλονι μου χρειαζομαι τουλαχιστον μια 42αρα.Ισως και παραπανω.Αφου λοιπον δινω μεχρι 650 ευρω το πολυ ισως να με συμφερει καποια πλασμα?ξαναλεω η τηλεοραση προοριζεται περισσοτερο για ζαπινγκ και καμμια ταινια που και που.(σπανια μπορει να συνδεσω το ps3 μου πανω).Αρα πειτε μου τι προτασεις εχετε..Ευχαριστω

Aυτη ειναι LCD , αυτη ειναι η πλασμα...

http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42".html

Eγω ειμαι υπερ της 50PJ550 απο τις δυο. Δεν ειναι FullHD αλλα αυτο δεν παιζει ρολο εκτος και αν καποιος βλεπει 1080p και καθεται σε αποσταση κοντινοτερη απο 2.5 μετρα.

Τα εχουμε πει για εσενα. Τα αλλα ειναι για το αλλο παιδι που εχει χωρο μονο για 40".

μηπως ομως ειναι καλυτερη καποια πλασμα panasonic σε αυτα τα χρηματα παρα η 50PJ550?

νομιζω εχω δει που προτεινουν σε καποια ποστ καποια γυρω στα 650 ευρω..μπορω αν ειναι μεγαλη η διαφορα με την πλασμα την lg να παω μεχρι 700 ευρω..αξιζει?