Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Απλά η τηλεόραση ''μπαίνει'' σε ένα έπιπλο νεοκλασικού τύπου (σαν ντουλάπα) και κλείνει. Για αυτό αναφέρω τις διαστάσεις που είναι συγκεκριμένες...101πλΧ66υψ...Λέτε τελικά να πάω για 37ΑΡΑ??

Όχι,με τίποτα!!!!Τουλάχιστον 40....ούτε σκέψη για λιγότερο.....για να στο λέμε όλοι,υπάρχει κάποιος λόγις.

Υπαρχει Panasonic 50" σε αυτα τα χρηματα?

δηλαδη δεν αξιζει η Panasonic TX-P42U20E επειδη ειναι 42''?ειναι βεβαια full hd και εχει και γενικα καλυτερη εικονα απο την LG pj550 απ'οτι διαβαζω στο φορουμ.

Ok.Πάω σήμερα να ρίξω μια ματιά σε 40άρες. Samsung λέτε να ψειρίσω πιο πολύ? η και καμιά sony η philips?

δηλαδη δεν αξιζει η Panasonic TX-P42U20E επειδη ειναι 42''?ειναι βεβαια full hd και εχει και γενικα καλυτερη εικονα απο την LG pj550 απ'οτι διαβαζω στο φορουμ.

Την καλυτερη 42αρα στον κοσμο να παρεις δεν συγκρινεται με μια 50αρα. Η διαφορα στο μεγεθος ειναι μεγαλη και ως γνωστον στον κοσμο του AV size does matter.

Καταλήγω σε μία εκ των δύο: ue40c6620 η την ue40c6500.
Προτιμήσεις-σχόλια?
Ευχαριστώ

40C650(την απλή lcd ενοώ)....από ότι βλέπω συνεχίζεις με τις led lcd....βέβαια μπορούμε να το δούμε και από την σκοπιά του ότι δικά σου είναι τα χρήματα,σπατάλησε τα για 2 πόντους πιο λεπτή τηλεόραση...

Σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ με τον addicted! Σπατάλη είναι τίποτα άλλο, άντε και λίγο πιο καλαίσθητες οι LCD LED. Φθηνότερη η C650 για να μή πούμε πως έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ με τον addicted! Σπατάλη είναι τίποτα άλλο, άντε και λίγο πιο καλαίσθητες οι LCD LED. Φθηνότερη η C650 για να μή πούμε πως έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Addicted είναι το rank,όχι το username -bye-

Στα λεφτα αυτα παιρνει και την C750 που ειναι 3d (για κανα παιχνιδακι στο PS3 γιατι για ταινιες 3D ειναι πολυ μικρο το μεγεθος) και 200 Hz.

Aπό θέμα χρημάτων σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της lcd , λέτε ότι είναι καλύτερα, σωστά κατάλαβα?

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Aπό θέμα χρημάτων σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της lcd , λέτε ότι είναι καλύτερα, σωστά κατάλαβα?

Για να στο κάνω λιανά....σε μια κλίμακα 1-10 έχεις απαιτήσεις της τάξης του 5,η 6500 στις καλύπτει με 7...η 650 με 8 και η 750 με 10.LED LCD= απάτη.Καλύτερο μαύρο βλέπεις λόγω αντίθεσης(τεράστια φωτεινότητα!)

Αν υπηρχε LED LCD με 3d και 200 Ηz και την ιδια τιμη με την C750 τοτε θα σου ελεγα οτι αυτη θα ηταν καλυτερη αγορα. Επειδη ομως δεν υπαρχει γι´αυτο προτεινω την C750.

Το "LED" δεν ειναι κατι που αξιζει τα εξτρα λεφτα δηλαδη αφου ουσιαστικα δεν κοστιζει στις εταιρειες παραπανω. Κανονικα θα επρεπε η τιμη να ειναι παρομοια.

Αν υπηρχε LED LCD με 3d και 200 Ηz και την ιδια τιμη με την C750 τοτε θα σου ελεγα οτι αυτη θα ηταν καλυτερη αγορα. Επειδη ομως δεν υπαρχει γι´αυτο προτεινω την C750.

Το "LED" δεν ειναι κατι που αξιζει τα εξτρα λεφτα δηλαδη αφου ουσιαστικα δεν κοστιζει στις εταιρειες παραπανω. Κανονικα θα επρεπε η τιμη να ειναι παρομοια.

Όντως...και εγώ,ξέχασα να αναφέρω τον τομέα value for money...οι plasma τα πάνε εξαιρετικά σε αυτόν τον τομέα...μετά lcd και τέλος led lcd.

Οπότε συνforoumites, μπορώ να έχω μια τελική πρότασή σας στις 40'' ώστε να αρχίζω να κατασταλάζω στις επιλογές μου? Με πείσατε για επιλογή σε lcd οπότε ακούω (η μάλλον βλέπω), προτάσεις. Συγχωρέστε την ''άγνοιά'' μου σε κάποια πράγματα που πιθανά ρωτάω επαναλαμβανόμενος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

Και κάτι άλλο...Αν αντιλήφθηκα σωστά(?) με την επιλογή 40άρας θα έχω μόνιμα στην θέαση τις μαύρες μπάρες που αναφέρετε σε κάποια post και θα φαίνεται σαν 37άρα?

σχεδον ολες οι ταινιες δεν ειναι σε 16:9 ειναι ποιο μακροστενες
και ετσι εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω επισης σε 4:3 υλικο θα εχεις μαυρες μπαρες δεξια αριστερα και θα ειναι ποιο μικρη η ωφελιμη οθονη.
Αυτο δεν εχει να κανει με καποια συγκεκριμενη τηλεοραση σε ολες τις τηλεορασεις συμβαινει αυτο.
Για 40'' κοιτα την LE40C750 αλλα καλυτερα ειναι να πας σε περισσοτερες ιντσες.

Δεν υπάρχει χώρος για διάσταση tv μεγαλύτερη από 101πλ.Χ65υψ. Αρα μαξιμουμ 40 νομίζω.. η 750 3d είναι? Δεν θα ήθελα 3d..