Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

3d ειναι.
Αλλα ταυτοχρονα ειναι και πολυ καλη 2D.
Κανεις λαθος που δεν θελεις 3D ειναι ωραιο.
Κοιτα ομως απο το μαγαζι που θα την παρεις να εχει μεσα η συσκευασια
δωρο τα γυαλια να μην τα πληρωνεις εξτρα.

Aυτη ειναι LCD , αυτη ειναι η πλασμα...

http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42".html

Eγω ειμαι υπερ της 50PJ550 απο τις δυο. Δεν ειναι FullHD αλλα αυτο δεν παιζει ρολο εκτος και αν καποιος βλεπει 1080p και καθεται σε αποσταση κοντινοτερη απο 2.5 μετρα.

Σιγουρα αξιζει η pj550?Εχω διαβασει για διαφορα κατασκευαστικα προβληματα εδω στο φορουμ (βαθουλωματα, φιλτρα που ξεκολλανε, φτηνα πλαστικα, κτλ κτλ).Μηπως να παρω κατι αλλο?

Αν τα 650 ευρώ είναι το όριο γιατί δεν κοιτάς μια Samsung C530 και Sony BX 400; Από πλάσμα προτίμησε την Panasonic.

Σιγουρα αξιζει η pj550?Εχω διαβασει για διαφορα κατασκευαστικα προβληματα εδω στο φορουμ (βαθουλωματα, φιλτρα που ξεκολλανε, φτηνα πλαστικα, κτλ κτλ).Μηπως να παρω κατι αλλο?

Φθηνά πλαστικά εχει το 90% των τηλεοράσεων. Το φίλτρο που ξεκολλήσε κατά λάθος ένα άλλο μέλος ήταν στην PK950.

Το θέμα είναι τα λεφτά που δίνεις να πιάσουν τόπο στην εικόνα που θα πάρεις. Πχ. η BX και η C530 που προτείνει ο άλλος φίλος για εμένα είναι πολύ χειρότερες από την PJ.

Καλό είναι βέβαια να διαβάσεις και το αντίστοιχο νήμα που αφορά την συγκεκριμένη πριν αποφασίσεις.

Κανένας δεν ξέρει μια τηλεόραση καλύτερα απο αυτούς που την έχουν σπίτι τους και την βλέπουν κάθε ήμερα.

Φθηνά πλαστικά εχει το 90% των τηλεοράσεων. Το φίλτρο που ξεκολλήσε κατά λάθος ένα άλλο μέλος ήταν στην PK950.

Το θέμα είναι τα λεφτά που δίνεις να πιάσουν τόπο στην εικόνα που θα πάρεις. Πχ. η BX και η C530 που προτείνει ο άλλος φίλος για εμένα είναι πολύ χειρότερες από την PJ.

Καλό είναι βέβαια να διαβάσεις και το αντίστοιχο νήμα που αφορά την συγκεκριμένη πριν αποφασίσεις.

Κανένας δεν ξέρει μια τηλεόραση καλύτερα απο αυτούς που την έχουν σπίτι τους και την βλέπουν κάθε ήμερα.

Η LG το έχει παρακάνει όμως...αντιανακλαστικό φίλτρο να ξεκολλάει!!!;;;Και τα πλαστικά να τρίζουν με το που τα ακουμπήσεις.Είπαμε,value for money,αλλά εώς ένα σημείο και αυτό!

Όλες οι εταιρείες το έχουν ρίξει στον περιορισμό του κόστους.

Και η samsung βάζει αντιανακλαστικά φίλτρα,αλλά δεν είδα να το βγάλει κανένας...η 950 είναι από τις ''καλές'' σειρές της LG...σύγκρινε την με την 7000 plasma της samsung...αλλά και η panasonic 50G20 πχ έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Παιδιά ποια η διαφορά στην c600 από την c650 samsung 40'' ? To internet που έχει η 650? Παντως την είδα και μου άρεσε η εικόνα της σχετικά με άλλες..Τώρα πως τις είχαν ρυθμισμένες στο κατάστημα ο θεός και η ψυχή τους.

Μάλλον τα μπέρδεψα πάλι.. Εν πάσει περιπτώσει νομίζω ότι ήταν αρκετά καλή η 650..Μάλλον καταλήγω σε αυτή..αύριο μεθαύριο..Εκτός αν με....''ξεβολέψετε'' πάλι...!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Μάλλον τα μπέρδεψα πάλι.. Εν πάσει περιπτώσει νομίζω ότι ήταν αρκετά καλή η 650..Μάλλον καταλήγω σε αυτή..αύριο μεθαύριο..Εκτός αν με....''ξεβολέψετε'' πάλι...!:flipout::flipout:

650...σειρά 6 lcd απλή....μην βάλεις κανένα ακόμα μηδενικό!

Τελικά κατέληξα στην samsung c650 40''. Ελπίζω να έκανα (σε σχέση με τις απαιτήσεις μου αλλά και τις προτροπές σας) καλή επιλογή στα 1000 ευρώ περίπου. Σας ευχαριστώ θερμά.

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Τελικά κατέληξα στην samsung c650 40''. Ελπίζω να έκανα (σε σχέση με τις απαιτήσεις μου αλλά και τις προτροπές σας) καλή επιλογή στα 1000 ευρώ περίπου. Σας ευχαριστώ θερμά.

Πολύ καλή η επιλογή σου και μεγειά! Δε θέλω να σου ρίξω τον ενθουσιασμό αλλά μήπως τη πήρες λίγο τσιμπημένη?

Με δόσεις ήταν η πιο οικονομικη προσφορά από όσες κοίταξα...Μετρητοίς σίγουρα υπήρχαν οικονομικότερες επιλογές...