Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Ναι το ξέρω, απλά είπα να σε προσφωνήσω με το rank! Σόρρυ Ανδρέα.

Α,νόμιζα ότι το μπέρδεψες,για αυτό στο είπα :grinning-smiley-043

Αυτό έλειπε να μου πείς και Συγνώμη...

1000 ευρω για την 40c650 ?
κωτσο σε πιασανε και μαλιστα για τα καλα...
ΔΕΝ ειναι καθολου καλη επιλογη σε αυτα τα λευτα οταν καποιοι εχουνε παρει την ιδια 630 ευρω περιπου

1000 ευρω για την 40c650 ?
κωτσο σε πιασανε και μαλιστα για τα καλα...
ΔΕΝ ειναι καθολου καλη επιλογη σε αυτα τα λευτα οταν καποιοι εχουνε παρει την ιδια 630 ευρω περιπου

Με δόσεις 1000 ευρώ...

και με δοσεις κωτσο τον πιασανε..
Τα μαγαζια δεν φωναζουνε και λενε ατοκες δοσεις κτλπ ?
Αλλα και εντοκες να ειναι ειναι πολλα τα λευτα για την 40c650

Το τι είναι ακριβό κ τι φτηνό είναι λίγο σχετικό. Πόσο κοντά μας είναι το μαγαζί που πρέπει να πάμε για να γλυτώσουμε ένα Α ποσό? Είναι αξιόπιστο το εν λόγω μαγαζί? ή θα γλυτώσουμε τώρα ένα ποσό Α κ μεθαύριο θα το δώσουμε επί2? Εγώ πχ στο skroutz δεν κοιτάω απλά την πιο φτηνή, αλλά την πιο φτηνή σε μια γκάμα μαγαζιών δικής μου επιλογής. Κ αν το μαγαζί είναι μόνο e-shop υπάρχει πιστωτική? υπάρχει θέληση να την χρησιμοποιήσω στο νετ?

Φίλε μου καλορίζικη η τηλεόραση!!!

Παιδιά το skroutz δεν έχει τιμές για δόσεις αλλά μετρητοίς. Προφανώς το παιδί δεν είχε άλλη δυνατότητα πληρωμής όπως φαίνεται απ'τα παραπάνω που λέει οπότε ας χαλαρώσουμε λίγο και μεγειά του! Τουλάχιστον πήρε καλό εργαλείο!

:7SFGSFG::7SFGSFG:Βρε παιδιά, μπήκα στο Κολομβούνη που μου αναφέρει ο τελευταίος φίλος (mpetou) και την έχει 994 ευρώ. Μήπως δεν αποσαφήνισα ότι εννοούσα την UE40C6500? η πάλι λάθος έκανα στην περιγραφή? (σόρυ αν το έκανα)..

Και μπορώ να την ακυρώσω ακόμη αν κάνω λάθος και σας ευχαριστώ 'ολους για τις συμβουλές σας

Καλά κατάλαβα ότι τα μπέρδεψα πάλι..και μπέρδεψα και σας... Σόρυ παιδιά. Τώρα είναι καλύτερα??

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Καλά κατάλαβα ότι τα μπέρδεψα πάλι..και μπέρδεψα και σας... Σόρυ παιδιά. Τώρα είναι καλύτερα??

Η 650 ήταν καλύτερη..και ποιο οικονομική..αλλά αφού έκανες την αγορά...

Βρε την ακυρώνω την ue40c6500 αν είναι καλύτερη η c650 όπως λέτε.. Πέραν από το κόστος, που υπερτερεί? Με απλά λόγια να μου γίνουν κατανοητά,(όχι από θέμα iq αλλά από θέμα τεχνογνωσίας)...! Ευχαριστώ!

Βρε την ακυρώνω την ue40c6500 αν είναι καλύτερη η c650 όπως λέτε.. Πέραν από το κόστος, που υπερτερεί? Με απλά λόγια να μου γίνουν κατανοητά,(όχι από θέμα iq αλλά από θέμα τεχνογνωσίας)...! Ευχαριστώ!

Ομοιομορφία πάνελ(δεν έχουν μεγάλη διαφορά),clouding στις led lcd χωρίς local dimming.ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ

what is the ''clouding'' and the ''local dimming'' ? Απλά για σας, αλλά για μένα...

Δεν είναι samsung...αυτή βρήκα τώρα
Clouding1.jpg
cloud7.jpg
Αυτό είναι το clouding.

Local dimming είναι ο τοπικός περιορισμός της φωτεινότητας ώστε να αποτρέπεται αυτό το φαινόμενο...έχει μόνο η 8000.