Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Νομίζω ότι διορθώθηκε παιδιά με την ρύθμιση του motion plus. Tην παρατηρώ και δεν το κάνει όπως το έκανε...Κατά τ άλλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα της αλλά κ τον ήχο της θα έλεγα...Η βοηθειά σας ήταν σημαντική (ιδιαίτερα του φίλου yperion) για την επιλογή μου..(άσχετα αν επέλεξα led αντί lcd).

H Β551 δεν εχει motion plus. Ειναι 50 Hz.

Φίλε Yperion εννοούσα πως μπορεί να μην οφείλεται στο motion plus το φαινόμενο που παρατήρησε ο φίλος. Πιστεύω να ξέρω τί τηλεόραση είχα, έστω και εγώ ο άσχετος.

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης -Οκτωβριος 2010

Νομίζω ότι διορθώθηκε παιδιά με την ρύθμιση του motion plus. Tην παρατηρώ και δεν το κάνει όπως το έκανε...Κατά τ άλλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα της αλλά κ τον ήχο της θα έλεγα...Η βοηθειά σας ήταν σημαντική (ιδιαίτερα του φίλου yperion) για την επιλογή μου..(άσχετα αν επέλεξα led αντί lcd).

Ωραία φίλε, μόνο διόρθωσε το τελευταίο που έγραψες led αντί lcd γιατί προβλέπω άγριο κράξιμο, ειδικά από Yperion!

:flipout: εμμμ ... με τέτοια βοήθεια τι περίμενες ... :firstprize:

Φίλε Yperion εννοούσα πως μπορεί να μην οφείλεται στο motion plus το φαινόμενο που παρατήρησε ο φίλος. Πιστεύω να ξέρω τί τηλεόραση είχα, έστω και εγώ ο άσχετος.

Καταρχην δεν εισαι ασχετος (ουτε και εγω σχετικος).:grandpa:

Κατα δευτερον απλως εγραψα το προφανες (για τα 50 Hz).

Ωραία φίλε, μόνο διόρθωσε το τελευταίο που έγραψες led αντί lcd γιατί προβλέπω άγριο κράξιμο, ειδικά από Yperion!

Ημουν ετοιμος να μπω απο το PC μου να βγω απο την οθονη του δικου του και να... :violent-smiley-030:

:flipout:

Καταρχην δεν εισαι ασχετος (ουτε και εγω σχετικος).:grandpa:

Κατα δευτερον απλως εγραψα το προφανες (για τα 50 Hz).

Όχι εσύ είσαι σχετικός αλλά και λίγο ψείρας αν μου επιτρέπεις!

Ημουν ετοιμος να μπω απο το PC μου να βγω απο την οθονη του δικου του και να... :violent-smiley-030:

:flipout:

Όχι εσύ είσαι σχετικός αλλά και λίγο ψείρας αν μου επιτρέπεις! Τέλος πάντων όλοι μαθαίνουμε συνεχώς απ'το forum.

"Οποιος νομιζει οτι τα ξερει ολα ειναι επειδη δεν εχει συνειδητοποιησει το απειρο και την χαοτικοτητα του συμπαντος."- Υπερίων

:p

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμη που ίσως ξέρετε καλύτερα από μένα...Υπάρχουν καλώδια που βελτιστοποιούν την απόδοση εικόνας/ήχου η αρκούμαι σε ότι είχε μέσα η samsung μου συνδεοντάς την με την nova και το dvd μου? (από το dvd μου φεύγουν rca ενώ από την nova scart). Sory αν είναι χαζή η ερώτησή μου..:slapface: