Αγορά τηλεόρασης ως 50" και εώς 550 €

pyxlax78

New member
3 January 2022
20
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!Επειδή κάηκε η τηλεόραση μου 15 χρόνων philips 32 TFT θα θελα να κάνω μια αγορά γύρω στις 50 ίντσες γιατί δεν έχω και έπιπλο να σταθεί πιο μεγάλη...πιο πολύ για DIGEA NETFLIX COSMOTE αυτά...ευχαριστω.

Με 550 ευρώ ίσως βρεις και 65". Απόσταση θέασης (και ύψος συν πλάτος επίπλου);

Είναι σε ένα τραπέζακι γυάλινο με ρόδες το οποίο βρίσκετε και μπαίνει σε μια γωνιά.Διπλα του αριστερά υπάρχει ένα τεράστιο σύνθετο και δεξιά τοίχος.. Το κενό από το έπιπλο έως τον τοίχο γύρω στο 1.10μ... ιδανικό για μένα είναι να έχει βάση στο κέντρο και όχι ποδαράκια.. έχει αρκετή απόσταση πάνω από 3 μετρα από τον καναπέ..

65" τηλεόραση μαζί με επιτοίχια βάση με βραχίονες, μάλλον είναι η καλύτερη λύση για το budget σου.

Επειδή δεν χωράει ούτε στον τοίχο να την βάλω, είναι ανάμεσα από ολόκληρο σύνθετο και τοίχο...απλά κάποια μοντέλα για να πάρω μια ιδέα ,αν είναι καλά αξιόπιστα καλή εικόνα κτλ...πχ αυτά είναι καλά;

Samsung UE50AU9072
LG 50UP78003/50UP78006
Panasonic TX-50HX800E
LG 50NANO816PA
Samsung UE50TU8502
LG 50UP81003LR
Sony KDL-50WF665

20220103_185203.jpg

Όπως φαίνεται στην εικόνα, μόνο πολύ μικρές τηλεοράσεις χωράνε. Στον τοίχο, χρησιμοποιώντας βάση με βραχίονες, μπορεί να τοποθετηθεί με γωνία η τηλεόραση, αν και θα είναι κάπως χρονοβόρα η διαδικασία, για να γίνει σωστά. Επίσης, εξαρτάται και από τις θέσεις θέασης. Αν αυτές είναι κυρίως παράλληλα από την υφιστάμενη τηλεόραση, ίσως δε θα είναι καλή λύση η προαναφερθείσα, ειδικά με 50" μοντέλα, τα οποία όλα διαθέτουν VA panels, άρα με περιορισμένες γωνίες θέασης.

Το τραπεζάκι είναι με ροδάκια το πολύ να το τραβήξω λίγο πιο έξω και θα το κουμαντάρω αριστερά δεξιά μπρος πίσω...τώρα αυτές οι επιλογές που έβαλα υπάρχει καμία αξιολογη;;Έστω και 48αρα;

Έχω την Sony KDL-50WF665 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμως, όπως είπε και ο Μιχάλης, διαθέτει VA panel, που σημαίνει περιορισμένη γωνία θέασης, ποδαράκια με άνοιγμα στα 75 εκ. και όχι κεντρική βάση και πλάτος 113 εκ. Αν θεωρείς ότι χωράει...

H LG 43UP81003LR δεν ειναι ips δεν εχει καλη θεαση;Με γωνιες;

Μάλλον λέω να πάρω αυτή ,Samsung UE43AU7172 43" ή 50", αξιζει;;

Φτιάξε τον χώρο σου για τουλάχιστον 55" τηλεόραση. Αν δεν έχεις καθόλου απαιτήσεις, πάρε μια μικρότερη, φθηνή λύση. Δεν έχει πολλή σημασία τι θα επιλέξεις.

Σας ευχαριστώ απλά τώρα από Δευτέρα έρχονται και οι εκπτώσεις και θα θελα να πάρω μια αξιόπιστη μάρκα Sony η Samsung η LG και να έχουν τόσο καλή εικόνα που να απολαμβάνω ταινίες αλλά να μην έχω και το φόβο να βγάλει σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιο θέμα με την οθόνη πχ στις oled ...οπότε γιαυτό κοίταζα σε led

"Απόλαυση" στις ταινίες δεν υπάρχει, με ακατάλληλο μέγεθος οθόνης για την οποιαδήποτε απόσταση θέασης. Επίσης, προβλήματα ή μειονεκτήματα έχουν όλες οι τηλεοράσεις, από την αρχή ή μετά από κάποιο διάστημα, ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

• Like
Reactions: dressed
https://www.philips.gr/c-p/32PFL5403D_12/lcd-tv-with-pixel-plus-hd αυτήν ειχα έως τώρα...

Τελικα μετά από μετρήσεις του επίπλου το μόνο που με παίρνει είναι έως 43αρα

Μια τελευταία ματιά σε αυτές εδώ τελικά...

Εσεις ποια από τις 2 θα διαλέγατε;;;Ποιες είναι οι διαφορες;

Samsung QE43Q60A & Samsung UE43AU9072

Τελικα μετά από μετρήσεις του επίπλου το μόνο που με παίρνει είναι έως 43αρα

Μια τελευταία ματιά σε αυτές εδώ τελικά...

Εσεις ποια από τις 2 θα διαλέγατε;;;Ποιες είναι οι διαφορες;

Samsung QE43Q60A & Samsung UE43AU9072

Sony KDL-43WF665

Για IPS panel, LG Nano75 ή UP7800 ή αν βρεις κάποια Sony σειράς 8 κοντά στο budget σου. Για VA panel, μάλλον κάποια από τις περσινές οικονομικές Samsung (AUxxxx), αν και μπορεί να παίζει panel lottery σε κάποια μοντέλα.

Samsung UE55AU9072

Samsung UE55AU7172

Samsung QE55Q60A

Μια τελευταία το ξέρω σας κούρασα αν μπορούσατε να μου προτείνετε αποκλειστικά μια από τις 3 ποια η πιο καλη;;;

Θεωρητικά, η Q60A είναι η καλύτερη. Στην πράξη, μπορεί να σε καλύπτει (σε εικόνα) και η φθηνότερη τηλεόραση, εκ των οικονομικών μοντέλων.

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου και το χρόνο σου και εγώ προς τα εκεί τείνω!

Και μολις είδα την τιμή ΟΚ...δεν με παίρνει πάρα είναι ακριβό για μενα...

μόλις βρήκα αυτό το μοντέλο το οποίο είναι όσο θαθελα και στην τιμή...έχει βγει καλο;;
Samsung UE55AU7172