Καλησπερα σε ολους και σας ευχαριστω για την βοηθεια, πιο πολυ για το μεγεθος, που αληθεια ειναι οτι κατι παει να γινει και ψηνεται η συζυγος.
Βεβαια η μονιμη εποδως της ειναι οτι απο τις 29 ιντσες μεχρι τις 50 ειναι μεγαλη διαφορα και πως μεχρι τωρα βλεπαμε ,θα μου πεις με κυαλια, αλλα καπως τα μπαλωναμε .Θελω να πιστευω οτι στο τελος θα τα καταφερω,γιατι τα σχολια σας λειτουργουν καταλυτικα θελω να πω,αν και λεει οτι ολοι εσεις ειστε και πολυ περισσοτερο τηλεθεατες αποτι εμεις.Εννοει σε θεμα χρονου παρακολουθησης,γιατι εμεις δεν βλεπουμε παρα ελαχιστα και ειδικα ειδησεις,τοκ σοου, σηριαλ κλπ σκουπιδια ποτε.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και οχι της παρουσης.
Τωρα το θεμα ειναι σε ποιο μοντελο να παιξω.Ρωτησα για την LG350 και την βρηκα στα 590 ευρω, αλλα εδω δεν εχουν σε καμμια εκθεση plasma για να τις δω να παιζουν και οτι μαθαινω για αυτες ειναι μεσω internet, αλλα διαφορετικα ειναι να βλεπεις και τι παιρνεις ,σωστα?
Αν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο,θα το εκτιμουσα.Βεβαια εριξα και μια ματια στην SAMSUNG που προτεινε ο φιλος alsakari και περιμενω να μου δωσουν τιμη,γιατι λογω απογραφης .........τωρα πως μου εδωσαν για την LG απορω.
Οσον αφορα το να περιμενω λιγο μηπως και πεσουν οι τιμες?
Απο οτι βλεπω μαλλον ανηφοριζουν αντι να πεφτουν,ειδικα πριν τα Χριστουγεννα ειχαν καποια μοντελα και 50+ ευρω φτηνοτερα και την επομενη του νεου ετους τσιμπησαν προς τα πανω ,μαλλον για να φανουν φτηνοτερα στις εκπτωσεις λεω εγω.
Κατι ακομα για το στρωσιμο, θα μου δωσουν οδηγιες απο το καταστημα η γραφει στο manual?
Ευχαριστω.
Υ.Γ. Δεν ειμαι και κανενας κερβερος με το ps2 παιζουν αρκετα, ειδικα τωρα στις διακοπες,οταν ανοιξουν τα σχολεια ομως...........θα δουμε.